nedjelja | 28.10.2007.

- 14:16 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Moj Rambo IV Poster.....

Image Hosted by ImageShack.us


Kak vam se cini....????

- 13:20 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

nedjelja | 21.10.2007.

Stalloneova "ljubavnica" progovorila-2002.g.

Model MARGIE CARR je otkrila da je 10 godina imala tajnu vezu sa poznatom americkom akcijskom zvijeznom Sylvesterom Stalloneom.Navodno dok je Stallone bio u braku sa Jennifer Flavin.
Image Hosted by ImageShack.us

Carr inzistira da je bila "SRODNA DUSA" zvijedzi jer su kako ona kaze imali "uzbudljivi" i "grubi" seks.Par se upoznao u teretani u Snta Monica i ona je pozvana u Slov privatni ured.Kako se ona sjeca minutu nakom sto je ona zatvorila vrata on je bio "na njoj".Rekao mi je da imam dobru "zadnjicu".Stalno je inzistirao sa mu dam Oralni-s_ _.Bio mi je nenormalno privlacan."

Carri je napokon "ohladila" kada je shvatila da je Stallone sebicni ljubavnik i da je hodao sa Jennifer Flavin.Njih dvi su se upoznale na Slyovom 46-tom rodendanu 1992 godine.Carr je rekla:"Jenn nikada nije znala da imam ljubavnu vezu sa Stalloneom.Kada se Stallone ozenio sa Jenn 1997 godine nismo se toliko vidali.Nije puno proslo i on se opet vratio svojim starim trikovima."

Carr je sada sigurna da je romansa sada gotova-jer je Stallone navodno govorio da ce ostaviti Jenn i ozeniti se njome.Carr je rekla sa se vise ne vidaju i ona je sigurna da vise ni nece....(Tko zna mozda je istina mozda nije...ma znate vi kako svi lazu da bi okaljali imena drugih i kako bi oni zaradili novca....)

- 12:06 - Komentari (4) - Isprintaj - # -

Rocky Balboa-"Outtakes..."

1.

2.

- 11:22 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 20.10.2007.

Rocky Balboa´s opponents...



Svi Rockyevi protivnici uz komentare redatelja i glumaca....

- 19:21 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

petak | 19.10.2007.

"John Rambo"....Citat....

Image Hosted by ImageShack.us

John J. Rambo: Jeste li ponijeli kakvo oruzje?
Burnett: Naravno sa nismo.
John J. Rambo: Onda necete promjeniti nista...

- 13:13 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

utorak | 16.10.2007.

Tose,Bit Ces Zauvijek U Nasim Srcima.....

Volim osmijeh tvoj ....
Image Hosted by ImageShack.us


Krade mi te cesta
kradu mi te ljudi
svako pomalo od osmjeha
tvog posudi

Iza svakog ugla
stalno neko vreba
da mi te ukrade
kada malo srece treba

Niko nije kriv za to
sto te volim toliko
al' osmjeh tvoj je kriv da znas
sto me osvajas

Ref.
Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji
jos ti bolje stoje poljupci moji
ma kriv je meni svako
kom smijes se ti, moja ljubavi

Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek
smij se samo, dusu mi grij' zauvijek
i krivi su mi svi, i krivo mi je sve
kad sam bez tebe

Al' nije krivo more
niti sol u kosi
niti nebo koje boju
oka tvoga nosi

Niko nije kriv za to
sto te volim toliko
al' osmijeh tvoj je kriv da znas
sto me osvajas

Ref.
Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji
jos ti bolje stoje poljupci moji
ma kriv je meni svako
kom smijes se ti, moja ljubavi

Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek
smij se samo, dusu mi grij' zauvijek
i krivi su mi svi, i krivo mi je sve
kad sam bez tebe

Ref.
Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji
jos ti bolje stoje poljupci moji
ma kriv je meni svako
kom smijes se ti, moja ljubavi

Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek
smij se samo, dusu mi grij' zauvijek
i krivi su mi svi, i krivo mi je sve
kad sam bez tebe

I krivi su mi svi, i krivo mi je sve
kad sam bez tebe
Image Hosted by ImageShack.us

Toše Proeski - IN MEMORIAM - RTL Televizija


Znam da ovo nije o mom blogu,ali morala sam ovo stavit....
Tose Volimo Te....R.I.P......Najbolji si......Zasto Andeli Sa Zemlje Uvijek Prvi Idu Na Nebo.....????.....Nadam se da pocivas u miru..crycry

- 16:36 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

nedjelja | 14.10.2007.

Rocky Music Video-Mix...

- 17:02 - Komentari (4) - Isprintaj - # -

Rambo:To Hell And Back Trailer 2

- 14:17 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Stallone & Arnold....

Od zanimacija kojima je pripalo doživotno mjesto na listi opskurnih nalazi se mišićavi dvojac – Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone, jerbo obojica uređuju konkurentske fitness časopise; dok Sly brine o sadržaju časopisa koji nosi njegovo ime, Arnie stoji iza naslova 'Muscle and Fitness' te 'Flex'. Bože moj, ako je mogla Jane Fonda s aerobikom, što ne bi oni s tricepsima

- 14:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 13.10.2007.

Rocky I-Original Behind The Scenes...



"Behind The Scenes Rocky I"
iz privatne kolekcije Rocky redatelja John G. Avildsen.Zato se i sama pitam kako je ovo zavrsilo na internetu ovo je privatna kolekcija.....

- 23:00 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

ROCKY V-Music Videos....

Thought Your One For Me...


Go For It....

- 15:01 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

petak | 12.10.2007.

"Inglorious Bastards"

Tarantino za "Inglorious Bastards" bira samo najbolje
Image Hosted by ImageShack.us

Reditelj, scenarist, glumac i producent Quentin Tarantino namjerava za svoj novi film "Inglorious Bastards" angažirati jaku glumačku ekipu.

Michael Madsen i Adam Sandler su već unutra, a Quentin razrađuje likove i za Sylvestera Stallonea i Brucea Willisa.

"Inglorious Bastards" naslov je akcijskog filma u kojem su protagonisti grupa osramoćenih američkih vojnika koji su izbjegli streljački vod prihvativši opasnu misiju iza neprijateljskih linija.

- 18:02 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

četvrtak | 11.10.2007.

Exclusive "John Rambo" Photo

Image Hosted by ImageShack.us

- 18:47 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

srijeda | 10.10.2007.

HOT SHOTS! PART DEUX (1993)

Image Hosted by ImageShack.us

-Ako neznate koji je ovo film ja cu vam pojasniti....
Ovo je drugi nastavak filma Hot Shots! u kojem glavnu ulogu ima Charlie Sheen kao i u drugom djelu.U prvom dijelu on se kao "izruguje" filmu TOP GUN u kojem je glavnu ulogu glumio Tom Cruise,a u drugom djelu se izruguje Rambo III u kojem kao sto znate glavnu ulogu glumi Sylvester Stallone.U drugom dijelu takoder glumi i Narednik Trautman(Richard Crenna) koji se u ovom filmu zove Narednik Denton Walters .Trailer:

- 18:30 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly Picture.....

Image Hosted by ImageShack.us

- 18:09 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Cobra Clip-Final Scene.....

- 15:10 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

The Specialist....HRT2-Cetvrtak-11. Listopada-22:05 h

Redatelj: Luis Llosa
Glumci: Sylvester Stallone, Sharon Stone, James Woods, Rod Steiger, Eric Roberts, Mario Ernesto Sánchez
Image Hosted by ImageShack.us

Akcijski triler o bivšem CIA-inom stručnjaku za eksplozive koji pomaže ženičije je roditelje ubila narkomafija. Ray Quick (Sylvester Stallone) je nekadašnji CIA-in specijalac i stručnjak za eksplozive koji je napustio službu nakon što je s kolegom Nedom Trentom (James Woods) učinio kobnu grešku u kojoj su stradali nedužni ljudi... Godinama kasnije Ray živi povučenim životom u Miamiju izbjegavajući svaku vezu s prošlošću. No, s njim u kontakt stupi lijepa May Munro (Sharon Stone) koja od Raya zatraži da joj pomogne u osveti ubojicama njenih roditelja. To je mafijaška obitelj Leon na čelu s Joeom (Rod Steiger) i njegovim sinom Tomasom (Eric Roberts) čiji se poslovi krijumčarenja narkoticima mjere u desetinama milijuna dolara. Iako Ray isprva odbije May, uskoro će prihvatiti njenu ponudu shvativši da obitelj Leon štiti njegov bivši partner Ned...

Hollywoodska zvijezda na vrhuncu slave Sharon Stone i njezin još slavniji kolega Sylvester Stallone udružili su se u ovom projektu koji je 1994. postigao veoma dobar uspjeh među svjetskom kinopublikom. Riječ je o akcijskom trileru The Specialist nastalom u američko-peruanskoj koprodukciji pri čemu su Amerikanci dali glavna glumačka imena, a Peruanci redatelja. To je Luis Llosa koji je tijekom 1990-ih realizirao nekoliko akcijskih ekstravagancija (Sniper, Anaconda) koje su naišle na solidan prijam publike. Llosov je pak film ekranizacija serije romana popularnog pisca Johna Shirleyja kojega s pravom smatraju jednim od rodonačelnika cyperpunka. No, ovdje je glavni junak smješten u realističan svijet narkomafijaša, njihovih žrtava i progonitelja, pa su neki kritičari u Llosovom uratku vidjeli i elemente filma noir.

Vodeća je atrakcija ovog trilera Sharon Stone. Ona je film snimila u najživljem razdoblju svoje karijere od planetarnog hita Sirove strasti iz 1992. do oskarovske nominacije za Casino iz 1995. U filmu glumi i oskarovac Rod Steiger (U vrelini noći), i to kao narkoboss Joe Leon, dok njegovog sina ubojicu interpretira Eric Roberts (Pomahnitali vlak, U posljednjoj fazi) brat mnogo poznatije Julie. Film je privukao još jedno slavno glumačko ime - Jamesa Woodsa (Duhovi Mississippija, Salvador) - a zanimljivo je da je uloga Raya Quicka prvo ponuđena Stevenu Seagalu, svojevrsnom Stalloneu 1990-ih, ali ju je on odbio unatoč honoraru od devet milijuna $. The Specialist je u svjetskoj distribuciji zaradio više od 170 milijuna $ što ga je uvrstilo među najgledanije filmove 1994. u svijetu. Usto, Sharon Stone je nominirana za MTV-jevu filmsku nagradu, i to u kategoriji najpoželjnijeg filmskog lika.

- 12:01 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 09.10.2007.

Mrtav-Ozbiljan Report....

Ispitali smo u kakavoj su filmskoj vezi narko-boss Pablo Escobar, Tony Blair, George Bush, britanska Kraljica i - Sylvester Stalone.
Mrtav-ozbiljan report


Evo dokaza da i filmske vijesti mogu biti vrlo ozbiljne i imati duboku političku dimenziju. Nemojte se prepasti, i dalje govorimo o filmovima, ali ovo vam je idealna prilika da malo razgibate moždane vijuge i odmorite ih od vijesti o Paris & Britney.

Krenimo kronološki. Već pet godina sprema se biografski film o najpoznatijem južnoameričkom kriminalcu – Pablu Escobaru. I sad kad je napokon dobio redatelja i glavne glumce, nije izvjesno kada će se početi snimati zbog štrajka koji kao kišni oblak visi nad mnogim holivudskim produkcijama. Najranije u srpnju slijedeće godine zarolati će se kamere na setu 'Killing Pablo', ali posve je izvjesno da ćemo ovaj film sigurno dočekati.

Redatelj je Joe Carnahan ('As u rukavu', 'Narc') koji piše i adatptaciju scenarija prema knjizi Marka Bowdena 'Killing Pablo: The Hunt for the World's Greatest Outlaw', a najvećeg svjetskog odmetnika utjeloviti će Javier Bardem. Pablo Escobar se na kriminalnoj sceni 'proslavio' sedamdesetih godina u Medellinu u Kolumbiji, kao šef narko kartela i glavna prijetnja lokalnoj policiji. Reputaciju okrutnog narkobossa gradio je podmićivanjem ili ubojstvima svih onih koji su mu se našli na putu, u čemu je bio tako uspješan da je čak izabran za predstavnika u kolumbijskom kongresu, a postao je i lokalni junak u svojoj siromašnoj pokrajini. Pred kraj osamdesetih, Forbes Magazin je procijenio da je Escobar sedmi najbogatiji čovjek na svijetu. Svakako je bio jedan od najmoćnijih, no kako malo koji diler dočeka penziju – tako se nije posrećilo ni Pablu.

1991. predao se vlastima strahujući da će ga konkurentski kartel likvidirati ili da će ga izručiti SAD-u. Zauzvrat je dobio priliku da si sam izgradi luksuznu vilu (?!) u kojoj će boraviti kao u kućnom pritvoru. No, Pablo ne bi bio Pablo da nije izigrao vlasti i pobjegao. Zato je 1992. kolumbijska policija udružila snage s američkom DEA-om (fedreralnom narko-policijom) i poslala posebnu jedinicu u potragu za njim. Christian Bale bi trebao glumiti Stevea Jacobya koji je bio na čelu američkih snaga koje su izdale tjeralicu (nasovna slika) na temelju koje je Escobar likvidiran u prosincu 1993.

Upravo ta 1993. bila je prva godina mandata Billa Clintona na mjestu predsjednika SAD-a, gdje je i ostao sve do 2001. kad ga je naslijedio George W. Bush. U vrijeme predaje vlasti Clintona Bushu mlađem, Peter Morgan smjestiti će nastavak proslavljene 'Kraljice'. Radnja će se opet vrtiti oko bivšeg britanskog premijera Tonya Blaira i njegovih odnosa s dvojicom američkih predsjednika – liberalno bliskim Clintonom i rigidnim konzervativcem Bushom. Blaira će ponovo glumiti Michael Sheen, no redateljske palice će se umjesto Stephena Frearsa, po svoj prilici primiti Tom Hooper.

Ovaj Morganov projekt zapravo je posljednji nastavak njegove 'Blairove trilogije' koja je počela televizijskim filmom 'The Deal' i nastavila se uspješnom 'Kraljicom'. Prvotno se htio u novom filmu pozabaviti Blairovim podupiranjem Bushevog napada na Irak, ali je zaključio da je u pozadini toga Blairova loša prilagodba smjeni američke vlasti koja se odigrala koju godinu ranije.

Kako bilo, Bush je još uvijek predsjednik (ne zadugo) i dalje prosipa brojne lapsuse – kako verbalne tako i političke, zbog kojih je postao omiljeni predmet holivudskog ismijavanja. To očito smeta njegovoj taštini pa se jučer, u govoru povodom inauguracije novog čelnog čovjeka američke mornarice obrecnuo na filmsku industriju. Roditelji admirala Mikea Mullena bili su poznati i ugledni filmaši, a Bush je to prokomentirao: 'Mnogi ljudi se iznenade kada saznaju da su admiralovi korijeni iz šoubiznisa. Ipak je on skroman, razuman i čvrsto na zemlji. Što nisu baš osobine po kojima je poznat Hoolywood.'

A na drugom kraju svijeta Sylvester Stallone svjedočio je pravoj paljbi, a ne tek onoj verbalnoj. Stallone je dovršavao snimanje noviog nastavka 'Ramba' u blizini granice između Tajlanda i Mianmara (bivše Burme) u kojem traju krvavi okršaji vojske i prosvjednika koji traže uspostavljanje demokracije. 'Vidio sam brojne ozljede od mina, ljude sa zagnojenim ranama i odsječenim ušima,' javio je Stallone Associated Pressu i dodao: 'Svi putevi su minirani, jedini siguran put do Burme je rijekom.'

Nova Rambova filmska avantura biti će predvođenje grupe plaćenika koji se probijaju uz Mianmarsku granicu u potrazi za nestalim humanitarcima. Tijekom snimanja cijela ekipa bila je u opasnosti, tvrdi Stallone, jer su im meci fijukali iznad glava. Mianmar je zbog prosvjeda zatvorio granice i zabranio izvještavanje stranim novinarima tako da su Stalloneove riječi ujedno i vijest, ali i dobra reklama za 'Ramba' koji će u kina početkom iduće godine.

- 15:00 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

Over The Top-VHS Promo....

- 14:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

"An Obsessive Sly Stallone Blog"-To sam ja....

Americka stranica "BuzzFedd" je napravila 25 najboljih linkova o Sly Stalloneu i pogodite sto ....moj blog je unutra i naravno kao i naslov nazvan je "An Obsessive Sly Stallone Blog"("Opsesija Blog O Sly-u Stallone-u").Ja sam blog 24....
Ako mi nevjerujete pogledajte sami clickom ovdje "An Obsessive Sly Stallone Blog"

- 14:08 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Cobra....HRT2-Srijeda-10. Listopada-22:05 h


COBRA (1986)

Redatelj: George Pan Cosmatos
Glumci: Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, Reni Santoni, Andrew Robinson, Brian Thompson, John Herzfeld, Lee Garlington
Image Hosted by ImageShack.us

Zločin je bolest, upoznajte lijek! Slavni Sylvester Stallone u jednoj od legendarnih uloga osamdesetih jest policajac za specijalne zadatke, Marion Cobretti, kojeg svi koji ga poznaju, a i oni koji žale što su ga upoznali, znaju kao Cobru!

Banda neofašističkih kriminalaca, predvođena samoproglašenim Nightom Slasherom (Brian Thompson), provaljuje u kuće i automobile, ubijajući ljude bez ikakvog povoda. Kada jedan od pripadnika bande pokuša orobiti maleni dućan, čije mušterije uzme kao taoce, na mjesto zločina je pozvan beskompromisni policajac Marion Cobretti (Sylvester Stallone), koji riješivši slučaj dolazi do korisnih informacija o Nightu Slasheru. Kasnije te noći, dođe do još jednog ubojstva, kojem svjedoči mlada Ingrid Knutsen (Brigitte Nielsen). Ingrid počinje dobivati brojne prijetnje, a jedini tko je može zaštiti upravo je Cobra. Temeljen na hit romanu 'Fair Game' Paule Gosling, 'Cobra' je jedan od najslavnijih i najboljih akcijskih naslova osamdesetih godina, zlatnog doba žanra. Sylvester Stallone upravo je tada bio u naponu snage i na vrhuncu slave, nalazeći se usred snimanja filmova 'Ramba' i 'Rockyja', dvaju ključnih serijala koji su ga proslavili, pa je i ovdje na visini zadatka, te se teško dosjetiti tko je mogao bolje i preciznije utjeloviti nezaustavljivog Cobru. Atmosfera straha koju redatelj George P. Cosmatos postiže brojnim mračnim kadrovima i klaustrofobičnim rakursima doprinosi uvjerljivosti ovoga sjajnog filma, koji osim akcije nudi i upozorenje na tada rastuće neonacističke sklonosti pojedinih kriminalnih organizacija.

- 10:26 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 08.10.2007.

Stallone i ekipa filma svjedocila nasilju u Mianmaru....

Objavljeno 02.10.2007. u 10:35
Stallone i ekipa filma svjedočili nasilju u Mianmaru

Image Hosted by ImageShack.us

Sylvester Stallone i ekipa filma su u Mianmaru snimali scene za novi nastavak o Johnu Rambu, ali umjesto opuštene holivudske atmosfere, tamo su svjedočili teroru i nasilju kojem su ljudi izloženi. Stallone je izjavio kako je bio šokiran onim što je vidio te da su mogli biti i oni povrijeđeni da nisu otišli iz Mianmara.

"Svjedočili smo užasu i nehumanosti, vidjeli smo sve vrste rana zadobijenih od nagaznih mina, rane u kojima su bili crvi, otkinute dijelove tijela...Mnogo smo slušali o Vietnamu i Kambodži, ali ovo je strašnije"
, izjavio je poznati glumac Sylvester Stallone.

Šezdesetjednogodišnji Stallone se vratio u Sjedinjene Države nakon završetka snimanja scena za četvrti dio avantura legendarnog Johna Ramba, ali još uvijek je pogođen onim što je vidio.

"To je pakao kakv ne možete zamisliti. Da smo ostali još nekoliko dana, i nama bi se dogodilo nešto slično"
, dodao je šokirani glumac.

Novi Rambo scenario je bio napisan mnogo prije dešavanja u Mianmaru, ali govori o tome kako John Rambo ima novi zadatak - spašavanje kršćanskih humanitarnih radnika iz Mianmara.

Velika većina filma snimljena je u jugoistočnoj Aziji, od čega je dio snimljen u Burmi.

"Kambodža i Vietnam su katastrofa, ali tek u Burmi sam vidio pakao iz najgorih noćnih mora. Sve staze su minirane, pa smo u Burmu ušli na čamcu. Pucali su nam iznad glava. Vidio sam ljude bez nogu, rane koje su postale leglo crva, ljude odsječenih ušiju... Bilo je užasno"
, priznao je glumac.

- 18:58 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Assassins....HRT2-Utorak-9. Listopada-22:05 h

Redatelj: Richard Donner
Glumci: Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Julianne Moore, Anatoly Davydor, Muse Watson, Stephen Kahan, Kelly Rowan, Reed Diamond, Kai Wulff
Image Hosted by ImageShack.us


"Opstanak najsposobnijih" glavna je parola ovog nesmiljenog akcijskog filma. No u glavnoj ulozi nije Charles Darwin i njegova teorija o evoluciji, već najbolji profesionalni ubojica na tržištu koji je upravo dobio ljutog konkurenta! Sylvester Stallone i Antonio Banderas odmjeravaju snage u filmu čiji su scenarij napisala braća Wachowski ("Matrix")!


Umoran od ubijanja, profesionalni ubojica Robert Rath (Sylvester Stallone) isplanirao je povlačenje nakon unosnog posla koji bi mu trajno osigurao egzistenciju. Rathova posljednja meta je lijepa kompjuterska stručnjakinja Electra (Julianne Moore), u čijem su posjedu kompromitirajući podaci za Rathova naručitelja. No Rath ima i novog konkurenta: okrutnog ubojicu Baina (Antonio Banderas). Odlučan zauzeti Rathovo mjesto broja jedan u svijetu plaćenih ubojica, Bain pokušava smaknuti Ratha, koji je u međuvremenu odlučio sačuvati Electrin život. U bijegu od Baina i ostalih ubojica, Rath i Electra se zbližavaju, no ništa ne može odgoditi finalni obračun!
Svi gledatelji koji su uživali u "Smrtonosnom oružju", sada imaju priliku vidjeti film čiji akcijski junaci egzistiraju s druge strane zakona. Čuveni redatelj Richard Donner dao si je oduška u mnogim nezaboravnim akcijskim scenama, a Sylvester Stallone ("D-Tox", "Uhvatite Cartera") i Antonio Banderas ("Femme Fatale", "Trinaesti ratnik") s užitkom su odglumili zaklete protivnike. Nesiguran svijet plaćenih ubojica prikazan je s velikom pažnjom za detalj, ali i duhovitost. Jer u svijetu kriminala jedina mirovina koja vas čeka jest u vreći za leševe!

Trailer:

- 14:49 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 07.10.2007.

Tango & Cash Trailer....

- 13:59 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Demolition man....HRT2-Ponedjeljak-8. Listopada-22:05 h

Redatelj: Marco Brambilla
Glumci: Sylvester Stallone, Wesley Snipes, Sandra Bullock, Nigel Hawthorne, Benjamin Bratt, Bob Gunton, Glenn Shadix, Denis Leary
Image Hosted by ImageShack.us

1996. godina. John Spartan (Sylvester Stallone) neumoljivi je losandeleski policajac, zatvoren zbog odvec nasilne akcije hvatanja zloglasnog kriminalca Simona Phoenixa (Wesley Snipes).

Spartan je za kaznu zamrznut, kao i njegov protivnik. Medutim, kada se dogodi da Phoenix pobjegne iz vjecnog sna, i to u svijetu buducnosti, 2032. godine, jedina osoba koja ga mole svladati upravo je beskompromisni policajac. Spartan se teako snalazi u svijetu buducnosti, posve liaenom nasilja, seksa i svih ostalih manifestacija tjelesnosti - za razliku od nasilnog Phoenixa, koji obilno iskoriatava pasivno ponaaanje stanovniatva. Uz pomoc lijepe policajke Lenine Huxley (Sandra Bullock), Spartan krece u lov na odbjeglog kriminalca - kraeci usput brojne zakone i polako se zaljubljujuci u privlacnu pripadnicu zakona.Nikada posve ozbiljan, i u svakom trenutku spreman na samo-parodiju, 'Razbijac' je idealan film za nocnu zabavu. Pocevai od cudnovatog svijeta buducnosti, u kojem se kalnjava cak i najblala psovka, a nasilje je iskorijenjeno, pa sve do izvrsne glume, ovaj razigrani 'akcic' nudi mnoatvo zabave u svakom segmentu. Kao u svakom dobrom SF-u, zaplet ukljucuje pokret otpora, ni viae ni manje voden od strane velikog komicara, Dennisa Learyja ('Afera Thomasa Crowna'), a neka od neizostavnih tehnickih rjeaenja svijeta buducnosti sigurno ce oduaeviti poklonike komicne strane znanstvene fantastike.

Trailer:

- 13:52 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

četvrtak | 04.10.2007.

Sly-SuperMan.....

Image Hosted by ImageShack.us

- 17:35 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

srijeda | 03.10.2007.

Rocky Balboa Soundtrack-THREE 6 Mafia-Its A Fight...

- 15:55 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly Stallone Colection...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
/>
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 15:05 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 02.10.2007.

Matthew Marsden-John Rambo Interviwe-Planet Hollywood-Resident Evil

- 07:51 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 01.10.2007.

Rocky Balboa VI-FREE Download-RapidShare

Image Hosted by ImageShack.us

Originalni `Rocky` iz 1976. bio je jedan od najvećih iznenađenja godine. Dobronamjerna priča o malome čovjeku i njegovim snovima osvojila je i publiku i kritiku, a na dodjeli Oscara iste godine kući je ponio kipiće za najbolji film, režiju (John G. Avildsen) i montažu. U godinama koje su slijedile pojavilo se nekoliko nastavaka koji su, kako to obično biva, pokvarili sjećanje na originalni film. Boks više nije bio metafora za životnu borbu, nego isprika za muženje i zadnjih atoma (komercijalnih) potencijala inače popularne priče.

30 godina kasnije Sylvester Stallone objavljuje da priprema posljednji, šesti nastavak priče. I nije ni čudno da su mnogi ovo shvatili kao bijedni pokušaj oživljavanja slave ostarjele zvijezde. No, ono što je počelo kao loš vic, pretvorilo se u – dobar film! Barem ako ćemo suditi po pozitivnim recenzijama na Rotten Tomatoesu, gdje je sakupio respektabilnih 76 %. Pohvale kao što su `ugodno iznenađenje` i `feel-good film sezone` nisu rijetkost, a Owen Gleiberman iz `Entertainment Weeklyja` istaknuo je i važnost Rockyjeve starosti u filmu koja ga čini `dirljivo novim`.

A sama priča smještena je u 2006. Naš je junak u svojim 50ima i jedino s čime se bori jest ispraznost i monotonija svoje svakodnevice. Voljena mu je supruga umrla, no još je uvijek puno bliži njoj nego sinu koji nikako da nađe vremena za njega. Istovremeno, trenutni šampion teške kategorije, Mason `The Line` Dixon (Antonio Tarver), bori se za vlastiti uspijeh u svijetu boksa, no potreban mu je publicitet. Zato mu menadžer ugovara borbu s gradskom legendom, Rockyjem, za kojega mnogi ne očekuju da će pobijediti. No, kako to obično ide, naš je junak najuspješniji kada se suprotstavlja očekivanjima okoline.

Ideja da bi se čovjek u svojim 50ima borio s bilo kime, osobito s 30 godina mlađom osobom, ne drži baš vodu. Toga je bio svjestan i Stallone pa je ne baš uvjerljivu priču iskoristio kao pogon za istraživanje motivacije koja proizlazi iz suočavanja s vlastitim starenjem i ograničenostima – fizičkim, intelektualnim i emocionalnim.

Stallone je ujedno napisao i režirao film, tako da sve pohvale ili pokude idu direktno na njegov račun. A kako li je to uspio u svojim poodmaklim godinama, pitate se? Pa, možda nedavni incident s hormonima za rast nudi odgovor na to pitanje. Na kraju spomenimo i Stalloneovu izjavu da ukoliko se film i pokaže komercijalno uspješnim, sedmoga nastavka neće biti. Mi bismo dodali – možda ne za Rockyja. Ali za Balbou mlađeg nikad se ne zna, hehe.


Originalni naslov:
Rocky Balboa

Žanr:
drama

Uloge:
Sylvester Stallone, Burt Young, Milo Ventimiglia, Tony Burton, James Francis Kelly III, Antonio Tarver, Geraldine Hughes

Režija:
Sylvester Stallone

Scenarij:
Sylvester Stallone

Producent/i:
Sylvester Stallone, David Winkler, Kevin King, Charles Winkler, Billy Chartoff

Trajanje:
102`

Godina izdanja:
2006.

Zemlja:
SAD

Izdavač/Distributer:
MGM / Continental film

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi:
Rocky Balboa-FREE Download-Part1
Rocky Balboa-FREE Download-Part2
Rocky Balboa-FREE Download-Part3
Rocky Balboa-FREE Download-Part4
Rocky Balboa-FREE Download-Part5
Rocky Balboa-FREE Download-Part6
Rocky Balboa-FREE Download-Part7
Rocky Balboa-FREE Download-Part8

- 17:32 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Graham McTavish-John Rambo Interview-Planet Hollywood-Resident Evil

- 17:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Cobra...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


"Get back! I got a bomb here! I'll blow this whole place up!" Cobra: "Go ahead. I don't shop here."
"I don't deal with psychos. I put 'em away."

- 16:01 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo...Free Download:RapidShare

Image Hosted by ImageShack.us

Rambo je film iz 1982. godine. Redatelj filma je Ted Kotcheff, a pricu i scenografiju napisali su David Morrell i Michael Kozoll. U glavnim ulogama su: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Brian Dennehy... Vjerovatno ste svi na TV-u gledali film Rambo, a za one koji se zele podsjetit neka skinu radnje neka skinu film. Vrsta filma: akcija, drama, triler...

Napomena:Ako zelite ovo skinuti skinite ga sto prije jer poslje on prestane radit
Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi:
Rambo -Free Download-Part 1-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 2-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 3-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 4-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 5-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 6-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 7-RapidShare

- 14:37 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo IV Set Picture....

Image Hosted by ImageShack.us


- 12:36 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

nedjelja | 28.10.2007.

- 14:16 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Moj Rambo IV Poster.....

Image Hosted by ImageShack.us


Kak vam se cini....????

- 13:20 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

nedjelja | 21.10.2007.

Stalloneova "ljubavnica" progovorila-2002.g.

Model MARGIE CARR je otkrila da je 10 godina imala tajnu vezu sa poznatom americkom akcijskom zvijeznom Sylvesterom Stalloneom.Navodno dok je Stallone bio u braku sa Jennifer Flavin.
Image Hosted by ImageShack.us

Carr inzistira da je bila "SRODNA DUSA" zvijedzi jer su kako ona kaze imali "uzbudljivi" i "grubi" seks.Par se upoznao u teretani u Snta Monica i ona je pozvana u Slov privatni ured.Kako se ona sjeca minutu nakom sto je ona zatvorila vrata on je bio "na njoj".Rekao mi je da imam dobru "zadnjicu".Stalno je inzistirao sa mu dam Oralni-s_ _.Bio mi je nenormalno privlacan."

Carri je napokon "ohladila" kada je shvatila da je Stallone sebicni ljubavnik i da je hodao sa Jennifer Flavin.Njih dvi su se upoznale na Slyovom 46-tom rodendanu 1992 godine.Carr je rekla:"Jenn nikada nije znala da imam ljubavnu vezu sa Stalloneom.Kada se Stallone ozenio sa Jenn 1997 godine nismo se toliko vidali.Nije puno proslo i on se opet vratio svojim starim trikovima."

Carr je sada sigurna da je romansa sada gotova-jer je Stallone navodno govorio da ce ostaviti Jenn i ozeniti se njome.Carr je rekla sa se vise ne vidaju i ona je sigurna da vise ni nece....(Tko zna mozda je istina mozda nije...ma znate vi kako svi lazu da bi okaljali imena drugih i kako bi oni zaradili novca....)

- 12:06 - Komentari (4) - Isprintaj - # -

Rocky Balboa-"Outtakes..."

1.

2.

- 11:22 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 20.10.2007.

Rocky Balboa´s opponents...



Svi Rockyevi protivnici uz komentare redatelja i glumaca....

- 19:21 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

petak | 19.10.2007.

"John Rambo"....Citat....

Image Hosted by ImageShack.us

John J. Rambo: Jeste li ponijeli kakvo oruzje?
Burnett: Naravno sa nismo.
John J. Rambo: Onda necete promjeniti nista...

- 13:13 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

utorak | 16.10.2007.

Tose,Bit Ces Zauvijek U Nasim Srcima.....

Volim osmijeh tvoj ....
Image Hosted by ImageShack.us


Krade mi te cesta
kradu mi te ljudi
svako pomalo od osmjeha
tvog posudi

Iza svakog ugla
stalno neko vreba
da mi te ukrade
kada malo srece treba

Niko nije kriv za to
sto te volim toliko
al' osmjeh tvoj je kriv da znas
sto me osvajas

Ref.
Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji
jos ti bolje stoje poljupci moji
ma kriv je meni svako
kom smijes se ti, moja ljubavi

Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek
smij se samo, dusu mi grij' zauvijek
i krivi su mi svi, i krivo mi je sve
kad sam bez tebe

Al' nije krivo more
niti sol u kosi
niti nebo koje boju
oka tvoga nosi

Niko nije kriv za to
sto te volim toliko
al' osmijeh tvoj je kriv da znas
sto me osvajas

Ref.
Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji
jos ti bolje stoje poljupci moji
ma kriv je meni svako
kom smijes se ti, moja ljubavi

Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek
smij se samo, dusu mi grij' zauvijek
i krivi su mi svi, i krivo mi je sve
kad sam bez tebe

Ref.
Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji
jos ti bolje stoje poljupci moji
ma kriv je meni svako
kom smijes se ti, moja ljubavi

Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek
smij se samo, dusu mi grij' zauvijek
i krivi su mi svi, i krivo mi je sve
kad sam bez tebe

I krivi su mi svi, i krivo mi je sve
kad sam bez tebe
Image Hosted by ImageShack.us

Toše Proeski - IN MEMORIAM - RTL Televizija


Znam da ovo nije o mom blogu,ali morala sam ovo stavit....
Tose Volimo Te....R.I.P......Najbolji si......Zasto Andeli Sa Zemlje Uvijek Prvi Idu Na Nebo.....????.....Nadam se da pocivas u miru..crycry

- 16:36 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

nedjelja | 14.10.2007.

Rocky Music Video-Mix...

- 17:02 - Komentari (4) - Isprintaj - # -

Rambo:To Hell And Back Trailer 2

- 14:17 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Stallone & Arnold....

Od zanimacija kojima je pripalo doživotno mjesto na listi opskurnih nalazi se mišićavi dvojac – Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone, jerbo obojica uređuju konkurentske fitness časopise; dok Sly brine o sadržaju časopisa koji nosi njegovo ime, Arnie stoji iza naslova 'Muscle and Fitness' te 'Flex'. Bože moj, ako je mogla Jane Fonda s aerobikom, što ne bi oni s tricepsima

- 14:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 13.10.2007.

Rocky I-Original Behind The Scenes...



"Behind The Scenes Rocky I"
iz privatne kolekcije Rocky redatelja John G. Avildsen.Zato se i sama pitam kako je ovo zavrsilo na internetu ovo je privatna kolekcija.....

- 23:00 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

ROCKY V-Music Videos....

Thought Your One For Me...


Go For It....

- 15:01 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

petak | 12.10.2007.

"Inglorious Bastards"

Tarantino za "Inglorious Bastards" bira samo najbolje
Image Hosted by ImageShack.us

Reditelj, scenarist, glumac i producent Quentin Tarantino namjerava za svoj novi film "Inglorious Bastards" angažirati jaku glumačku ekipu.

Michael Madsen i Adam Sandler su već unutra, a Quentin razrađuje likove i za Sylvestera Stallonea i Brucea Willisa.

"Inglorious Bastards" naslov je akcijskog filma u kojem su protagonisti grupa osramoćenih američkih vojnika koji su izbjegli streljački vod prihvativši opasnu misiju iza neprijateljskih linija.

- 18:02 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

četvrtak | 11.10.2007.

Exclusive "John Rambo" Photo

Image Hosted by ImageShack.us

- 18:47 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

srijeda | 10.10.2007.

HOT SHOTS! PART DEUX (1993)

Image Hosted by ImageShack.us

-Ako neznate koji je ovo film ja cu vam pojasniti....
Ovo je drugi nastavak filma Hot Shots! u kojem glavnu ulogu ima Charlie Sheen kao i u drugom djelu.U prvom dijelu on se kao "izruguje" filmu TOP GUN u kojem je glavnu ulogu glumio Tom Cruise,a u drugom djelu se izruguje Rambo III u kojem kao sto znate glavnu ulogu glumi Sylvester Stallone.U drugom dijelu takoder glumi i Narednik Trautman(Richard Crenna) koji se u ovom filmu zove Narednik Denton Walters .Trailer:

- 18:30 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly Picture.....

Image Hosted by ImageShack.us

- 18:09 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Cobra Clip-Final Scene.....

- 15:10 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

The Specialist....HRT2-Cetvrtak-11. Listopada-22:05 h

Redatelj: Luis Llosa
Glumci: Sylvester Stallone, Sharon Stone, James Woods, Rod Steiger, Eric Roberts, Mario Ernesto Sánchez
Image Hosted by ImageShack.us

Akcijski triler o bivšem CIA-inom stručnjaku za eksplozive koji pomaže ženičije je roditelje ubila narkomafija. Ray Quick (Sylvester Stallone) je nekadašnji CIA-in specijalac i stručnjak za eksplozive koji je napustio službu nakon što je s kolegom Nedom Trentom (James Woods) učinio kobnu grešku u kojoj su stradali nedužni ljudi... Godinama kasnije Ray živi povučenim životom u Miamiju izbjegavajući svaku vezu s prošlošću. No, s njim u kontakt stupi lijepa May Munro (Sharon Stone) koja od Raya zatraži da joj pomogne u osveti ubojicama njenih roditelja. To je mafijaška obitelj Leon na čelu s Joeom (Rod Steiger) i njegovim sinom Tomasom (Eric Roberts) čiji se poslovi krijumčarenja narkoticima mjere u desetinama milijuna dolara. Iako Ray isprva odbije May, uskoro će prihvatiti njenu ponudu shvativši da obitelj Leon štiti njegov bivši partner Ned...

Hollywoodska zvijezda na vrhuncu slave Sharon Stone i njezin još slavniji kolega Sylvester Stallone udružili su se u ovom projektu koji je 1994. postigao veoma dobar uspjeh među svjetskom kinopublikom. Riječ je o akcijskom trileru The Specialist nastalom u američko-peruanskoj koprodukciji pri čemu su Amerikanci dali glavna glumačka imena, a Peruanci redatelja. To je Luis Llosa koji je tijekom 1990-ih realizirao nekoliko akcijskih ekstravagancija (Sniper, Anaconda) koje su naišle na solidan prijam publike. Llosov je pak film ekranizacija serije romana popularnog pisca Johna Shirleyja kojega s pravom smatraju jednim od rodonačelnika cyperpunka. No, ovdje je glavni junak smješten u realističan svijet narkomafijaša, njihovih žrtava i progonitelja, pa su neki kritičari u Llosovom uratku vidjeli i elemente filma noir.

Vodeća je atrakcija ovog trilera Sharon Stone. Ona je film snimila u najživljem razdoblju svoje karijere od planetarnog hita Sirove strasti iz 1992. do oskarovske nominacije za Casino iz 1995. U filmu glumi i oskarovac Rod Steiger (U vrelini noći), i to kao narkoboss Joe Leon, dok njegovog sina ubojicu interpretira Eric Roberts (Pomahnitali vlak, U posljednjoj fazi) brat mnogo poznatije Julie. Film je privukao još jedno slavno glumačko ime - Jamesa Woodsa (Duhovi Mississippija, Salvador) - a zanimljivo je da je uloga Raya Quicka prvo ponuđena Stevenu Seagalu, svojevrsnom Stalloneu 1990-ih, ali ju je on odbio unatoč honoraru od devet milijuna $. The Specialist je u svjetskoj distribuciji zaradio više od 170 milijuna $ što ga je uvrstilo među najgledanije filmove 1994. u svijetu. Usto, Sharon Stone je nominirana za MTV-jevu filmsku nagradu, i to u kategoriji najpoželjnijeg filmskog lika.

- 12:01 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 09.10.2007.

Mrtav-Ozbiljan Report....

Ispitali smo u kakavoj su filmskoj vezi narko-boss Pablo Escobar, Tony Blair, George Bush, britanska Kraljica i - Sylvester Stalone.
Mrtav-ozbiljan report


Evo dokaza da i filmske vijesti mogu biti vrlo ozbiljne i imati duboku političku dimenziju. Nemojte se prepasti, i dalje govorimo o filmovima, ali ovo vam je idealna prilika da malo razgibate moždane vijuge i odmorite ih od vijesti o Paris & Britney.

Krenimo kronološki. Već pet godina sprema se biografski film o najpoznatijem južnoameričkom kriminalcu – Pablu Escobaru. I sad kad je napokon dobio redatelja i glavne glumce, nije izvjesno kada će se početi snimati zbog štrajka koji kao kišni oblak visi nad mnogim holivudskim produkcijama. Najranije u srpnju slijedeće godine zarolati će se kamere na setu 'Killing Pablo', ali posve je izvjesno da ćemo ovaj film sigurno dočekati.

Redatelj je Joe Carnahan ('As u rukavu', 'Narc') koji piše i adatptaciju scenarija prema knjizi Marka Bowdena 'Killing Pablo: The Hunt for the World's Greatest Outlaw', a najvećeg svjetskog odmetnika utjeloviti će Javier Bardem. Pablo Escobar se na kriminalnoj sceni 'proslavio' sedamdesetih godina u Medellinu u Kolumbiji, kao šef narko kartela i glavna prijetnja lokalnoj policiji. Reputaciju okrutnog narkobossa gradio je podmićivanjem ili ubojstvima svih onih koji su mu se našli na putu, u čemu je bio tako uspješan da je čak izabran za predstavnika u kolumbijskom kongresu, a postao je i lokalni junak u svojoj siromašnoj pokrajini. Pred kraj osamdesetih, Forbes Magazin je procijenio da je Escobar sedmi najbogatiji čovjek na svijetu. Svakako je bio jedan od najmoćnijih, no kako malo koji diler dočeka penziju – tako se nije posrećilo ni Pablu.

1991. predao se vlastima strahujući da će ga konkurentski kartel likvidirati ili da će ga izručiti SAD-u. Zauzvrat je dobio priliku da si sam izgradi luksuznu vilu (?!) u kojoj će boraviti kao u kućnom pritvoru. No, Pablo ne bi bio Pablo da nije izigrao vlasti i pobjegao. Zato je 1992. kolumbijska policija udružila snage s američkom DEA-om (fedreralnom narko-policijom) i poslala posebnu jedinicu u potragu za njim. Christian Bale bi trebao glumiti Stevea Jacobya koji je bio na čelu američkih snaga koje su izdale tjeralicu (nasovna slika) na temelju koje je Escobar likvidiran u prosincu 1993.

Upravo ta 1993. bila je prva godina mandata Billa Clintona na mjestu predsjednika SAD-a, gdje je i ostao sve do 2001. kad ga je naslijedio George W. Bush. U vrijeme predaje vlasti Clintona Bushu mlađem, Peter Morgan smjestiti će nastavak proslavljene 'Kraljice'. Radnja će se opet vrtiti oko bivšeg britanskog premijera Tonya Blaira i njegovih odnosa s dvojicom američkih predsjednika – liberalno bliskim Clintonom i rigidnim konzervativcem Bushom. Blaira će ponovo glumiti Michael Sheen, no redateljske palice će se umjesto Stephena Frearsa, po svoj prilici primiti Tom Hooper.

Ovaj Morganov projekt zapravo je posljednji nastavak njegove 'Blairove trilogije' koja je počela televizijskim filmom 'The Deal' i nastavila se uspješnom 'Kraljicom'. Prvotno se htio u novom filmu pozabaviti Blairovim podupiranjem Bushevog napada na Irak, ali je zaključio da je u pozadini toga Blairova loša prilagodba smjeni američke vlasti koja se odigrala koju godinu ranije.

Kako bilo, Bush je još uvijek predsjednik (ne zadugo) i dalje prosipa brojne lapsuse – kako verbalne tako i političke, zbog kojih je postao omiljeni predmet holivudskog ismijavanja. To očito smeta njegovoj taštini pa se jučer, u govoru povodom inauguracije novog čelnog čovjeka američke mornarice obrecnuo na filmsku industriju. Roditelji admirala Mikea Mullena bili su poznati i ugledni filmaši, a Bush je to prokomentirao: 'Mnogi ljudi se iznenade kada saznaju da su admiralovi korijeni iz šoubiznisa. Ipak je on skroman, razuman i čvrsto na zemlji. Što nisu baš osobine po kojima je poznat Hoolywood.'

A na drugom kraju svijeta Sylvester Stallone svjedočio je pravoj paljbi, a ne tek onoj verbalnoj. Stallone je dovršavao snimanje noviog nastavka 'Ramba' u blizini granice između Tajlanda i Mianmara (bivše Burme) u kojem traju krvavi okršaji vojske i prosvjednika koji traže uspostavljanje demokracije. 'Vidio sam brojne ozljede od mina, ljude sa zagnojenim ranama i odsječenim ušima,' javio je Stallone Associated Pressu i dodao: 'Svi putevi su minirani, jedini siguran put do Burme je rijekom.'

Nova Rambova filmska avantura biti će predvođenje grupe plaćenika koji se probijaju uz Mianmarsku granicu u potrazi za nestalim humanitarcima. Tijekom snimanja cijela ekipa bila je u opasnosti, tvrdi Stallone, jer su im meci fijukali iznad glava. Mianmar je zbog prosvjeda zatvorio granice i zabranio izvještavanje stranim novinarima tako da su Stalloneove riječi ujedno i vijest, ali i dobra reklama za 'Ramba' koji će u kina početkom iduće godine.

- 15:00 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

Over The Top-VHS Promo....

- 14:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

"An Obsessive Sly Stallone Blog"-To sam ja....

Americka stranica "BuzzFedd" je napravila 25 najboljih linkova o Sly Stalloneu i pogodite sto ....moj blog je unutra i naravno kao i naslov nazvan je "An Obsessive Sly Stallone Blog"("Opsesija Blog O Sly-u Stallone-u").Ja sam blog 24....
Ako mi nevjerujete pogledajte sami clickom ovdje "An Obsessive Sly Stallone Blog"

- 14:08 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Cobra....HRT2-Srijeda-10. Listopada-22:05 h


COBRA (1986)

Redatelj: George Pan Cosmatos
Glumci: Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, Reni Santoni, Andrew Robinson, Brian Thompson, John Herzfeld, Lee Garlington
Image Hosted by ImageShack.us

Zločin je bolest, upoznajte lijek! Slavni Sylvester Stallone u jednoj od legendarnih uloga osamdesetih jest policajac za specijalne zadatke, Marion Cobretti, kojeg svi koji ga poznaju, a i oni koji žale što su ga upoznali, znaju kao Cobru!

Banda neofašističkih kriminalaca, predvođena samoproglašenim Nightom Slasherom (Brian Thompson), provaljuje u kuće i automobile, ubijajući ljude bez ikakvog povoda. Kada jedan od pripadnika bande pokuša orobiti maleni dućan, čije mušterije uzme kao taoce, na mjesto zločina je pozvan beskompromisni policajac Marion Cobretti (Sylvester Stallone), koji riješivši slučaj dolazi do korisnih informacija o Nightu Slasheru. Kasnije te noći, dođe do još jednog ubojstva, kojem svjedoči mlada Ingrid Knutsen (Brigitte Nielsen). Ingrid počinje dobivati brojne prijetnje, a jedini tko je može zaštiti upravo je Cobra. Temeljen na hit romanu 'Fair Game' Paule Gosling, 'Cobra' je jedan od najslavnijih i najboljih akcijskih naslova osamdesetih godina, zlatnog doba žanra. Sylvester Stallone upravo je tada bio u naponu snage i na vrhuncu slave, nalazeći se usred snimanja filmova 'Ramba' i 'Rockyja', dvaju ključnih serijala koji su ga proslavili, pa je i ovdje na visini zadatka, te se teško dosjetiti tko je mogao bolje i preciznije utjeloviti nezaustavljivog Cobru. Atmosfera straha koju redatelj George P. Cosmatos postiže brojnim mračnim kadrovima i klaustrofobičnim rakursima doprinosi uvjerljivosti ovoga sjajnog filma, koji osim akcije nudi i upozorenje na tada rastuće neonacističke sklonosti pojedinih kriminalnih organizacija.

- 10:26 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 08.10.2007.

Stallone i ekipa filma svjedocila nasilju u Mianmaru....

Objavljeno 02.10.2007. u 10:35
Stallone i ekipa filma svjedočili nasilju u Mianmaru

Image Hosted by ImageShack.us

Sylvester Stallone i ekipa filma su u Mianmaru snimali scene za novi nastavak o Johnu Rambu, ali umjesto opuštene holivudske atmosfere, tamo su svjedočili teroru i nasilju kojem su ljudi izloženi. Stallone je izjavio kako je bio šokiran onim što je vidio te da su mogli biti i oni povrijeđeni da nisu otišli iz Mianmara.

"Svjedočili smo užasu i nehumanosti, vidjeli smo sve vrste rana zadobijenih od nagaznih mina, rane u kojima su bili crvi, otkinute dijelove tijela...Mnogo smo slušali o Vietnamu i Kambodži, ali ovo je strašnije"
, izjavio je poznati glumac Sylvester Stallone.

Šezdesetjednogodišnji Stallone se vratio u Sjedinjene Države nakon završetka snimanja scena za četvrti dio avantura legendarnog Johna Ramba, ali još uvijek je pogođen onim što je vidio.

"To je pakao kakv ne možete zamisliti. Da smo ostali još nekoliko dana, i nama bi se dogodilo nešto slično"
, dodao je šokirani glumac.

Novi Rambo scenario je bio napisan mnogo prije dešavanja u Mianmaru, ali govori o tome kako John Rambo ima novi zadatak - spašavanje kršćanskih humanitarnih radnika iz Mianmara.

Velika većina filma snimljena je u jugoistočnoj Aziji, od čega je dio snimljen u Burmi.

"Kambodža i Vietnam su katastrofa, ali tek u Burmi sam vidio pakao iz najgorih noćnih mora. Sve staze su minirane, pa smo u Burmu ušli na čamcu. Pucali su nam iznad glava. Vidio sam ljude bez nogu, rane koje su postale leglo crva, ljude odsječenih ušiju... Bilo je užasno"
, priznao je glumac.

- 18:58 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Assassins....HRT2-Utorak-9. Listopada-22:05 h

Redatelj: Richard Donner
Glumci: Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Julianne Moore, Anatoly Davydor, Muse Watson, Stephen Kahan, Kelly Rowan, Reed Diamond, Kai Wulff
Image Hosted by ImageShack.us


"Opstanak najsposobnijih" glavna je parola ovog nesmiljenog akcijskog filma. No u glavnoj ulozi nije Charles Darwin i njegova teorija o evoluciji, već najbolji profesionalni ubojica na tržištu koji je upravo dobio ljutog konkurenta! Sylvester Stallone i Antonio Banderas odmjeravaju snage u filmu čiji su scenarij napisala braća Wachowski ("Matrix")!


Umoran od ubijanja, profesionalni ubojica Robert Rath (Sylvester Stallone) isplanirao je povlačenje nakon unosnog posla koji bi mu trajno osigurao egzistenciju. Rathova posljednja meta je lijepa kompjuterska stručnjakinja Electra (Julianne Moore), u čijem su posjedu kompromitirajući podaci za Rathova naručitelja. No Rath ima i novog konkurenta: okrutnog ubojicu Baina (Antonio Banderas). Odlučan zauzeti Rathovo mjesto broja jedan u svijetu plaćenih ubojica, Bain pokušava smaknuti Ratha, koji je u međuvremenu odlučio sačuvati Electrin život. U bijegu od Baina i ostalih ubojica, Rath i Electra se zbližavaju, no ništa ne može odgoditi finalni obračun!
Svi gledatelji koji su uživali u "Smrtonosnom oružju", sada imaju priliku vidjeti film čiji akcijski junaci egzistiraju s druge strane zakona. Čuveni redatelj Richard Donner dao si je oduška u mnogim nezaboravnim akcijskim scenama, a Sylvester Stallone ("D-Tox", "Uhvatite Cartera") i Antonio Banderas ("Femme Fatale", "Trinaesti ratnik") s užitkom su odglumili zaklete protivnike. Nesiguran svijet plaćenih ubojica prikazan je s velikom pažnjom za detalj, ali i duhovitost. Jer u svijetu kriminala jedina mirovina koja vas čeka jest u vreći za leševe!

Trailer:

- 14:49 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 07.10.2007.

Tango & Cash Trailer....

- 13:59 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Demolition man....HRT2-Ponedjeljak-8. Listopada-22:05 h

Redatelj: Marco Brambilla
Glumci: Sylvester Stallone, Wesley Snipes, Sandra Bullock, Nigel Hawthorne, Benjamin Bratt, Bob Gunton, Glenn Shadix, Denis Leary
Image Hosted by ImageShack.us

1996. godina. John Spartan (Sylvester Stallone) neumoljivi je losandeleski policajac, zatvoren zbog odvec nasilne akcije hvatanja zloglasnog kriminalca Simona Phoenixa (Wesley Snipes).

Spartan je za kaznu zamrznut, kao i njegov protivnik. Medutim, kada se dogodi da Phoenix pobjegne iz vjecnog sna, i to u svijetu buducnosti, 2032. godine, jedina osoba koja ga mole svladati upravo je beskompromisni policajac. Spartan se teako snalazi u svijetu buducnosti, posve liaenom nasilja, seksa i svih ostalih manifestacija tjelesnosti - za razliku od nasilnog Phoenixa, koji obilno iskoriatava pasivno ponaaanje stanovniatva. Uz pomoc lijepe policajke Lenine Huxley (Sandra Bullock), Spartan krece u lov na odbjeglog kriminalca - kraeci usput brojne zakone i polako se zaljubljujuci u privlacnu pripadnicu zakona.Nikada posve ozbiljan, i u svakom trenutku spreman na samo-parodiju, 'Razbijac' je idealan film za nocnu zabavu. Pocevai od cudnovatog svijeta buducnosti, u kojem se kalnjava cak i najblala psovka, a nasilje je iskorijenjeno, pa sve do izvrsne glume, ovaj razigrani 'akcic' nudi mnoatvo zabave u svakom segmentu. Kao u svakom dobrom SF-u, zaplet ukljucuje pokret otpora, ni viae ni manje voden od strane velikog komicara, Dennisa Learyja ('Afera Thomasa Crowna'), a neka od neizostavnih tehnickih rjeaenja svijeta buducnosti sigurno ce oduaeviti poklonike komicne strane znanstvene fantastike.

Trailer:

- 13:52 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

četvrtak | 04.10.2007.

Sly-SuperMan.....

Image Hosted by ImageShack.us

- 17:35 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

srijeda | 03.10.2007.

Rocky Balboa Soundtrack-THREE 6 Mafia-Its A Fight...

- 15:55 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly Stallone Colection...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
/>
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 15:05 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 02.10.2007.

Matthew Marsden-John Rambo Interviwe-Planet Hollywood-Resident Evil

- 07:51 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 01.10.2007.

Rocky Balboa VI-FREE Download-RapidShare

Image Hosted by ImageShack.us

Originalni `Rocky` iz 1976. bio je jedan od najvećih iznenađenja godine. Dobronamjerna priča o malome čovjeku i njegovim snovima osvojila je i publiku i kritiku, a na dodjeli Oscara iste godine kući je ponio kipiće za najbolji film, režiju (John G. Avildsen) i montažu. U godinama koje su slijedile pojavilo se nekoliko nastavaka koji su, kako to obično biva, pokvarili sjećanje na originalni film. Boks više nije bio metafora za životnu borbu, nego isprika za muženje i zadnjih atoma (komercijalnih) potencijala inače popularne priče.

30 godina kasnije Sylvester Stallone objavljuje da priprema posljednji, šesti nastavak priče. I nije ni čudno da su mnogi ovo shvatili kao bijedni pokušaj oživljavanja slave ostarjele zvijezde. No, ono što je počelo kao loš vic, pretvorilo se u – dobar film! Barem ako ćemo suditi po pozitivnim recenzijama na Rotten Tomatoesu, gdje je sakupio respektabilnih 76 %. Pohvale kao što su `ugodno iznenađenje` i `feel-good film sezone` nisu rijetkost, a Owen Gleiberman iz `Entertainment Weeklyja` istaknuo je i važnost Rockyjeve starosti u filmu koja ga čini `dirljivo novim`.

A sama priča smještena je u 2006. Naš je junak u svojim 50ima i jedino s čime se bori jest ispraznost i monotonija svoje svakodnevice. Voljena mu je supruga umrla, no još je uvijek puno bliži njoj nego sinu koji nikako da nađe vremena za njega. Istovremeno, trenutni šampion teške kategorije, Mason `The Line` Dixon (Antonio Tarver), bori se za vlastiti uspijeh u svijetu boksa, no potreban mu je publicitet. Zato mu menadžer ugovara borbu s gradskom legendom, Rockyjem, za kojega mnogi ne očekuju da će pobijediti. No, kako to obično ide, naš je junak najuspješniji kada se suprotstavlja očekivanjima okoline.

Ideja da bi se čovjek u svojim 50ima borio s bilo kime, osobito s 30 godina mlađom osobom, ne drži baš vodu. Toga je bio svjestan i Stallone pa je ne baš uvjerljivu priču iskoristio kao pogon za istraživanje motivacije koja proizlazi iz suočavanja s vlastitim starenjem i ograničenostima – fizičkim, intelektualnim i emocionalnim.

Stallone je ujedno napisao i režirao film, tako da sve pohvale ili pokude idu direktno na njegov račun. A kako li je to uspio u svojim poodmaklim godinama, pitate se? Pa, možda nedavni incident s hormonima za rast nudi odgovor na to pitanje. Na kraju spomenimo i Stalloneovu izjavu da ukoliko se film i pokaže komercijalno uspješnim, sedmoga nastavka neće biti. Mi bismo dodali – možda ne za Rockyja. Ali za Balbou mlađeg nikad se ne zna, hehe.


Originalni naslov:
Rocky Balboa

Žanr:
drama

Uloge:
Sylvester Stallone, Burt Young, Milo Ventimiglia, Tony Burton, James Francis Kelly III, Antonio Tarver, Geraldine Hughes

Režija:
Sylvester Stallone

Scenarij:
Sylvester Stallone

Producent/i:
Sylvester Stallone, David Winkler, Kevin King, Charles Winkler, Billy Chartoff

Trajanje:
102`

Godina izdanja:
2006.

Zemlja:
SAD

Izdavač/Distributer:
MGM / Continental film

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi:
Rocky Balboa-FREE Download-Part1
Rocky Balboa-FREE Download-Part2
Rocky Balboa-FREE Download-Part3
Rocky Balboa-FREE Download-Part4
Rocky Balboa-FREE Download-Part5
Rocky Balboa-FREE Download-Part6
Rocky Balboa-FREE Download-Part7
Rocky Balboa-FREE Download-Part8

- 17:32 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Graham McTavish-John Rambo Interview-Planet Hollywood-Resident Evil

- 17:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Cobra...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


"Get back! I got a bomb here! I'll blow this whole place up!" Cobra: "Go ahead. I don't shop here."
"I don't deal with psychos. I put 'em away."

- 16:01 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo...Free Download:RapidShare

Image Hosted by ImageShack.us

Rambo je film iz 1982. godine. Redatelj filma je Ted Kotcheff, a pricu i scenografiju napisali su David Morrell i Michael Kozoll. U glavnim ulogama su: Sylvester Stallone, Richard Crenna, Brian Dennehy... Vjerovatno ste svi na TV-u gledali film Rambo, a za one koji se zele podsjetit neka skinu radnje neka skinu film. Vrsta filma: akcija, drama, triler...

Napomena:Ako zelite ovo skinuti skinite ga sto prije jer poslje on prestane radit
Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi:
Rambo -Free Download-Part 1-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 2-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 3-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 4-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 5-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 6-RapidShare

Rambo -Free Download-Part 7-RapidShare

- 14:37 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo IV Set Picture....

Image Hosted by ImageShack.us


- 12:36 - Komentari (0) - Isprintaj - # -