četvrtak | 31.05.2007.

Sly Moves Knjiga!!!

Ako se pitate sto se nalazi u Slyovoj knjizi Sly Moves kliknite ovdje i provjerite.Vidjet cete neke stranice iz Slyove knjige.


- 15:42 - Komentari (4) - Isprintaj - # -

Rocky/Superman!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Cool,ha!!!

- 14:57 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 29.05.2007.

Rocky i Rambo opet u kinima!!!

Godinama se ideja povlačila od ladice do ladice velikih Hollywoodskih producenata, a sada je konačno dano i službeno zeleno svjetlo za snimanje novog nastavka Rocky-a. Scenarist, redatelj i glavni glumac bit će naravno Sylvester Stallone, a film će distribuirati Columbia, MGM i Revolution studios. 59 - godišnji Stallone najavljuje i povratak Ramba na kino platna. Novi nastavak Rockya u kinima bi se trebao pojaviti krajem iduće godine, dok se za Ramba još traži dovoljno uvjerljiva priča. Američki filmski časopisi raspravljaju postoji li uopće publika koja još uvijek želi gledati oronulog Slya kako pobjeđuje u ringu, a Stallone se pravda kako je Eastwoodov Million dollar baby prošle godine trijumfirao na dodjeli Oscara i kako interes sigurno postoji. Tri studija su konačno odobrili buđet za film, a sada je na Stalloneu da opravda povjerenje.

- 16:24 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Slyjeva ponuda iznenadila mladu zvijezdu

Image Hosted by ImageShack.us-Mladoj britanskoj pjevačici i kantautorici Natashi Bedingfield ponuđeno je da snimi naslovnu pjesmu za film Rocky VI. Redatelju i scenaristi najnovijeg nastavka, filmskoj legendi Sylvesteru Stalloneu, naime, jako se svidio njezin debi album "Unwritten". Singl 'These words' skinut s tog albuma krajem 2004. godine, podsjetimo, poharao je sve glazbene top ljestvice. Sly, kojemu se strašno sviđa i Natashin glas, zvjezdici je osobno prišao i ponudio angažman. Inače, soundtrack „Still Here“ provlačit će se kroz cijeli šesti nastavak filma. Kako prenosi britanski Sun, Natasha je bila pomalo u šoku kada joj je na nedavnoj holivudskoj zabavi prišao Sly. Bilo joj je teško povjerovati da je legendarni glumac uopće ikada čuo za nju, a kamoli da bi volio raditi s njom. Do šestog i najvjerojatnije posljednjeg nastavka Rockyja u prosincu, ne propustite ciklus filmova o legendarnom boksaču svaki četvrtak u kolovozu na Novoj TV.
Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je bilo prije,a kako vidite pjesma nepostoji i uopce nije u Rocky-u VI.

- 14:42 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo in Magazine!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 14:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 28.05.2007.

Judge Dredd!!!(1995)Behind The Scenes!!!

- 14:07 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Rambo Picture!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 13:50 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Matt upoznaje Rockya

Matt je bolestan momak koji je od malih noga htjeo biti sportas,no to nije mogao.Razlog tome je bila proslost.Kada je bio mali dok je prelazio ulicu udarilo ga je auto i u komi je bio 20 dana.Cjeli zivot je zalio sto nemoze biti stortas no nesto mu je pomoglo!!!!Rocky filmovi su mu dali nadu i inspiraciju da ide dalje bas kao i njegov junak,nepobjedivi,Rocky Balboa.Stallone je saznao za to i odlucio ga je pozvati na premijeru svog novog Rocky Balboa filma.Ako zelite pogledati video,kliknite ovdje

- 09:43 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 27.05.2007.

Osveta na mafijaski nacin!!!

Mlada djevojka tek nakon očeve smrti saznaje da je kćer mafijaškog bossa. Prihvativši svoje novospoznate korijene kreće u osvetu zajedno sa očevim tjelohraniteljem.
Osveta na mafijaški način

Image Hosted by ImageShack.us
Frankie Delano (Sylvester Stallone) tjelesni je čuvar mafijaškog šefa Angela Allighierija (Anthony Quinn). Njegova kćer Jennifer (Madeleine Stove) nije upoznata sa očevim aktivnostima s one strane zakona, sve do njegove nenadane smrti.

Saznavši nešto više o svojim korijenima, zbližava se sa lojalnim Frankiem koji je pokojnom Angelu obećao da će mu zaštiti kćer ukoliko se njemu bilo što dogodi. No Jennifer nema namjeru sjediti skrštenih ruku. Nakon što je jedva izbjegla smrt, saznaje da je još kao mala usvojena.

Shvativši ozbiljno svoju prošlost te samim time novu ulogu u životu, odlučuje, uz Frankievu pomoć osvetiti smrt oca. Usput,Jennifer i Frankie se sve više zbližavaju...

OSVETA NA MAFIJAŠKI NAČIN (Avenging Angelo), 2002., akcija
Glume: Sylvester Stallone, Madeleine Stowe, Anthony Quinn
Image Hosted by ImageShack.us
Kćer (Madeleine Stowe ) ubijenog mafijaša traži osvetu. Leđa joj čuva vjerni očev tjelohranitelj (Sylvester Stallone).TV premijera napete akcije 7. lipnja.

- 22:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky!!!Nova TV!!!Subota,21.55!!!

Originalni naslov:
Rocky

Žanr:
drama, romansa

Uloge:
Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Burgess Meredith, Carl Weathers

Režija:
John G. Avildsen

Scenarij:
Sylvester Stallone

Producent/i:
Richard Chartoff, Irwin Winkler

Trajanje:
119'

Godina izdanja:
1976.

Izdavač/Distributer:

MGM / Continental film

Sylvester Stallone kao Rocky Balboa u definiciji američkog sna - 'ukoliko daš sve od sebe ostvarit ćeš snove.'Rocky
Image Hosted by ImageShack.us
Rocky Balboa je anonimni boksač iz Philadelphije čija se karijera nije razvila kako je očekivao. Za život zarađuje utjerivanjem dugova za izvjesnog Gazza, čovjeka koji misli da Rocky nije dovoljno opak za taj posao. Njegov bivši trener Mickey uvjeren je da u Balboi leži veliki, no zbog njegove lijenosti i neodlučnosti, neostvareni potencijal.

Asocijalni Rocky vrijeme provodi sa psom u otužnom stančiću. Jedini kontakt osvaruje sa sramežljivom Adrian, prodavačicom u lokalnom dućanu za kućne ljubimce. Malo po malo Adrian izlazi iz svoje ljušture te se prijateljstvo pretvara u vezu što posebice razveseli njezinog brata, Rockyjevog najobljeg prijatelja Paulija.

Osim na privatnom, Rockyju će se sreća nasmješiti i na profesionalnom planu. Apollo Creed, aktualni prvak svijeta u teškoj kategoriji, ponudit će borbu za naslov prvaka nepoznatom boksaču. Izbor pada na Rockyja koji pod budnim okom starog Mickeya započinje pripreme za veliki meč.

Stallone, koji potpisuje scenarij ovog Oskarom nagrađenog filma, pokazao je sve svoje adute ispred i iza kamere. Tada 76godišnji Burges Meridith odigrao je jednu od svojih upečatljivijih uloga. Carl Weatherspoon proslavio se u kasnijem spotu iz Rockyja 3 ('Living in America'), dok se Talia Shire izvrsno snašla u ulozi sramežljive 'nikad se nisam poljubila' old school žene.

Film je prepun scena koje su ušle u filmsku povijest poput one u kojoj Rocky trči stepenicama muzeja umjetnosti u Philadelphiji. Baš kao i njegov junak Rocky, tada anonimni Stallone preko noći je došao na naslovnice svih magazina.

- 21:50 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 26.05.2007.

Book In The Eye Of The Tigre!!!!By Gerald Chuah!!!

Image Hosted by ImageShack.us

AKO STE VIDJELI ROCKY FILMOVE,OVDJE MOZETE NACI LEKCIJE KOJE CE VAS INSPIRIRATI DA IDETE DO KRAJA SA SVOJIM SNOVIMA

IN THE EYE OF THE TIGER:NACINI PREZIVLJAVANJA U STALLONEOVIM FILMOVIMA I ZIVOTU


“And if I can do it , you can do it too!”

PORUKE IZ ROCKY FILMOVA

“Kada sam u ringu,iz njrga izadem veona izbijen,Boze,zazelim da me ovaj udari tako jako da vide nista neosjetim.Onda tu se pojavi ona druga strana koja nije toliko uplasena.Tu je ona strana koja zeli podnjeti jos,koja zeli podnjeti jos jednu rundu.Jer podnjeti jos jednu rundu kada mislis da nemozes,to je ono sto pravi promjene u tvom zivotu."-ROCKY IV

Rocky,vjerujes li da je America zemlja prilike?Apollo Creed vjeruje i on ce to dokazati cijelome svijetu pomocu toga sto ce nepoznatom dati priliku da tituli.Taj anonimac si ti.On je izabrao tebe,Rock,to je prilika koja se nepruza dva puta u zivotu no ti je mozes odbiti..."-ROCKY

- 11:09 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

četvrtak | 24.05.2007.

Tango & Cash!!!

Tango & Cash trailer sastavljen od snimki iz filma i izbrisanih scena!!!Ovo mi je prvi put da sam ovo vidjela i jako je cool moram priznat!!!Ako zelite pogledati trailer kliknite ovdje

- 20:11 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

srijeda | 23.05.2007.

Paradise Alley!!!

Paradise Alley je film iz 1978 godine o 3 brata(poznata kao Carboni Boys)is a 1978 movie about 3 brothers (known as the Carboni Boys)koji zive u Hell"s Kitchen,New York,tokom 40-ih godina.Napisao ga je i reziro Sylvester Stallone,a producirala ga je tvrtka Universal Pictures nakon Stalloneovog uspjeha sa Rockyem.Stallone takoder glumi kao Cosmo,jedan od brace.
Svaki brat ima svoj osobni stil i osobine.
Image Hosted by ImageShack.us
Ako zelite pogledati kako izgleda ova komdija(iako je ovo drama meni izgleda kao veca komedija)od filma kliknite ovdje i pogledajte Trailer te se uvjerite sami.Ja jesam i film izgleda super!!!

- 22:50 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 22.05.2007.

Stallone priznaje!!!Vijesti RTL Televizije!!!

Image Hosted by ImageShack.us-Sylvester Stallone, čini se, teško podnosi pritisak godina. Zabrinut za izgled bicepsa i tricepsa, u Australiju je unio zabranjene hormone za bildanje mišićne mase, zbog čega mu australski sud već priprema kaznu. Naime, presuda se očekuje 21. svibnja. Filmski Rocky, koji se nije pojavio na sudu, izjasnio se krivim, prenijeli su odvjetnici koji ga zastupaju u ovom slučaju. Nakon što su carinici u njegovoj prtljazi pronašli proizvod Jintropin koji sadrži ljudski hormon rasta, Stallone je optužen da je u Australiju pokušao unijeti zabranjene supstancije. Tri dana poslije isti je proizvod pronađen i u njegovoj hotelskoj sobi, koju je došla pretražiti policija. Maksimalna kazna koju bi Stallone mogao dobiti zbog grubog kršenja australskih zakona je 91.500 američkih dolara i pet godina zatvora. Ipak, budući da se slučaj vodi na nižem sudu, Stallone bi za kaznu mogao izdvojiti samo 18.000 američkih dolara. U pismu koje je poslao sudu Stallone je napisao kako je unošenje spomenutih hormona "užasna pogreška" koju je učinio zbog nepoznavanja lokalnih zakona.

15.05.2007
Ako zelite pogledati i clip uprite ovdje imoci cete pogledati i clip iz vijesti,a i mali,recimo,dokumentarac koji je RTL TV nasla i sastavila.Stall

- 08:51 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 21.05.2007.

Rocky Montage-Gonna Fly Now RMX!!!

- 11:43 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Sly and Burgess Meredith know as Mickey!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 10:31 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 20.05.2007.

Najsmjesni Slyov odgovor na "Ain"t it Cool News" Q&A Interviju!!!

Image Hosted by ImageShack.us
6.Evo moga pitanja.

Upravo sam zavrsio gledanje svih 5 Rockya na DVD-u da bih se pripremio za novog Rockya VI.Veoma sam uzivao--drugi dio je jos uvijek moj najdrazi.Sad,svih 5 filomova izgledaju kao jedna velika cjelina,ali sa jednom iznimkon:Rocky IV.Nije bilo Mickeya,nisam cuo Bill Contia za vrjeme bitke ili Rocky treninga,nisam vidjeo onaj pravi Rocky uvod ,jednostavno se cinio......drugacim,nekako"izvan grupe".

Jeli se vi slazete s ovim?

Kako ce se posljednji nastavak uklopiti uz ostale djelove,nema Adrian,ni Mickya,ni Apolla?

Hvala!

Mark iz Montreal, Canada

Stalloneov odgovor:

Razlog zasto se ROCKY IV cinio malo izvan skupine jer sam se malo "zakacio" sa Billom za vrijeme snimanja pa sam se odlucio ici drugim putem,zasto mi je jako zao.Takoder,mislim da je film previse i skoro cijelo vrijeme bio posvecen "bici",a ne osobnim bitkama(kao u ostalim djelovima).Kad bih sve to morao ponoviti,zaposlio bih Billa Contia za glazbu,vjencao bih Ivana Dragu i slasno prebio Brigitte Nielsen.

Ako se zelite uvjeriti da je ovo istina kliknite ovdje i pronadite 6-sto pitanje.

- 18:56 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rocky-Eminem Remix!!!

Rocky/Eminem-Lose Yourself!!!


Rocky/Eminem!!!

- 18:04 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Stallone: "Nisam vidjeo da se Ellen gusi"

Image Hosted by ImageShack.us
Sylvester Stallone je obranio svoju propast sto nije spasio glumicu koja se gusila Ellen Barkin u Los ngeles restoranu ranije ovog mjeseca.Uvjeravao je medije da nije primjetio da se gusi.Zvjezda je umalo umrla od gusenja,kada ju je Hollywoodski agent spasio.Ali ackijska zvjezda je tvrdila da je nije primjetio i da nije bio svjestan situacije.Rekao je:"Nisam imao pojma da je Ellen uopce bila u restoranu.Ako je umirala,radila je to tiho i pristojno.Bio bih i vise nego sretan da sam je spasio.Vjerujte mi bilo mi je drago sto sam joj makar platio racun!!!

- 13:07 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 18.05.2007.

Rocky Blaboa premier in Sydney,Austraila!!!



Da je meni bit tamo!!!

- 14:16 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

četvrtak | 17.05.2007.

Upoznajte Slyja jos bolje!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Stallone:"Napravio sam veliku pogresku!..."
Hollywoodska zvijezda Sylvester Stallone se ispricao zbog unosenja hormona rasta u Australiju.Rocky Balboa glumac je pritvoren u Sydneyskoj zracnoj luci u Veljaci.Pretrazili su njegovu prtljagu,a poslije i apartman u hotelu te privatni avion.U pismu koje je Stallone poslao carini,Stallone je napisao:"Napravio sam veliku pogresku!...Jednostavno sam ignorirao vasa pravila sto nije uredu.Bila je to jedna teska ali poucna lekcija koja se vise nikad nece ponoviti.Zelim izraziti moje najbulju ispriku i ponovno se ispricavam..."-glumac mora platit $22,000.

Mama Stallone kaze "ne" kuci koja vrijedi $13 milijona?!...

Nakon sto je spiskao $13 miliona na kucu za svoju majku-Stalloneova mama je odbila dar.Sly se mucio da osigura majci kucu pored svoje vile u Californi.Sly je uvijek na neki nacin bio blizak sa mamom Stallone i nadao se da primiti dar.Ali crvenokosa je odbila njegov dar jer joj se namjestaj u kuci nije svidao.Jackie je rekla da bi radije ostala u svom jedno sobnom apartmanu u Santa Monica nego u Slyovoj luksuznoj,njoj neluksuznoj,kuci.

Sly misli da je snimanje novog Ramba histerisno smjesno...

Sylvester Stallone,Hollywoodski akcijski snagator,misli da bi bilo presmjesno da se napravi Rambo 4.54-godisnji Sly vjeruje da njegovo tijelo.....pa....vise nije ono sto je bilo,pa je rekao:"Necu snimiti jos jednog Ramba.Nemislim da bi izgledao "zamamno" kao prije.U mojim mastarijama,voljeo bih smimiti jos jednog,ali nemislim da bi bio "ukusan" u ovim godinama."(No to se promjenilo,ova vjest je iz 2001 godine)

Sly je tu da spasi situaciju...
Sylvester Stallone je spasio glumicu Mira Sorvino i njegovu zenu Jennifer Flavin iz lifta.Stallone,55,se dokazao da nije Rocky samo u filmu tako sto je povukao lift koje je zapeo izmedu Hollywood novog Kodak kina,gdje ce se odrzati dodjela Oscara,sjedeci mjesec.Sorvino i Flavin su sa grupom ljudi zarobljenom u liftu iza pozornice.Stallone je skinuo svoju Aramani jakinu i odrabio svoj posao.Jedan putnik je pitao Jennifer:"Jeli uvijek ovakav??!!!..."-na sto je ponosna Jennifer odgovorila:"Da,jeste...!!!"
Image Hosted by ImageShack.us

- 18:46 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Iznenadenje na Rocky nacin!!!!

"Rocky Balboa" je igrao u kinima u Srijedu i zaradio $6miliona na Box-Officeu.Nitko nije ocekovao da ce zarada prijeci $2 miliona.Sly je rekao sa su fanovi potakl "starog lava da ponosno rice" u emailu koji je isao Harryu-Aint it good news- (Gdje je Sly upravo zavrsio odgovaranja na pitanja njegovih fanova)

Sto je jos vaznije je da je Rocky Balboa dobio pohvale od svih!Ebert and Roeper su mu dali "dva palca gore".Rolling Stone 3 i pol zvjezdice od 4,a E"Online je takoder pohvalio Rocky Balboa film sto zaci da sada svi opet ponosno pjevaju Rocky pjesmu!!!

Zato zgrabire svoje obitelji i prijatelje i trcite van da ga pogledate(iznova i iznova....)Ja znam da ja hocu!!!...
-Craig Zablo

Zadnja runda dobitnika Oscara-Rocky je u kinima sad!Napisao i producirao SYLVESTER STALLONE!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je tekst od prije koji sam samo prevela!!!Sa ROCKY BALBOA BLOG-a!!!

- 07:21 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

srijeda | 16.05.2007.

Jos neke pojedinosti koje Sly otkriva o sebi!!!

1-Minuta posvecena Sylvester Stallone

Sylvester "Sly" Stallone je najpoznati po svojoj ulozi Rockya,boksaca,iz 1976 godine.Skript koji je on napisao u tri dana nakon sto je gledao Muhamed Ali borbu.Film je bio nominiran za 10 Oscara,od kojih je dobio za Najbolju Sliku i NajboljegProducera.Nakon svih ovih godina,Sly je postao prvi istinski Hollywoodski Akcijski glumac,poznat po svojim "vecim-od-zivota" herojima Rocky saga,Rambo saga,Demolition man i Cliffhanger.

3 nove stvari

1.Pojavio se u tvrdom pornjicu,ali nakon sto je Stallone postao slavan taj film je zavrsio kao meki ponjic pod imenom,The Italian Stallion.
2. Roger Ebert je rekao da je Sly "sljedeci Brando" nakon sto je vidjeo Rockya.
3. Roden na isti dan kao i Predsjednik George W. Bush,Stallone je Bushov najdrazi glumac.


Jos nesto

Sly govori:"Moje rodenje je bilo jako tesko.Odrastao sam siromasan i bolestan.Kao nadahnuti glumac i pisac filmova,moj ucitelj drame me je obeshrabrivao;Molio sam da bi me bustili na audiciju i nitko nije htjeo niti pogledati moje scriptove.Iako sam cistio kaveze lavova u Bronx Zoo kako bi platio svoju stanarinu,nikada nisam zaboravio sto zapravo zaista zelim i to mi se onda ostvarilo jer sam bio uporan."
—jedan dio iz njegove knjige Sly Moves, in Men's Fitness, June 2005

- 20:37 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly i Jennifer o zajednickom zivotu!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Jennifer Flavin
O svojim zarukama:

"Zapravo ja imam 4 zarucnicka prstena.Prvi prsten mi je dao u zracnoj luci u Miamiu.Drugi put kada mi je dao prsten rekao je da se zeli ozeniti sa mnom.Mislila sam da je to predivno,ali ga nisam shvacala ozbiljno."

Jennifer Stallone
O braku:

"Nas brak me je potpuno promjenio.Ja sam tip koji treba nekoga tko joj je blizu i tko mi daje potporu.Ne ide mi kada sam sama.Nemojte me sada shvatiti krivo ja se nisam udala da bi se samo udala.Ja sam se udala za covjeka u kojeg sam zaljubljena 12 godina."

Sylvester Stallone o Jennifer Flavin:
"Jennifer je kao jedna navijacica za zivot jer je puna energije koja zraci na daleko.Ona je pozitivna u vezi svega.Kao primjer,ona me uci sa vidim dobro i u najgadnim udarcima koje zadobivam ovih dana,ona me uci da vidim svijetlo na kraju tunela."

Jennifer Flavin o glumi:
"Ja sam najgora glumica u povjesti filma.Otisla sam na samo jedan glumacki sat i rekla sam nastavniku da zadrzi novac.Ja sam grozna glumica!Nikada vise!Nebiste me htjeli vidjeti u filmu vjerujte mi jer biste trazili povratak vaseg novca odmah."
Image Hosted by ImageShack.us
Jennifer Flavin o Sylvester Stallone:
"Upoznala sam ga u restoranu u Beverly Hillsa.To je bilo moje prvo putovanje u Hollywood i vecerala sam sa svojom prijateljicom.Prijateljica moje prijateljice je poznavala Sylvestera pa je nekako uspjela ga nagovoriti da nas pozove za stol.Skupa smo vecerali tu vecer."

Jennifer Flavin jos nesto o Slyu:
"Moj muz nije tip koji dode doma i zapali svijece.To je moj posao ali je zato jako pazljiva osoba.Kada sam bolesna on mi pravi...ne...zapravo,narucuje pilecu juhu."

Jenniferino tajno oruzje:
Jennifer kaze da njezino tajno oruzje je njezin muz koji je voli i podrzava.

"One je sjajan.On dovodi cure u skolu pa ih dovede kuci...on je prekrasan otac.Mislim da on to obozava i da uziva u tome,a djevojke se nebune kada ih ostavih da tatom jer od njega onda dobivaju punu i potpunu paznju."

Jennifer o majcinstvu:
"Nisam znala da ce majcinstvo biti ovoliko tesko.To je posao koji traje cjelih 24 sata.Mislim da bi to svatko trebao znati od pocetka.Jednom kada dobijes dijete tvoj zivot zavrsava,ali tu i pocinje.Sve je uvezi djece.Svaka minuta dana ili noci je povezana sa tvojom djecom.Ako te netko pozove na rucak ti moras misliti hoce ti se to uklopiti u planove tvoje djece.Tu nema vremena da mislis na sebe.

Image Hosted by ImageShack.us
Jenn as a model...

- 11:28 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

utorak | 15.05.2007.

Sly,Jenn and Injured Little Boy(Sly,Jenn i ozljedeni djecacic)

Stallone vraca Rockya da bi pomogao
ozljedenom djecaku


Iako je to samo lik u filmu ,Sly Stallone je sada glumio super junaka u pravome zivotu kada se iznenada pojavio u bolnickoj sobi tesko ranjenog djecaka koji ga obozava.Sly je kleknuo pored njegovog kreveta i njezno rekao:"Yo!...Daj Rockyu jedan mali udarac!"

Nazalost,5-ogodisnji Brandon Zucker,koji je zadobio ozljedu u Disneylandu,nemoze vise davati male udarce...ili saputati,"Yo,Rocky!"Ali Stallone je dobio osmjeh od tog predivnog djecaka.

"Takvi ljudi kao sto je Sylvester Stallone su rjetkost u danasnje vrijeme,"govori mam Victoria,koja nemoze prepoliti horor koji je vidjela i prezivjela kada je njezin sin ispao iz ¨Roger Rabbit"

Slyova zena,Jennifer Flavin je citala novine kao je Brandon trcao kroz svoju kucu ozivljavajuci "mitove" i udarao zrak kao njegov heroj,Rocky.Jennifer je pokazala pricu Slyu koji je otisao u bolnicu i pokazao sebe iza kulisa Rockyeve hrabrosti no to nije razaocaralo djecaka.

"Ovaj posjet je ucinio mnostvo dobrog za Brandon," kroz plac je rekla Victoria.

Nastavi udarati,decko... i... dobro izgledas, Rock!


Image Hosted by ImageShack.us

- 21:15 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

The Specialist - Sly takes out the trash

- 21:03 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Stallone priznao kriumcarenje hormona rasta

Šezdesetogodišnji glumac priznao je posjedovanje zabranjenih tvari po dolasku u zračnu luku Sydneyja iz SAD-a u veljači ove godine, kazali su njegovi odvjetnici na lokalnom sudu u Sydneyju. Stallone, koji je napustio Australiju 19. veljače nakon promotivnog boravka zbog filma "Rocky Balboa", nije bio na saslušanju. Morat će platiti maksimalnu novčanu kaznu od 22.000 australskih dolara (18.000 dolara).Po dolasku u sydneysku zračnu luku 16. veljače carinici su otkrili u Stalloneovoj prtljazi 48 doza hormona rasta Jintropina koji sadrži hormon koji izlučuje hipofiza a stimulira rast i staničnu
reprodukciju.Carinici su pronašli i četiri bočice testosterona.Stalloneov odvjetnik objasnio je na sudu da Stallone ta dva proizvoda uzima po liječničkoj preporuci, ali nije naveo točan razlog.

Ova vjest je danas bila na Dnevniku Nove TV,a mozda ce biti i na vecernjim vjestima!!!

- 20:16 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 13.05.2007.

Tango & Cash!!RTL Televizija!!!

Na programu:
Petak, 18.05.2007. u 22:30
Nedjelja, 20.05.2007. u 02:15 (R)

Žanr:
akcijska komedija

Godina: 1989.
Trajanje: 103 min.
Redatelj: Andrei Konchalovsky
Uloge: Sylvester Stallone, Kurt Russell, Teri Hatcher, Jack Palance, Brion James, James Hong

Image Hosted by ImageShack.us
Ako ste se ikada upitali kako bi izgledali Sylvester Stallone i Kurt Russell u zajedničkoj golišavoj sceni pod tušem, vašoj će znatiželji biti udovoljeno. Naime, akcijski buddy film iz osamdesetih 'Tango i Cash' nudi najneobičnije zatvorske prizore sa spomenutim junacima, ali i mnogo, mnogo više...Jedino zajedničko u životu Tanga (Sylvester Stallone) i Casha (Kurt Russell) policijska je značka. Tango je gospodin u odijelu i naočalama, yuppie koji se odrekao luksuznog života kako bi se priključio borbi protiv zločina, a Cash je energični policajac koji ne mari za izgled i ne oklijeva u privođenju zločinaca pravdi. Iako ne žele zajedno provesti ni trenutak, osveta dugogodišnjeg protivnika zbližit će Tanga i Casha na posve neočekivan način. Naime, zločinac Yves Perret (Jack Palance) namješta im posjedovanje droge i šalje ih u zatvor, gdje čame stotine uhićenika željnih osvete...'Tango i Cash' jedan je od najzabavnijih buddy filmova iz osamdesetih. Ovaj podžanr akcijskog filma, u kojem su dva vrlo različita partnera osuđena na zajednički rad tijekom kojeg se zbližavaju, dobio je s filmom Andreja Konchalovskog ('Pomahnitali vlak') vrijednog pripadnika!

- 12:52 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

subota | 12.05.2007.

Rocky Steps Run!!!

- 20:18 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Najseksi Akcijski Junaci!!!Zvijezde Ekstra!!!

Image Hosted by ImageShack.us
-Nakon što smo prošle subote vidjeli 25 najljepših osoba koje su ikada šetale svjetskim modnim pistama, u današnjem izdanju emisije Zvijezde Ekstra podsjetit ćemo se na 25 najseksipilnijih junaka akcijskih filmova. Oni su naši seksi junaci, neustrašivi vragolani, zanosni pobjednici i izazovne tigrice koji uvijek igraju samo prema poznatim pravilima - svojim vlastitim! Oružje u rukama čini ih opasnima za protivnike, a pravednost neodoljivima u očima gledatelja diljem svijeta.Šetnju po našoj seksi listi zajedno će otvoriti tri heroja osamdesetih godina, pravi muškarci koji su svoje neprijatelje pobjeđivali na provjeren način: odvažno, nepromišljeno, sirovom muškom snagom. Mišićavi i moderni, upravo su Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis postavili standard za sve buduće spasitelje svijeta. Uz junake poput Keanua Reevesa, Jasona Stathama ili Paula Walkera, upoznat ćemo i neodoljive heroine, englesku ružu Keiru Knightley, koja je, unatoč svojoj krhkosti, spremna i na pošten udarac, špijunku Jennifer Garner, azijsku kraljicu Michelle Yeoh ili prekrasnog anđela tame Jessicu Albu.No tko se nalazi na samom vrhu liste? Pogledajte zajedno s nama u još jednome uzbudljivom izdanju Zvijezde Ekstra.


- 18:45 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Sly Stallone Pictures!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Sly i njegova majka Jackie.

Image Hosted by ImageShack.us
Sly,Frank i njihova majka Jackie.

Image Hosted by ImageShack.us
Ova slika nije potpuna sa Slyove druge strane koje nema se nalazi jedna djevojka i to je bio Slyov prvi date.

Image Hosted by ImageShack.us
Sly je vjezbao jos od osnovne skole.

Image Hosted by ImageShack.us
Sly i Bill Conti se dogovaraju oko glazbe za Rockya.

Image Hosted by ImageShack.us
Sly i princ Paul.

- 10:58 - Komentari (4) - Isprintaj - # -

Karta grada Hope!!!

Ovo je karta grada u kojem se snimao Rambo:First Blood!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Svako slovo i broj na mapi oznacava jedno posepno mjesto iz filma.

Objasnjenja:

A-Ulazak u "Gateway to Holidayland".Ovdje je Rambo vidjeo natpis "Welcome to Hope" i usao u grad.
B-Mjesto pumpe koja je odletjela u zrak.Pumpa je napravljenja posebno radi filma.
C- Most koji vodi u Portland gdje je serif dobacio Ramba.
D-Strmina Othello Tunnels u filmu poznata pod nazivom Chapman Gorge.Ovdje policajac pada iz helikoptera i ostaje mrtav.
2. Pokusavajuci pobjeci od policije ,Rambo,na u kradenom motoru "leti" nad tracnicama u Trecoj Aveniji.
4.Lokacija serifovog ureda no on je prebacen na drugu lokaciju.(Pogledaj 9)
5. The Bank of Montreal koja je preimenovana u Mountain State Savings za vrijeme snimanja filma.
7.Rambo je vozio svoj motor niz plocnik ispred Cheyenne's Sports i Alpenhaus restoran,na sjevernoj strani Wallace Streeta.
8. Outpost prodavnica oruzja je sagradenja za vrijeme filma u Commission Street i Third Avenu i unistena.
9.Nova lokacija serifova ureda.

Kao sto vidite neki brojevi nedostaju ali ja nisam kriva nije ih imalo.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- 09:55 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 04.05.2007.

Rocky Balboa-"Back To The House Of Pain"

- 20:54 - Komentari (5) - Isprintaj - # -

Rocky Balboa-"The Reason"

- 20:37 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

četvrtak | 03.05.2007.

Sylvester Stallone biografija!!!Sve o njemu!!

Image Hosted by ImageShack.us
Biografija:
Rani zivot-
Stallone je roden u New Yourk City u cetvrti koja se zove Hells Kicten.Njegov otac se zove Frank Stallone,a majka Jacqueline "Jackie" Labofish koja je bila austronaut.Stalloneov otac je bio imigrant sela koje se zove Castellammare del Golfo u Italy(Sicilijsko selo)Dok mu je majka bila amerikanka.Jedna od njegovih "super" baka je Rosa Rabinovich, iz Odessa,Ukrajina.Sa pet godina Stalloneov razred ga je proglasio "najpozeljnim kandidaton za elektricnu stolicu".U 60-im,Stallone je bio primljen na koledz American College of Switzerland, Leysin i The University of Miami na tri godineDobio je nekoliko diploma,prije nego sto je odlucio da se posveti glumi.Kakon sto se Stallone pustio u glumacke vode njegova gluma i zivotno iskustvo ga je dovelo do toga da je izabran za Bachelors of Fine Arts (BFA),koju mi je dodjelio President of the University of Miami in 1999.

Prve filmske uloge:
Stalloneova prva uloga je bila,Stud,u filmu koji se zvao "The party At Kitty And Studs".Film je bio takozvani "tvrdi" pornjic(Postoje mekani i tvrdi),Ali nakom negovog uspjeha trazio je da se sve previse proste scene izrezu inace ce tuziti tu kompaniju.Film je bio nazvan Italian Stallion(Nickname za Rockya Balbou).

U nekoliko prvih Stalloneovih filmova imao je male uloge,kao sto su Woody Allens film "Banane"(1971)Stallone's first few film roles were minor, and included brief uncredited appearances in Woody Allen's Bananas (1971) kao propalica na zeljeznici,u trileru Klute(1971) kao dodatni presac u klubu i u Jack Lemmon filmu Prisoner of 2nd Avenue(1975),kao kradljivac kojeg Lemmon gonja,misleci da je kada se zabio u njega uzeo njegov novcanik.Njegovu prvu pravu i jednu od glavnih uloga je imao u filmu The Lords Of Flatbush(1974).U 1975 se kao potporna uloga u filmu Farewell, My Lovely, Capone i Death Race 2000.Takoder se pojavio i na Tv serijama u Police Story i Kojak.

Uspjeh sa Rockyem-
Sylvester Stallone: otisci nogu i ruku otisnutih u Hollywoodu nisu dobile svjetsku slavudo nevjerovatvoh hita Rocky(1976),film je nagradem Oscarom za najbolju sliku 1976 godine.Na 24.Ozujka 1975 godine,Stallone je vidjeo borbu izmedu Muhameda Ali i Chuck Wepnera koja mu je dala ideju za Rockya.Te noci Stallone je otisao kuci i u tri dana je napisao script za Rockya.Nakon toga pokusao ga je prodati,ali je htjeo da on igra glavnu ulogu.Robert Chartoff i Irwin Winkler se svidjeo script,ali su htjeli da neka zvijezda kao Burt Reynolds ili James Caan glume glavnu ulogu.

Retultat je bio uspjeh;Rocky je nominiran za deset Acadamy Awards u svemu,ukljucujuci i samog Stallonea,za najboljeg glumca i najorginalni SreenPlay.Sa pobjedom za najbolju sliku,Rocky je osvojio Oscara za najboljeg producenta i najbolji filmske dodatke.Rocky je kodtao oko US$1.1 milijuna,a zaradio je oko US$225 milijona sirom svijeta.Rocky II pusten 1979 je takoder pridonjeo velikom uspjehu te je zaradioUS$200 sirom svijeta.Rocky filmovi su od obicnih stepenica ispred Philadelphia Museum of Art napravili veliku turisticku atrakciju.

Na listi za najbolje junake vremena od svih,American Film Institute (AFI) u 2003,Stallone je sedmi kao Rocky Balboa iza Gregory Peck (Atticus Finch)Harrison Ford (Indiana Jones), Sean Connery (James Bond), Hrey Bogart (Rick Blaine), Gary Cooper (Will Kane) i Jodie Foster (Clarice Starling).

Rambo & 80-te-
Stallone u 1983.Stallone je takoder imao jos jedan veliki uspjeh kao John Rambo u First Blood(1982), Rambo II(1985) i u Rambo III(1988).Takoder je nastavio sa slavnim nastavcima Rockya koje je sasm pisao,producirap i glumio glavnu ulogu,Rocky III(1982) i Rocky IV(1985).Mozemo spomenuti da je bio najbolji i najpoznati glumac 80-tih.1986 Cobra i 1989 Tango and Cash nastavili su njegovu "hit paradu".

90-te godine
Na pocetku novog desetljeca,Stallone je glumio u petom nastavku legendarnog Rockya koji je smatram Box-Office razocaranjem i koji jetakoder razocarao fanove.To je bio kraj jednog od najpoznatih serijaal svih vremena.

Nakon snimanja zadnjih propaliteta(Oscar,1991 i Stop!Or My Mom Will Shoot,1992)tokom ranih 90-ih,Stallone je 1993 ostvario ogromi povratak sa hitom Cliffhangerom,koji je postao veoma uspjesan film koji je zaradio US$255 milijona sirom svijeta.Kasnije te godine dosao je jos jedan hit sa Demolition Man koji je zaradio US$158 milijona sirom svijeta.Stalloneovi udarci super filmovina nastavili us se 1994 sa hitom The Specialist(US$170 miliona sirom svijeta).U 1995 je glumio u Judge Dredd koji je sirom svijeta zaradio US$130 milijona.U 1996 je glumio u Day Light filmu koji je u U.S. zaradio US$33 milijona,a sirom svijeta,US$159,212,469.

Sljedeci njegonu super izvedbu u Rockyu,kriticar Roger Ebert je rekao da ce on postati novi Marlond Brando.Stallone je 1997 je glumio u Cop Land filmu sa Robert De Niro i Ray Liotta,ali film je imao samo srece na box-officu.Sly jr 1998 dao svoj glas za animirani crtani Antz(Mravi).

2000(Novo stoljece)-
Kako je novo stljece pocelo,Stallone je glunio u filmovima Get Carter (2000),Driven (2001) i D-Tox (2002).2003 je glumio u Spy-Kids 3D koji je bio box-office uspjeh za Stallonea.Takoder je objavio da ce napisati film na temu ubojstva repera Tupac Shakur i Biggie Smalls,a film je nazvan Notorious no film jos nije napravljen i snimljen.

Statuti-
Poslije 3 godine otkada se pojavio u zadnjem filmu,napravio je povratak u 2006 sa sestim i zadnjim djelom Rocky Balboa sage koji je postao hit.Nakon Rocky-a V koji nije dobro prosao u kritikama i box-officeu Sly se htjeo oprostiti od Rocky-a na lijep nacin i Rocky VI je fascinirao svijet.Zarada je bila 70 milijona.Njegova uloga u Rockyu je bila pohvaljena i sve je bilo pozitivno.

Stallone producira zadnji dio sage o Rambu,John Rambo(Rambo IV).


Producent:
Stalloneov dar za produciranje je pokazao 1978 godine kada je napisao,glumio glavnu ulogu i producirao film koji se zove Paradise Alley.Takoder je napisao i producirao filmove Staying Alive(AKA:Saturday Night Fever) sa Johnom Travoltom i Rocky II, III, IV i Rocky Balboa.

Pisac:
Ukljucujuci i zadnji film Rocky Balboa,Stallone je napisao i Cobru,Driven i zadnji film Ramba,John Rambo.Takoder je sudjelovao u pisanju nekoliko filmova kao sto su F.I.S.T.,Rhinestone,Over The Top iprva tri djela Rambo.Njegov ogromni uspjeh kao jedan od pisaca bio je Cliffhanger 1993 godine.

Osobni zivot:
Obitelj-
Stalloneova obitelj ukljucuje njegovog brata,glumca/pjevaca Frank Stallone,njegova majka,Jacqueline Stallone,njegov sin Sage Stallone koji je glumio Rockyevog sina u Rockyu V i pojavio se u filmu Day Light,1996 godine.Stallone ima i psa vrste Bullmastiff koji se zove Butkus Stallone i koji je glumio u Rockyu kao Balboin najdrazi pas u Adrianovoj prodavnici.

Brakovi-
Stallone se ozenio tri puta.Prva zena se zvala Sasha Czack (1974–1985), Brigitte Nielsen (1985–1987), i Jennifer Flavin (1997–sadasnjost).Ima petero djece,sinove Sage Moon i Seargeoh(sa Czack, born 1976 i 1979 ) i kcerce Sophia Rose, Sistine Rose i Scarlett Rose (sa Flavin, born 1996, 1998, 2002).On i Jen Flavin,podrjetlom Irkinja.Amerikanaka,su se vjencali u Winston Churchill's birthplace, Blenheim Palace, Oxfordshire, England.

Izmedu ovih brakova Stallone je bio u vezi sa modelima Susan Anton, Angie Everhart, Pamela Anderson, Naomi Campbell i Janice Inson,koja je neko virjeme mislila sa je Stallone otac njezine kcerke Savannah.

Planet Hollywood-
On posjeduje jedan dio Planet Hollywooda kojeg djeli sa Bruce Willis i prije Arnold Schwarzenegger koji je nedavno prodao svoj dio.

Odbijeni Filmovi-
Stallone je odbio hit filmove,a ti filmovi su Romancing the Stone, 48 Hours, Seven, Pretty Woman, Frequency, Die Hard, Witness, Beverly Hills Cop, Basic Instinct, Pulp Fiction (Uloga koju je diobio Bruce Willes), Jackie Brown (Uloga koja je pripala Robert Forster), The Negotiator (Ulogu je dobio Samuel L. ), and Enemy of the State.

Male pojedinosti:
Cliffhanger:
Cliffhanger 1993 je imao nastavak filma koji se trebao zvati The Dam,ali film je preimenovan u Day Light u kojem Stallone takoder glumi.

Rambo I:First Blood:
Ozbiljne ozljede Stallone je dobio tjekom snimanja Ramba I,First Blood.U filmu je morao zapravo stvarno skociti sa litice na drvo te ona "glumljena" bol uopce nije bila glumljena.Bol koju je nakon tog pada osjetio jeste polomljena rebra i oziljci oc grana.

- 13:37 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

srijeda | 02.05.2007.

Over The Top!!!!!

Over the top je drama/akcija zanr.Glavna uloga je Sylvester Stallone.Procudent je Menahem Golan.Film su napisali Stirling Silliphant i Sylvester Stallone.Glazbu je kompozirao Giorgio Moroder.Glavni tagovi su:

Lincoln Hawk will fight for his son the only way he knows how.
Lincoln Hawk ce se boriti za svog sina na jedini nacin koji on zna.

Some fight for money...Some fight for glory...He"s fighting for his son"s love.
Neki se bore za novac...Neki se bore za slavu...On se bori za ljubav svoga sina.

Image Hosted by ImageShack.us

Directed by-Menahem Golan

Produced by-Menahem Golan
Yoram Globus

Written by-Gary Conway &
David Engelbach (story)
Stirling Silliphant &
Sylvester Stallone (screenplay)

Music by-Giorgio Moroder

Cinematography-David Gurfinkel

Editing by-James R. Symons
Don Zimmerman

Distributed by-Warner Bros. Pictures

Release date(s)-February 12, 1987

Running time-93 min.
Language-English
Budget-$2,500,000 (est.)
Gross revenue-$16,057,580 (USA)
Image Hosted by ImageShack.us
O filmu:
-Lincoln Hawk je "boreci" kamijondzija koji se bavi obaranjem ruku kako bi zaradio dodatni novac i koji pokusava popraviti svoj zivot.Hawkova zena Cristina je veoma bolesna vec na pocetku filma te ona moli Hawka da ode po njihovog sina Michaela u vojnu skoli da bi se oni dvoje mogli bolje upoznati jer ih je Hawk napustio prije destet godina.Otac njegove zene Jason Cutler je ljut otkada je saznao da Cristina jos uvije voli Hawka kao i on nju no njen otac ih je razdvojio jer misli da je Hawk propalica te nezeli da Hawk ima ikakve veze sa odrastanjem njegovog sina Michaela.Dok putuju po SAD-u Make nauci vjerovati svome ocu,ali nakon smrti njegove majke na operacijskom stolu tjekom presadivanja srca ,njega obuzme osjecaj da nije bio sa Hawkom on bi vidjeo svoju majku po posljednji put te se vraca na imanje svoga djeda.Film se nastavlja tako sto Mike saznaje istinu o svpme ocu (da ga je volio,da mu je slao cestitke za rodendane ali ih njegov djed njemu nikad nije dao itd...)dok se Lincoln natjece u svjetskom natjecanju obaranja rubu u Las Vegasu,hotelu Hilton.

Over the top je smatran istinskim blockcusteron i "box-office flop".Jedan je od najpoznatih filmova u kojima se Stallone pojavio.
Image Hosted by ImageShack.us

Glumci:

Sylvester Stallone-Lincoln Hawk(s)
Robert Loggia-Jason Cutler
Susan Blakely-Christina Cutler-Hawk(s)
Rick Zumwalt-Bob "Bull" Hurley
David Mendenhall-Michael Cutler/Michael Hawk(s)
Chris McCarty-Tim Salanger
Terry Funk-Ruker
Bruce Way-John Grizzly
Jimmy Keegan-Richie
Greg 'Magic' Scwartz-Smasher
Allan Graf-Collins
John Braden-Col. Davis
Randy Raney-Mad Dog Madison
Paolo Casella-Carl Adams
Jack Wright-Big Bill Larson
Sam Scarber-Harry Bosco
Michael Fox-Jim Olson

Soundtracks:

Album je izdan 1987 god.Na njemu se nalaze pjesme Frank Stallone, Kenny Loggins (koji je pjevao jednu od tema filma,"Meet Me Half Way"), Eddie Money i Sammy Hagar.

1. Winner Takes It All - Sammy Hagar
2. In This Country - Robin Zander
3. Take It Higher - Larry Greene
4. All I Need Is You - Big Trouble
5. Bad Nite - Frank Stallone
6. Meet Me Half Way - Kenny Loggins
7. Gypsy Soul - Asia
8. The Fight [Instrumental] - Giorgio Moroder
9. Mind Over Matter - Larry Greene
10. I Will Be Strong - Eddie Money

Image Hosted by ImageShack.us

- 18:32 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

The Lords Of Flatbush!!!

Glavni glumci:Sylvester Stallone,Perry King, Henry Winkler, Paul Mace, Susan Blakely, Armand Assante

Redatelji: Martin Davidson, Stephen F. Verona

Image Hosted by ImageShack.us-Ovaj jeftini film ciji su redatelji bili Stephen F. Verona i Martin Davidson je smjesten u Brooklyn-sku srednju skolu u cetvrti Flatbush.U filmu se nalaze nadolazrce,jedne od najvecih,zvjezde.Sylvester Stallone, Henry Winkler i Perry King.Stallone, Winkler, King i Paul Mace su clanovi lokalnog cluba koji se zove "The Lords Of Flatbush" i oni provode svoje vrijeme "vjezbajuci" hormone,sarajuci auta,igrajuci bilijar itd...Film se najvise obazire na dvojicu "lordsa".Image Hosted by ImageShack.usChico (Perry King),koji posjeduje motor i njime posjecuje Jane Bradshaw (Susan Blakely),koja je kci naoruzanog,koji unakazi Chico-v motor.Tu je i Stanley Rosiello (Sylvester Stallone) koji voli muziku i Marlon Brando u On the Waterfront.On takoder voli Frannie (Maria Smith) i s kojom je spavao jedan put previse te je saznao da je trudna i da zeli da se vjencaju.Tu su takoder Butchey Weinstein (Henry Winkler) i Wimpy Murgalo (Paul Mace),koji,kao dodaci,sa Stanleyem i Chicom cine jednu cjelinu.
Image Hosted by ImageShack.us
Glumci:
Sylvester Stallone - Stanley Rosiello
Perry King - Chico Tyrell
Henry Winkler - Butchey Weinstein
Paul Mace - Wimpy MurgaloSusan Blakely - Jane Bradshaw
Maria Smith - Frannie Malincanico
Bruce Reed - Mike
Caren Kaye - Wedding Guest
David Stein - Wedding Guest
Dolph Sweet - Rosiello
Joan Newman - Miss Molina
Lou Byrne - Mrs. Bradshaw
Martin Davidson - Birnbaum
Paul Jabara - Crazy Cohen
Renee Paris - Annie Yuckamanelli

Zasluzni za film:

Napisali film:
Sylvester Stallone - Screenwriter
Stephen F. Verona - Screenwriter, Producer, Director
Martin Davidson - Screenwriter, Director
Gayle Gleckler - Screenwriter


Ostale Zahvale:
Joseph Mangine - Cinematographer
Muffie Meyer - Editor
Glenda Miller - Art Director
Stan Siegel - Editor
Richard Millman - Producer
Paul Jabara - Composer (Music Score)
Joseph Brooks - Composer (Music Score)
Glenda Ganis - Production Designer
Edward Lachman - Cinematographer



- 10:10 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

četvrtak | 31.05.2007.

Sly Moves Knjiga!!!

Ako se pitate sto se nalazi u Slyovoj knjizi Sly Moves kliknite ovdje i provjerite.Vidjet cete neke stranice iz Slyove knjige.


- 15:42 - Komentari (4) - Isprintaj - # -

Rocky/Superman!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Cool,ha!!!

- 14:57 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 29.05.2007.

Rocky i Rambo opet u kinima!!!

Godinama se ideja povlačila od ladice do ladice velikih Hollywoodskih producenata, a sada je konačno dano i službeno zeleno svjetlo za snimanje novog nastavka Rocky-a. Scenarist, redatelj i glavni glumac bit će naravno Sylvester Stallone, a film će distribuirati Columbia, MGM i Revolution studios. 59 - godišnji Stallone najavljuje i povratak Ramba na kino platna. Novi nastavak Rockya u kinima bi se trebao pojaviti krajem iduće godine, dok se za Ramba još traži dovoljno uvjerljiva priča. Američki filmski časopisi raspravljaju postoji li uopće publika koja još uvijek želi gledati oronulog Slya kako pobjeđuje u ringu, a Stallone se pravda kako je Eastwoodov Million dollar baby prošle godine trijumfirao na dodjeli Oscara i kako interes sigurno postoji. Tri studija su konačno odobrili buđet za film, a sada je na Stalloneu da opravda povjerenje.

- 16:24 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Slyjeva ponuda iznenadila mladu zvijezdu

Image Hosted by ImageShack.us-Mladoj britanskoj pjevačici i kantautorici Natashi Bedingfield ponuđeno je da snimi naslovnu pjesmu za film Rocky VI. Redatelju i scenaristi najnovijeg nastavka, filmskoj legendi Sylvesteru Stalloneu, naime, jako se svidio njezin debi album "Unwritten". Singl 'These words' skinut s tog albuma krajem 2004. godine, podsjetimo, poharao je sve glazbene top ljestvice. Sly, kojemu se strašno sviđa i Natashin glas, zvjezdici je osobno prišao i ponudio angažman. Inače, soundtrack „Still Here“ provlačit će se kroz cijeli šesti nastavak filma. Kako prenosi britanski Sun, Natasha je bila pomalo u šoku kada joj je na nedavnoj holivudskoj zabavi prišao Sly. Bilo joj je teško povjerovati da je legendarni glumac uopće ikada čuo za nju, a kamoli da bi volio raditi s njom. Do šestog i najvjerojatnije posljednjeg nastavka Rockyja u prosincu, ne propustite ciklus filmova o legendarnom boksaču svaki četvrtak u kolovozu na Novoj TV.
Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je bilo prije,a kako vidite pjesma nepostoji i uopce nije u Rocky-u VI.

- 14:42 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo in Magazine!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 14:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 28.05.2007.

Judge Dredd!!!(1995)Behind The Scenes!!!

- 14:07 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Rambo Picture!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 13:50 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Matt upoznaje Rockya

Matt je bolestan momak koji je od malih noga htjeo biti sportas,no to nije mogao.Razlog tome je bila proslost.Kada je bio mali dok je prelazio ulicu udarilo ga je auto i u komi je bio 20 dana.Cjeli zivot je zalio sto nemoze biti stortas no nesto mu je pomoglo!!!!Rocky filmovi su mu dali nadu i inspiraciju da ide dalje bas kao i njegov junak,nepobjedivi,Rocky Balboa.Stallone je saznao za to i odlucio ga je pozvati na premijeru svog novog Rocky Balboa filma.Ako zelite pogledati video,kliknite ovdje

- 09:43 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 27.05.2007.

Osveta na mafijaski nacin!!!

Mlada djevojka tek nakon očeve smrti saznaje da je kćer mafijaškog bossa. Prihvativši svoje novospoznate korijene kreće u osvetu zajedno sa očevim tjelohraniteljem.
Osveta na mafijaški način

Image Hosted by ImageShack.us
Frankie Delano (Sylvester Stallone) tjelesni je čuvar mafijaškog šefa Angela Allighierija (Anthony Quinn). Njegova kćer Jennifer (Madeleine Stove) nije upoznata sa očevim aktivnostima s one strane zakona, sve do njegove nenadane smrti.

Saznavši nešto više o svojim korijenima, zbližava se sa lojalnim Frankiem koji je pokojnom Angelu obećao da će mu zaštiti kćer ukoliko se njemu bilo što dogodi. No Jennifer nema namjeru sjediti skrštenih ruku. Nakon što je jedva izbjegla smrt, saznaje da je još kao mala usvojena.

Shvativši ozbiljno svoju prošlost te samim time novu ulogu u životu, odlučuje, uz Frankievu pomoć osvetiti smrt oca. Usput,Jennifer i Frankie se sve više zbližavaju...

OSVETA NA MAFIJAŠKI NAČIN (Avenging Angelo), 2002., akcija
Glume: Sylvester Stallone, Madeleine Stowe, Anthony Quinn
Image Hosted by ImageShack.us
Kćer (Madeleine Stowe ) ubijenog mafijaša traži osvetu. Leđa joj čuva vjerni očev tjelohranitelj (Sylvester Stallone).TV premijera napete akcije 7. lipnja.

- 22:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky!!!Nova TV!!!Subota,21.55!!!

Originalni naslov:
Rocky

Žanr:
drama, romansa

Uloge:
Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Burgess Meredith, Carl Weathers

Režija:
John G. Avildsen

Scenarij:
Sylvester Stallone

Producent/i:
Richard Chartoff, Irwin Winkler

Trajanje:
119'

Godina izdanja:
1976.

Izdavač/Distributer:

MGM / Continental film

Sylvester Stallone kao Rocky Balboa u definiciji američkog sna - 'ukoliko daš sve od sebe ostvarit ćeš snove.'Rocky
Image Hosted by ImageShack.us
Rocky Balboa je anonimni boksač iz Philadelphije čija se karijera nije razvila kako je očekivao. Za život zarađuje utjerivanjem dugova za izvjesnog Gazza, čovjeka koji misli da Rocky nije dovoljno opak za taj posao. Njegov bivši trener Mickey uvjeren je da u Balboi leži veliki, no zbog njegove lijenosti i neodlučnosti, neostvareni potencijal.

Asocijalni Rocky vrijeme provodi sa psom u otužnom stančiću. Jedini kontakt osvaruje sa sramežljivom Adrian, prodavačicom u lokalnom dućanu za kućne ljubimce. Malo po malo Adrian izlazi iz svoje ljušture te se prijateljstvo pretvara u vezu što posebice razveseli njezinog brata, Rockyjevog najobljeg prijatelja Paulija.

Osim na privatnom, Rockyju će se sreća nasmješiti i na profesionalnom planu. Apollo Creed, aktualni prvak svijeta u teškoj kategoriji, ponudit će borbu za naslov prvaka nepoznatom boksaču. Izbor pada na Rockyja koji pod budnim okom starog Mickeya započinje pripreme za veliki meč.

Stallone, koji potpisuje scenarij ovog Oskarom nagrađenog filma, pokazao je sve svoje adute ispred i iza kamere. Tada 76godišnji Burges Meridith odigrao je jednu od svojih upečatljivijih uloga. Carl Weatherspoon proslavio se u kasnijem spotu iz Rockyja 3 ('Living in America'), dok se Talia Shire izvrsno snašla u ulozi sramežljive 'nikad se nisam poljubila' old school žene.

Film je prepun scena koje su ušle u filmsku povijest poput one u kojoj Rocky trči stepenicama muzeja umjetnosti u Philadelphiji. Baš kao i njegov junak Rocky, tada anonimni Stallone preko noći je došao na naslovnice svih magazina.

- 21:50 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 26.05.2007.

Book In The Eye Of The Tigre!!!!By Gerald Chuah!!!

Image Hosted by ImageShack.us

AKO STE VIDJELI ROCKY FILMOVE,OVDJE MOZETE NACI LEKCIJE KOJE CE VAS INSPIRIRATI DA IDETE DO KRAJA SA SVOJIM SNOVIMA

IN THE EYE OF THE TIGER:NACINI PREZIVLJAVANJA U STALLONEOVIM FILMOVIMA I ZIVOTU


“And if I can do it , you can do it too!”

PORUKE IZ ROCKY FILMOVA

“Kada sam u ringu,iz njrga izadem veona izbijen,Boze,zazelim da me ovaj udari tako jako da vide nista neosjetim.Onda tu se pojavi ona druga strana koja nije toliko uplasena.Tu je ona strana koja zeli podnjeti jos,koja zeli podnjeti jos jednu rundu.Jer podnjeti jos jednu rundu kada mislis da nemozes,to je ono sto pravi promjene u tvom zivotu."-ROCKY IV

Rocky,vjerujes li da je America zemlja prilike?Apollo Creed vjeruje i on ce to dokazati cijelome svijetu pomocu toga sto ce nepoznatom dati priliku da tituli.Taj anonimac si ti.On je izabrao tebe,Rock,to je prilika koja se nepruza dva puta u zivotu no ti je mozes odbiti..."-ROCKY

- 11:09 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

četvrtak | 24.05.2007.

Tango & Cash!!!

Tango & Cash trailer sastavljen od snimki iz filma i izbrisanih scena!!!Ovo mi je prvi put da sam ovo vidjela i jako je cool moram priznat!!!Ako zelite pogledati trailer kliknite ovdje

- 20:11 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

srijeda | 23.05.2007.

Paradise Alley!!!

Paradise Alley je film iz 1978 godine o 3 brata(poznata kao Carboni Boys)is a 1978 movie about 3 brothers (known as the Carboni Boys)koji zive u Hell"s Kitchen,New York,tokom 40-ih godina.Napisao ga je i reziro Sylvester Stallone,a producirala ga je tvrtka Universal Pictures nakon Stalloneovog uspjeha sa Rockyem.Stallone takoder glumi kao Cosmo,jedan od brace.
Svaki brat ima svoj osobni stil i osobine.
Image Hosted by ImageShack.us
Ako zelite pogledati kako izgleda ova komdija(iako je ovo drama meni izgleda kao veca komedija)od filma kliknite ovdje i pogledajte Trailer te se uvjerite sami.Ja jesam i film izgleda super!!!

- 22:50 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 22.05.2007.

Stallone priznaje!!!Vijesti RTL Televizije!!!

Image Hosted by ImageShack.us-Sylvester Stallone, čini se, teško podnosi pritisak godina. Zabrinut za izgled bicepsa i tricepsa, u Australiju je unio zabranjene hormone za bildanje mišićne mase, zbog čega mu australski sud već priprema kaznu. Naime, presuda se očekuje 21. svibnja. Filmski Rocky, koji se nije pojavio na sudu, izjasnio se krivim, prenijeli su odvjetnici koji ga zastupaju u ovom slučaju. Nakon što su carinici u njegovoj prtljazi pronašli proizvod Jintropin koji sadrži ljudski hormon rasta, Stallone je optužen da je u Australiju pokušao unijeti zabranjene supstancije. Tri dana poslije isti je proizvod pronađen i u njegovoj hotelskoj sobi, koju je došla pretražiti policija. Maksimalna kazna koju bi Stallone mogao dobiti zbog grubog kršenja australskih zakona je 91.500 američkih dolara i pet godina zatvora. Ipak, budući da se slučaj vodi na nižem sudu, Stallone bi za kaznu mogao izdvojiti samo 18.000 američkih dolara. U pismu koje je poslao sudu Stallone je napisao kako je unošenje spomenutih hormona "užasna pogreška" koju je učinio zbog nepoznavanja lokalnih zakona.

15.05.2007
Ako zelite pogledati i clip uprite ovdje imoci cete pogledati i clip iz vijesti,a i mali,recimo,dokumentarac koji je RTL TV nasla i sastavila.Stall

- 08:51 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 21.05.2007.

Rocky Montage-Gonna Fly Now RMX!!!

- 11:43 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Sly and Burgess Meredith know as Mickey!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 10:31 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 20.05.2007.

Najsmjesni Slyov odgovor na "Ain"t it Cool News" Q&A Interviju!!!

Image Hosted by ImageShack.us
6.Evo moga pitanja.

Upravo sam zavrsio gledanje svih 5 Rockya na DVD-u da bih se pripremio za novog Rockya VI.Veoma sam uzivao--drugi dio je jos uvijek moj najdrazi.Sad,svih 5 filomova izgledaju kao jedna velika cjelina,ali sa jednom iznimkon:Rocky IV.Nije bilo Mickeya,nisam cuo Bill Contia za vrjeme bitke ili Rocky treninga,nisam vidjeo onaj pravi Rocky uvod ,jednostavno se cinio......drugacim,nekako"izvan grupe".

Jeli se vi slazete s ovim?

Kako ce se posljednji nastavak uklopiti uz ostale djelove,nema Adrian,ni Mickya,ni Apolla?

Hvala!

Mark iz Montreal, Canada

Stalloneov odgovor:

Razlog zasto se ROCKY IV cinio malo izvan skupine jer sam se malo "zakacio" sa Billom za vrijeme snimanja pa sam se odlucio ici drugim putem,zasto mi je jako zao.Takoder,mislim da je film previse i skoro cijelo vrijeme bio posvecen "bici",a ne osobnim bitkama(kao u ostalim djelovima).Kad bih sve to morao ponoviti,zaposlio bih Billa Contia za glazbu,vjencao bih Ivana Dragu i slasno prebio Brigitte Nielsen.

Ako se zelite uvjeriti da je ovo istina kliknite ovdje i pronadite 6-sto pitanje.

- 18:56 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rocky-Eminem Remix!!!

Rocky/Eminem-Lose Yourself!!!


Rocky/Eminem!!!

- 18:04 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Stallone: "Nisam vidjeo da se Ellen gusi"

Image Hosted by ImageShack.us
Sylvester Stallone je obranio svoju propast sto nije spasio glumicu koja se gusila Ellen Barkin u Los ngeles restoranu ranije ovog mjeseca.Uvjeravao je medije da nije primjetio da se gusi.Zvjezda je umalo umrla od gusenja,kada ju je Hollywoodski agent spasio.Ali ackijska zvjezda je tvrdila da je nije primjetio i da nije bio svjestan situacije.Rekao je:"Nisam imao pojma da je Ellen uopce bila u restoranu.Ako je umirala,radila je to tiho i pristojno.Bio bih i vise nego sretan da sam je spasio.Vjerujte mi bilo mi je drago sto sam joj makar platio racun!!!

- 13:07 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 18.05.2007.

Rocky Blaboa premier in Sydney,Austraila!!!



Da je meni bit tamo!!!

- 14:16 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

četvrtak | 17.05.2007.

Upoznajte Slyja jos bolje!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Stallone:"Napravio sam veliku pogresku!..."
Hollywoodska zvijezda Sylvester Stallone se ispricao zbog unosenja hormona rasta u Australiju.Rocky Balboa glumac je pritvoren u Sydneyskoj zracnoj luci u Veljaci.Pretrazili su njegovu prtljagu,a poslije i apartman u hotelu te privatni avion.U pismu koje je Stallone poslao carini,Stallone je napisao:"Napravio sam veliku pogresku!...Jednostavno sam ignorirao vasa pravila sto nije uredu.Bila je to jedna teska ali poucna lekcija koja se vise nikad nece ponoviti.Zelim izraziti moje najbulju ispriku i ponovno se ispricavam..."-glumac mora platit $22,000.

Mama Stallone kaze "ne" kuci koja vrijedi $13 milijona?!...

Nakon sto je spiskao $13 miliona na kucu za svoju majku-Stalloneova mama je odbila dar.Sly se mucio da osigura majci kucu pored svoje vile u Californi.Sly je uvijek na neki nacin bio blizak sa mamom Stallone i nadao se da primiti dar.Ali crvenokosa je odbila njegov dar jer joj se namjestaj u kuci nije svidao.Jackie je rekla da bi radije ostala u svom jedno sobnom apartmanu u Santa Monica nego u Slyovoj luksuznoj,njoj neluksuznoj,kuci.

Sly misli da je snimanje novog Ramba histerisno smjesno...

Sylvester Stallone,Hollywoodski akcijski snagator,misli da bi bilo presmjesno da se napravi Rambo 4.54-godisnji Sly vjeruje da njegovo tijelo.....pa....vise nije ono sto je bilo,pa je rekao:"Necu snimiti jos jednog Ramba.Nemislim da bi izgledao "zamamno" kao prije.U mojim mastarijama,voljeo bih smimiti jos jednog,ali nemislim da bi bio "ukusan" u ovim godinama."(No to se promjenilo,ova vjest je iz 2001 godine)

Sly je tu da spasi situaciju...
Sylvester Stallone je spasio glumicu Mira Sorvino i njegovu zenu Jennifer Flavin iz lifta.Stallone,55,se dokazao da nije Rocky samo u filmu tako sto je povukao lift koje je zapeo izmedu Hollywood novog Kodak kina,gdje ce se odrzati dodjela Oscara,sjedeci mjesec.Sorvino i Flavin su sa grupom ljudi zarobljenom u liftu iza pozornice.Stallone je skinuo svoju Aramani jakinu i odrabio svoj posao.Jedan putnik je pitao Jennifer:"Jeli uvijek ovakav??!!!..."-na sto je ponosna Jennifer odgovorila:"Da,jeste...!!!"
Image Hosted by ImageShack.us

- 18:46 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Iznenadenje na Rocky nacin!!!!

"Rocky Balboa" je igrao u kinima u Srijedu i zaradio $6miliona na Box-Officeu.Nitko nije ocekovao da ce zarada prijeci $2 miliona.Sly je rekao sa su fanovi potakl "starog lava da ponosno rice" u emailu koji je isao Harryu-Aint it good news- (Gdje je Sly upravo zavrsio odgovaranja na pitanja njegovih fanova)

Sto je jos vaznije je da je Rocky Balboa dobio pohvale od svih!Ebert and Roeper su mu dali "dva palca gore".Rolling Stone 3 i pol zvjezdice od 4,a E"Online je takoder pohvalio Rocky Balboa film sto zaci da sada svi opet ponosno pjevaju Rocky pjesmu!!!

Zato zgrabire svoje obitelji i prijatelje i trcite van da ga pogledate(iznova i iznova....)Ja znam da ja hocu!!!...
-Craig Zablo

Zadnja runda dobitnika Oscara-Rocky je u kinima sad!Napisao i producirao SYLVESTER STALLONE!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Ovo je tekst od prije koji sam samo prevela!!!Sa ROCKY BALBOA BLOG-a!!!

- 07:21 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

srijeda | 16.05.2007.

Jos neke pojedinosti koje Sly otkriva o sebi!!!

1-Minuta posvecena Sylvester Stallone

Sylvester "Sly" Stallone je najpoznati po svojoj ulozi Rockya,boksaca,iz 1976 godine.Skript koji je on napisao u tri dana nakon sto je gledao Muhamed Ali borbu.Film je bio nominiran za 10 Oscara,od kojih je dobio za Najbolju Sliku i NajboljegProducera.Nakon svih ovih godina,Sly je postao prvi istinski Hollywoodski Akcijski glumac,poznat po svojim "vecim-od-zivota" herojima Rocky saga,Rambo saga,Demolition man i Cliffhanger.

3 nove stvari

1.Pojavio se u tvrdom pornjicu,ali nakon sto je Stallone postao slavan taj film je zavrsio kao meki ponjic pod imenom,The Italian Stallion.
2. Roger Ebert je rekao da je Sly "sljedeci Brando" nakon sto je vidjeo Rockya.
3. Roden na isti dan kao i Predsjednik George W. Bush,Stallone je Bushov najdrazi glumac.


Jos nesto

Sly govori:"Moje rodenje je bilo jako tesko.Odrastao sam siromasan i bolestan.Kao nadahnuti glumac i pisac filmova,moj ucitelj drame me je obeshrabrivao;Molio sam da bi me bustili na audiciju i nitko nije htjeo niti pogledati moje scriptove.Iako sam cistio kaveze lavova u Bronx Zoo kako bi platio svoju stanarinu,nikada nisam zaboravio sto zapravo zaista zelim i to mi se onda ostvarilo jer sam bio uporan."
—jedan dio iz njegove knjige Sly Moves, in Men's Fitness, June 2005

- 20:37 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly i Jennifer o zajednickom zivotu!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Jennifer Flavin
O svojim zarukama:

"Zapravo ja imam 4 zarucnicka prstena.Prvi prsten mi je dao u zracnoj luci u Miamiu.Drugi put kada mi je dao prsten rekao je da se zeli ozeniti sa mnom.Mislila sam da je to predivno,ali ga nisam shvacala ozbiljno."

Jennifer Stallone
O braku:

"Nas brak me je potpuno promjenio.Ja sam tip koji treba nekoga tko joj je blizu i tko mi daje potporu.Ne ide mi kada sam sama.Nemojte me sada shvatiti krivo ja se nisam udala da bi se samo udala.Ja sam se udala za covjeka u kojeg sam zaljubljena 12 godina."

Sylvester Stallone o Jennifer Flavin:
"Jennifer je kao jedna navijacica za zivot jer je puna energije koja zraci na daleko.Ona je pozitivna u vezi svega.Kao primjer,ona me uci sa vidim dobro i u najgadnim udarcima koje zadobivam ovih dana,ona me uci da vidim svijetlo na kraju tunela."

Jennifer Flavin o glumi:
"Ja sam najgora glumica u povjesti filma.Otisla sam na samo jedan glumacki sat i rekla sam nastavniku da zadrzi novac.Ja sam grozna glumica!Nikada vise!Nebiste me htjeli vidjeti u filmu vjerujte mi jer biste trazili povratak vaseg novca odmah."
Image Hosted by ImageShack.us
Jennifer Flavin o Sylvester Stallone:
"Upoznala sam ga u restoranu u Beverly Hillsa.To je bilo moje prvo putovanje u Hollywood i vecerala sam sa svojom prijateljicom.Prijateljica moje prijateljice je poznavala Sylvestera pa je nekako uspjela ga nagovoriti da nas pozove za stol.Skupa smo vecerali tu vecer."

Jennifer Flavin jos nesto o Slyu:
"Moj muz nije tip koji dode doma i zapali svijece.To je moj posao ali je zato jako pazljiva osoba.Kada sam bolesna on mi pravi...ne...zapravo,narucuje pilecu juhu."

Jenniferino tajno oruzje:
Jennifer kaze da njezino tajno oruzje je njezin muz koji je voli i podrzava.

"One je sjajan.On dovodi cure u skolu pa ih dovede kuci...on je prekrasan otac.Mislim da on to obozava i da uziva u tome,a djevojke se nebune kada ih ostavih da tatom jer od njega onda dobivaju punu i potpunu paznju."

Jennifer o majcinstvu:
"Nisam znala da ce majcinstvo biti ovoliko tesko.To je posao koji traje cjelih 24 sata.Mislim da bi to svatko trebao znati od pocetka.Jednom kada dobijes dijete tvoj zivot zavrsava,ali tu i pocinje.Sve je uvezi djece.Svaka minuta dana ili noci je povezana sa tvojom djecom.Ako te netko pozove na rucak ti moras misliti hoce ti se to uklopiti u planove tvoje djece.Tu nema vremena da mislis na sebe.

Image Hosted by ImageShack.us
Jenn as a model...

- 11:28 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

utorak | 15.05.2007.

Sly,Jenn and Injured Little Boy(Sly,Jenn i ozljedeni djecacic)

Stallone vraca Rockya da bi pomogao
ozljedenom djecaku


Iako je to samo lik u filmu ,Sly Stallone je sada glumio super junaka u pravome zivotu kada se iznenada pojavio u bolnickoj sobi tesko ranjenog djecaka koji ga obozava.Sly je kleknuo pored njegovog kreveta i njezno rekao:"Yo!...Daj Rockyu jedan mali udarac!"

Nazalost,5-ogodisnji Brandon Zucker,koji je zadobio ozljedu u Disneylandu,nemoze vise davati male udarce...ili saputati,"Yo,Rocky!"Ali Stallone je dobio osmjeh od tog predivnog djecaka.

"Takvi ljudi kao sto je Sylvester Stallone su rjetkost u danasnje vrijeme,"govori mam Victoria,koja nemoze prepoliti horor koji je vidjela i prezivjela kada je njezin sin ispao iz ¨Roger Rabbit"

Slyova zena,Jennifer Flavin je citala novine kao je Brandon trcao kroz svoju kucu ozivljavajuci "mitove" i udarao zrak kao njegov heroj,Rocky.Jennifer je pokazala pricu Slyu koji je otisao u bolnicu i pokazao sebe iza kulisa Rockyeve hrabrosti no to nije razaocaralo djecaka.

"Ovaj posjet je ucinio mnostvo dobrog za Brandon," kroz plac je rekla Victoria.

Nastavi udarati,decko... i... dobro izgledas, Rock!


Image Hosted by ImageShack.us

- 21:15 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

The Specialist - Sly takes out the trash

- 21:03 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Stallone priznao kriumcarenje hormona rasta

Šezdesetogodišnji glumac priznao je posjedovanje zabranjenih tvari po dolasku u zračnu luku Sydneyja iz SAD-a u veljači ove godine, kazali su njegovi odvjetnici na lokalnom sudu u Sydneyju. Stallone, koji je napustio Australiju 19. veljače nakon promotivnog boravka zbog filma "Rocky Balboa", nije bio na saslušanju. Morat će platiti maksimalnu novčanu kaznu od 22.000 australskih dolara (18.000 dolara).Po dolasku u sydneysku zračnu luku 16. veljače carinici su otkrili u Stalloneovoj prtljazi 48 doza hormona rasta Jintropina koji sadrži hormon koji izlučuje hipofiza a stimulira rast i staničnu
reprodukciju.Carinici su pronašli i četiri bočice testosterona.Stalloneov odvjetnik objasnio je na sudu da Stallone ta dva proizvoda uzima po liječničkoj preporuci, ali nije naveo točan razlog.

Ova vjest je danas bila na Dnevniku Nove TV,a mozda ce biti i na vecernjim vjestima!!!

- 20:16 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 13.05.2007.

Tango & Cash!!RTL Televizija!!!

Na programu:
Petak, 18.05.2007. u 22:30
Nedjelja, 20.05.2007. u 02:15 (R)

Žanr:
akcijska komedija

Godina: 1989.
Trajanje: 103 min.
Redatelj: Andrei Konchalovsky
Uloge: Sylvester Stallone, Kurt Russell, Teri Hatcher, Jack Palance, Brion James, James Hong

Image Hosted by ImageShack.us
Ako ste se ikada upitali kako bi izgledali Sylvester Stallone i Kurt Russell u zajedničkoj golišavoj sceni pod tušem, vašoj će znatiželji biti udovoljeno. Naime, akcijski buddy film iz osamdesetih 'Tango i Cash' nudi najneobičnije zatvorske prizore sa spomenutim junacima, ali i mnogo, mnogo više...Jedino zajedničko u životu Tanga (Sylvester Stallone) i Casha (Kurt Russell) policijska je značka. Tango je gospodin u odijelu i naočalama, yuppie koji se odrekao luksuznog života kako bi se priključio borbi protiv zločina, a Cash je energični policajac koji ne mari za izgled i ne oklijeva u privođenju zločinaca pravdi. Iako ne žele zajedno provesti ni trenutak, osveta dugogodišnjeg protivnika zbližit će Tanga i Casha na posve neočekivan način. Naime, zločinac Yves Perret (Jack Palance) namješta im posjedovanje droge i šalje ih u zatvor, gdje čame stotine uhićenika željnih osvete...'Tango i Cash' jedan je od najzabavnijih buddy filmova iz osamdesetih. Ovaj podžanr akcijskog filma, u kojem su dva vrlo različita partnera osuđena na zajednički rad tijekom kojeg se zbližavaju, dobio je s filmom Andreja Konchalovskog ('Pomahnitali vlak') vrijednog pripadnika!

- 12:52 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

subota | 12.05.2007.

Rocky Steps Run!!!

- 20:18 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Najseksi Akcijski Junaci!!!Zvijezde Ekstra!!!

Image Hosted by ImageShack.us
-Nakon što smo prošle subote vidjeli 25 najljepših osoba koje su ikada šetale svjetskim modnim pistama, u današnjem izdanju emisije Zvijezde Ekstra podsjetit ćemo se na 25 najseksipilnijih junaka akcijskih filmova. Oni su naši seksi junaci, neustrašivi vragolani, zanosni pobjednici i izazovne tigrice koji uvijek igraju samo prema poznatim pravilima - svojim vlastitim! Oružje u rukama čini ih opasnima za protivnike, a pravednost neodoljivima u očima gledatelja diljem svijeta.Šetnju po našoj seksi listi zajedno će otvoriti tri heroja osamdesetih godina, pravi muškarci koji su svoje neprijatelje pobjeđivali na provjeren način: odvažno, nepromišljeno, sirovom muškom snagom. Mišićavi i moderni, upravo su Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis postavili standard za sve buduće spasitelje svijeta. Uz junake poput Keanua Reevesa, Jasona Stathama ili Paula Walkera, upoznat ćemo i neodoljive heroine, englesku ružu Keiru Knightley, koja je, unatoč svojoj krhkosti, spremna i na pošten udarac, špijunku Jennifer Garner, azijsku kraljicu Michelle Yeoh ili prekrasnog anđela tame Jessicu Albu.No tko se nalazi na samom vrhu liste? Pogledajte zajedno s nama u još jednome uzbudljivom izdanju Zvijezde Ekstra.


- 18:45 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Sly Stallone Pictures!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Sly i njegova majka Jackie.

Image Hosted by ImageShack.us
Sly,Frank i njihova majka Jackie.

Image Hosted by ImageShack.us
Ova slika nije potpuna sa Slyove druge strane koje nema se nalazi jedna djevojka i to je bio Slyov prvi date.

Image Hosted by ImageShack.us
Sly je vjezbao jos od osnovne skole.

Image Hosted by ImageShack.us
Sly i Bill Conti se dogovaraju oko glazbe za Rockya.

Image Hosted by ImageShack.us
Sly i princ Paul.

- 10:58 - Komentari (4) - Isprintaj - # -

Karta grada Hope!!!

Ovo je karta grada u kojem se snimao Rambo:First Blood!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Svako slovo i broj na mapi oznacava jedno posepno mjesto iz filma.

Objasnjenja:

A-Ulazak u "Gateway to Holidayland".Ovdje je Rambo vidjeo natpis "Welcome to Hope" i usao u grad.
B-Mjesto pumpe koja je odletjela u zrak.Pumpa je napravljenja posebno radi filma.
C- Most koji vodi u Portland gdje je serif dobacio Ramba.
D-Strmina Othello Tunnels u filmu poznata pod nazivom Chapman Gorge.Ovdje policajac pada iz helikoptera i ostaje mrtav.
2. Pokusavajuci pobjeci od policije ,Rambo,na u kradenom motoru "leti" nad tracnicama u Trecoj Aveniji.
4.Lokacija serifovog ureda no on je prebacen na drugu lokaciju.(Pogledaj 9)
5. The Bank of Montreal koja je preimenovana u Mountain State Savings za vrijeme snimanja filma.
7.Rambo je vozio svoj motor niz plocnik ispred Cheyenne's Sports i Alpenhaus restoran,na sjevernoj strani Wallace Streeta.
8. Outpost prodavnica oruzja je sagradenja za vrijeme filma u Commission Street i Third Avenu i unistena.
9.Nova lokacija serifova ureda.

Kao sto vidite neki brojevi nedostaju ali ja nisam kriva nije ih imalo.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- 09:55 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 04.05.2007.

Rocky Balboa-"Back To The House Of Pain"

- 20:54 - Komentari (5) - Isprintaj - # -

Rocky Balboa-"The Reason"

- 20:37 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

četvrtak | 03.05.2007.

Sylvester Stallone biografija!!!Sve o njemu!!

Image Hosted by ImageShack.us
Biografija:
Rani zivot-
Stallone je roden u New Yourk City u cetvrti koja se zove Hells Kicten.Njegov otac se zove Frank Stallone,a majka Jacqueline "Jackie" Labofish koja je bila austronaut.Stalloneov otac je bio imigrant sela koje se zove Castellammare del Golfo u Italy(Sicilijsko selo)Dok mu je majka bila amerikanka.Jedna od njegovih "super" baka je Rosa Rabinovich, iz Odessa,Ukrajina.Sa pet godina Stalloneov razred ga je proglasio "najpozeljnim kandidaton za elektricnu stolicu".U 60-im,Stallone je bio primljen na koledz American College of Switzerland, Leysin i The University of Miami na tri godineDobio je nekoliko diploma,prije nego sto je odlucio da se posveti glumi.Kakon sto se Stallone pustio u glumacke vode njegova gluma i zivotno iskustvo ga je dovelo do toga da je izabran za Bachelors of Fine Arts (BFA),koju mi je dodjelio President of the University of Miami in 1999.

Prve filmske uloge:
Stalloneova prva uloga je bila,Stud,u filmu koji se zvao "The party At Kitty And Studs".Film je bio takozvani "tvrdi" pornjic(Postoje mekani i tvrdi),Ali nakom negovog uspjeha trazio je da se sve previse proste scene izrezu inace ce tuziti tu kompaniju.Film je bio nazvan Italian Stallion(Nickname za Rockya Balbou).

U nekoliko prvih Stalloneovih filmova imao je male uloge,kao sto su Woody Allens film "Banane"(1971)Stallone's first few film roles were minor, and included brief uncredited appearances in Woody Allen's Bananas (1971) kao propalica na zeljeznici,u trileru Klute(1971) kao dodatni presac u klubu i u Jack Lemmon filmu Prisoner of 2nd Avenue(1975),kao kradljivac kojeg Lemmon gonja,misleci da je kada se zabio u njega uzeo njegov novcanik.Njegovu prvu pravu i jednu od glavnih uloga je imao u filmu The Lords Of Flatbush(1974).U 1975 se kao potporna uloga u filmu Farewell, My Lovely, Capone i Death Race 2000.Takoder se pojavio i na Tv serijama u Police Story i Kojak.

Uspjeh sa Rockyem-
Sylvester Stallone: otisci nogu i ruku otisnutih u Hollywoodu nisu dobile svjetsku slavudo nevjerovatvoh hita Rocky(1976),film je nagradem Oscarom za najbolju sliku 1976 godine.Na 24.Ozujka 1975 godine,Stallone je vidjeo borbu izmedu Muhameda Ali i Chuck Wepnera koja mu je dala ideju za Rockya.Te noci Stallone je otisao kuci i u tri dana je napisao script za Rockya.Nakon toga pokusao ga je prodati,ali je htjeo da on igra glavnu ulogu.Robert Chartoff i Irwin Winkler se svidjeo script,ali su htjeli da neka zvijezda kao Burt Reynolds ili James Caan glume glavnu ulogu.

Retultat je bio uspjeh;Rocky je nominiran za deset Acadamy Awards u svemu,ukljucujuci i samog Stallonea,za najboljeg glumca i najorginalni SreenPlay.Sa pobjedom za najbolju sliku,Rocky je osvojio Oscara za najboljeg producenta i najbolji filmske dodatke.Rocky je kodtao oko US$1.1 milijuna,a zaradio je oko US$225 milijona sirom svijeta.Rocky II pusten 1979 je takoder pridonjeo velikom uspjehu te je zaradioUS$200 sirom svijeta.Rocky filmovi su od obicnih stepenica ispred Philadelphia Museum of Art napravili veliku turisticku atrakciju.

Na listi za najbolje junake vremena od svih,American Film Institute (AFI) u 2003,Stallone je sedmi kao Rocky Balboa iza Gregory Peck (Atticus Finch)Harrison Ford (Indiana Jones), Sean Connery (James Bond), Hrey Bogart (Rick Blaine), Gary Cooper (Will Kane) i Jodie Foster (Clarice Starling).

Rambo & 80-te-
Stallone u 1983.Stallone je takoder imao jos jedan veliki uspjeh kao John Rambo u First Blood(1982), Rambo II(1985) i u Rambo III(1988).Takoder je nastavio sa slavnim nastavcima Rockya koje je sasm pisao,producirap i glumio glavnu ulogu,Rocky III(1982) i Rocky IV(1985).Mozemo spomenuti da je bio najbolji i najpoznati glumac 80-tih.1986 Cobra i 1989 Tango and Cash nastavili su njegovu "hit paradu".

90-te godine
Na pocetku novog desetljeca,Stallone je glumio u petom nastavku legendarnog Rockya koji je smatram Box-Office razocaranjem i koji jetakoder razocarao fanove.To je bio kraj jednog od najpoznatih serijaal svih vremena.

Nakon snimanja zadnjih propaliteta(Oscar,1991 i Stop!Or My Mom Will Shoot,1992)tokom ranih 90-ih,Stallone je 1993 ostvario ogromi povratak sa hitom Cliffhangerom,koji je postao veoma uspjesan film koji je zaradio US$255 milijona sirom svijeta.Kasnije te godine dosao je jos jedan hit sa Demolition Man koji je zaradio US$158 milijona sirom svijeta.Stalloneovi udarci super filmovina nastavili us se 1994 sa hitom The Specialist(US$170 miliona sirom svijeta).U 1995 je glumio u Judge Dredd koji je sirom svijeta zaradio US$130 milijona.U 1996 je glumio u Day Light filmu koji je u U.S. zaradio US$33 milijona,a sirom svijeta,US$159,212,469.

Sljedeci njegonu super izvedbu u Rockyu,kriticar Roger Ebert je rekao da ce on postati novi Marlond Brando.Stallone je 1997 je glumio u Cop Land filmu sa Robert De Niro i Ray Liotta,ali film je imao samo srece na box-officu.Sly jr 1998 dao svoj glas za animirani crtani Antz(Mravi).

2000(Novo stoljece)-
Kako je novo stljece pocelo,Stallone je glunio u filmovima Get Carter (2000),Driven (2001) i D-Tox (2002).2003 je glumio u Spy-Kids 3D koji je bio box-office uspjeh za Stallonea.Takoder je objavio da ce napisati film na temu ubojstva repera Tupac Shakur i Biggie Smalls,a film je nazvan Notorious no film jos nije napravljen i snimljen.

Statuti-
Poslije 3 godine otkada se pojavio u zadnjem filmu,napravio je povratak u 2006 sa sestim i zadnjim djelom Rocky Balboa sage koji je postao hit.Nakon Rocky-a V koji nije dobro prosao u kritikama i box-officeu Sly se htjeo oprostiti od Rocky-a na lijep nacin i Rocky VI je fascinirao svijet.Zarada je bila 70 milijona.Njegova uloga u Rockyu je bila pohvaljena i sve je bilo pozitivno.

Stallone producira zadnji dio sage o Rambu,John Rambo(Rambo IV).


Producent:
Stalloneov dar za produciranje je pokazao 1978 godine kada je napisao,glumio glavnu ulogu i producirao film koji se zove Paradise Alley.Takoder je napisao i producirao filmove Staying Alive(AKA:Saturday Night Fever) sa Johnom Travoltom i Rocky II, III, IV i Rocky Balboa.

Pisac:
Ukljucujuci i zadnji film Rocky Balboa,Stallone je napisao i Cobru,Driven i zadnji film Ramba,John Rambo.Takoder je sudjelovao u pisanju nekoliko filmova kao sto su F.I.S.T.,Rhinestone,Over The Top iprva tri djela Rambo.Njegov ogromni uspjeh kao jedan od pisaca bio je Cliffhanger 1993 godine.

Osobni zivot:
Obitelj-
Stalloneova obitelj ukljucuje njegovog brata,glumca/pjevaca Frank Stallone,njegova majka,Jacqueline Stallone,njegov sin Sage Stallone koji je glumio Rockyevog sina u Rockyu V i pojavio se u filmu Day Light,1996 godine.Stallone ima i psa vrste Bullmastiff koji se zove Butkus Stallone i koji je glumio u Rockyu kao Balboin najdrazi pas u Adrianovoj prodavnici.

Brakovi-
Stallone se ozenio tri puta.Prva zena se zvala Sasha Czack (1974–1985), Brigitte Nielsen (1985–1987), i Jennifer Flavin (1997–sadasnjost).Ima petero djece,sinove Sage Moon i Seargeoh(sa Czack, born 1976 i 1979 ) i kcerce Sophia Rose, Sistine Rose i Scarlett Rose (sa Flavin, born 1996, 1998, 2002).On i Jen Flavin,podrjetlom Irkinja.Amerikanaka,su se vjencali u Winston Churchill's birthplace, Blenheim Palace, Oxfordshire, England.

Izmedu ovih brakova Stallone je bio u vezi sa modelima Susan Anton, Angie Everhart, Pamela Anderson, Naomi Campbell i Janice Inson,koja je neko virjeme mislila sa je Stallone otac njezine kcerke Savannah.

Planet Hollywood-
On posjeduje jedan dio Planet Hollywooda kojeg djeli sa Bruce Willis i prije Arnold Schwarzenegger koji je nedavno prodao svoj dio.

Odbijeni Filmovi-
Stallone je odbio hit filmove,a ti filmovi su Romancing the Stone, 48 Hours, Seven, Pretty Woman, Frequency, Die Hard, Witness, Beverly Hills Cop, Basic Instinct, Pulp Fiction (Uloga koju je diobio Bruce Willes), Jackie Brown (Uloga koja je pripala Robert Forster), The Negotiator (Ulogu je dobio Samuel L. ), and Enemy of the State.

Male pojedinosti:
Cliffhanger:
Cliffhanger 1993 je imao nastavak filma koji se trebao zvati The Dam,ali film je preimenovan u Day Light u kojem Stallone takoder glumi.

Rambo I:First Blood:
Ozbiljne ozljede Stallone je dobio tjekom snimanja Ramba I,First Blood.U filmu je morao zapravo stvarno skociti sa litice na drvo te ona "glumljena" bol uopce nije bila glumljena.Bol koju je nakon tog pada osjetio jeste polomljena rebra i oziljci oc grana.

- 13:37 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

srijeda | 02.05.2007.

Over The Top!!!!!

Over the top je drama/akcija zanr.Glavna uloga je Sylvester Stallone.Procudent je Menahem Golan.Film su napisali Stirling Silliphant i Sylvester Stallone.Glazbu je kompozirao Giorgio Moroder.Glavni tagovi su:

Lincoln Hawk will fight for his son the only way he knows how.
Lincoln Hawk ce se boriti za svog sina na jedini nacin koji on zna.

Some fight for money...Some fight for glory...He"s fighting for his son"s love.
Neki se bore za novac...Neki se bore za slavu...On se bori za ljubav svoga sina.

Image Hosted by ImageShack.us

Directed by-Menahem Golan

Produced by-Menahem Golan
Yoram Globus

Written by-Gary Conway &
David Engelbach (story)
Stirling Silliphant &
Sylvester Stallone (screenplay)

Music by-Giorgio Moroder

Cinematography-David Gurfinkel

Editing by-James R. Symons
Don Zimmerman

Distributed by-Warner Bros. Pictures

Release date(s)-February 12, 1987

Running time-93 min.
Language-English
Budget-$2,500,000 (est.)
Gross revenue-$16,057,580 (USA)
Image Hosted by ImageShack.us
O filmu:
-Lincoln Hawk je "boreci" kamijondzija koji se bavi obaranjem ruku kako bi zaradio dodatni novac i koji pokusava popraviti svoj zivot.Hawkova zena Cristina je veoma bolesna vec na pocetku filma te ona moli Hawka da ode po njihovog sina Michaela u vojnu skoli da bi se oni dvoje mogli bolje upoznati jer ih je Hawk napustio prije destet godina.Otac njegove zene Jason Cutler je ljut otkada je saznao da Cristina jos uvije voli Hawka kao i on nju no njen otac ih je razdvojio jer misli da je Hawk propalica te nezeli da Hawk ima ikakve veze sa odrastanjem njegovog sina Michaela.Dok putuju po SAD-u Make nauci vjerovati svome ocu,ali nakon smrti njegove majke na operacijskom stolu tjekom presadivanja srca ,njega obuzme osjecaj da nije bio sa Hawkom on bi vidjeo svoju majku po posljednji put te se vraca na imanje svoga djeda.Film se nastavlja tako sto Mike saznaje istinu o svpme ocu (da ga je volio,da mu je slao cestitke za rodendane ali ih njegov djed njemu nikad nije dao itd...)dok se Lincoln natjece u svjetskom natjecanju obaranja rubu u Las Vegasu,hotelu Hilton.

Over the top je smatran istinskim blockcusteron i "box-office flop".Jedan je od najpoznatih filmova u kojima se Stallone pojavio.
Image Hosted by ImageShack.us

Glumci:

Sylvester Stallone-Lincoln Hawk(s)
Robert Loggia-Jason Cutler
Susan Blakely-Christina Cutler-Hawk(s)
Rick Zumwalt-Bob "Bull" Hurley
David Mendenhall-Michael Cutler/Michael Hawk(s)
Chris McCarty-Tim Salanger
Terry Funk-Ruker
Bruce Way-John Grizzly
Jimmy Keegan-Richie
Greg 'Magic' Scwartz-Smasher
Allan Graf-Collins
John Braden-Col. Davis
Randy Raney-Mad Dog Madison
Paolo Casella-Carl Adams
Jack Wright-Big Bill Larson
Sam Scarber-Harry Bosco
Michael Fox-Jim Olson

Soundtracks:

Album je izdan 1987 god.Na njemu se nalaze pjesme Frank Stallone, Kenny Loggins (koji je pjevao jednu od tema filma,"Meet Me Half Way"), Eddie Money i Sammy Hagar.

1. Winner Takes It All - Sammy Hagar
2. In This Country - Robin Zander
3. Take It Higher - Larry Greene
4. All I Need Is You - Big Trouble
5. Bad Nite - Frank Stallone
6. Meet Me Half Way - Kenny Loggins
7. Gypsy Soul - Asia
8. The Fight [Instrumental] - Giorgio Moroder
9. Mind Over Matter - Larry Greene
10. I Will Be Strong - Eddie Money

Image Hosted by ImageShack.us

- 18:32 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

The Lords Of Flatbush!!!

Glavni glumci:Sylvester Stallone,Perry King, Henry Winkler, Paul Mace, Susan Blakely, Armand Assante

Redatelji: Martin Davidson, Stephen F. Verona

Image Hosted by ImageShack.us-Ovaj jeftini film ciji su redatelji bili Stephen F. Verona i Martin Davidson je smjesten u Brooklyn-sku srednju skolu u cetvrti Flatbush.U filmu se nalaze nadolazrce,jedne od najvecih,zvjezde.Sylvester Stallone, Henry Winkler i Perry King.Stallone, Winkler, King i Paul Mace su clanovi lokalnog cluba koji se zove "The Lords Of Flatbush" i oni provode svoje vrijeme "vjezbajuci" hormone,sarajuci auta,igrajuci bilijar itd...Film se najvise obazire na dvojicu "lordsa".Image Hosted by ImageShack.usChico (Perry King),koji posjeduje motor i njime posjecuje Jane Bradshaw (Susan Blakely),koja je kci naoruzanog,koji unakazi Chico-v motor.Tu je i Stanley Rosiello (Sylvester Stallone) koji voli muziku i Marlon Brando u On the Waterfront.On takoder voli Frannie (Maria Smith) i s kojom je spavao jedan put previse te je saznao da je trudna i da zeli da se vjencaju.Tu su takoder Butchey Weinstein (Henry Winkler) i Wimpy Murgalo (Paul Mace),koji,kao dodaci,sa Stanleyem i Chicom cine jednu cjelinu.
Image Hosted by ImageShack.us
Glumci:
Sylvester Stallone - Stanley Rosiello
Perry King - Chico Tyrell
Henry Winkler - Butchey Weinstein
Paul Mace - Wimpy MurgaloSusan Blakely - Jane Bradshaw
Maria Smith - Frannie Malincanico
Bruce Reed - Mike
Caren Kaye - Wedding Guest
David Stein - Wedding Guest
Dolph Sweet - Rosiello
Joan Newman - Miss Molina
Lou Byrne - Mrs. Bradshaw
Martin Davidson - Birnbaum
Paul Jabara - Crazy Cohen
Renee Paris - Annie Yuckamanelli

Zasluzni za film:

Napisali film:
Sylvester Stallone - Screenwriter
Stephen F. Verona - Screenwriter, Producer, Director
Martin Davidson - Screenwriter, Director
Gayle Gleckler - Screenwriter


Ostale Zahvale:
Joseph Mangine - Cinematographer
Muffie Meyer - Editor
Glenda Miller - Art Director
Stan Siegel - Editor
Richard Millman - Producer
Paul Jabara - Composer (Music Score)
Joseph Brooks - Composer (Music Score)
Glenda Ganis - Production Designer
Edward Lachman - Cinematographer



- 10:10 - Komentari (2) - Isprintaj - # -