srijeda | 28.02.2007.

Rocky V deleted scenes!!!Rocky is Drunk!!!

Part 1!!



Part 2!!!

- 17:42 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky I:Steps Running and Fight!!!

Jeste li se ikada pitali kako je kamera u Rocky-u I snimila Rocky-evo trcanje po stepenicama ili kako je snimana bitka izmedu Rocky-a i Apollo-a??!!!Te scene su snimane danasnjom poznatom kamerom Steadicam,Garretta Browna.Rocky je prvi film na kojem je koristio ovu kameru.Za Rocky-a je dobio Oscara za najbolju sliku 1976 i Emmy-a.Brown je koristio svoju kameru u tri Rocky-a:To su Rocky I naravno,II,V!!!1978 je za Rocky-a II dobio Oscara za najbolje specijalne tehnicke snimke!!!

Slika Steadicam kamere u Rocky-u I!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 11:44 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky steps and Stallone"s foot print!!!

Na vrhu "Rocky stepenica" ispred Philadelphia muzeja umjetnosti mozete vidjeti oticke glavnoga glumca koji je proslavio Philadelphiu svojim filmom Rocky Balboa!!!Sylvester Stallone je i sam odrasta pa je zelio da dadne malo svoje slave tom gradu koji je danas poznat po tim stepenicama ispred muzeja umjetnosti!!Te stepenice danas i zauvijek su nazvane "Rocky Steps"!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Ove otiske Sylvester Stallone ili Rocky kako ga vise volite zvati napravio je u Rocky-u II 1979 godine svojim starkama koje je koristio za trening!!!

- 11:23 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

utorak | 27.02.2007.

Slike Slya u Parizu!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
<aImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

"I veliko finale!!!!"

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:38 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky VS. Huck Hogan!!!



-Ovo mi je najsmijesnija bitka u cjelom Rocky-u ali nekazem najbolja nego najsmijesnija!!!Samo mi smeta ovaj kineski prevod nadam se da vama ne!!!Meni je najsmijesnije kad on kaze-"Adrian""""-a Adrian-"Rocky""""""-a Rocky-"Hvatajte me!!!!!!!!!!"I isto mi je skroz smijesno kada se on zaleti na njega pa mu govori-"Kako se tebi svoda ha????!!!"Gledajte,smmiji te se i uzivajte uz Balbou!!!Bye Bye

- 11:27 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 26.02.2007.

Specialist!!!!Pink TV!!!2.00h!!!

-Peruanska obitelj Llosa ima svojih uspona i padova: Mario Vargas Llosa je dobio Nobelovu nagradu za književnost, ali ga to nije spriječilo da izgubi na predsjedničkim izborima. Njegov nećak Luis je, pak, dospio u prvu holivudsku ligu filmskih režisera. No, njegov trijumfalni put do tvornice snova će se najvjerojatnije pretvoriti u hod po mukama, jer je njegov dosada najambiciozniji projekt - SPECIJALIST - kritika širom svijeta dočekala na nož sa ždanovskom jednodušnošću.

Zaplet se, inače, temelji na romanima cyberpunk-pisca Johna Shirleya, koji, izgleda, postaje holivudski scenaristički adut, s obzirom na njegov rad na kultnoj VRANI. Stallone glumi Raya, bivšeg CIA-nog specijalista za eksplozive, koji (ovo će vam se svidjeti!) upoznaje preko BBS-a May (Stone), ženu kojoj je kubanska mafija ubila roditelje i pristaje na njenu molbu da likvidira tipove koji su to učinili. Zaplet je, sam po sebi, banalan i već tisuću puta viđen u B-akcijadama. Ono po čemu se ovaj film ističe, i što je najvjerojatnije uzrokovalo antipatije kritike, jest casting. Razlog zbog čega su producenti za glavne uloge rezervirali Stallonea i Sharon Stone nije bio toliko njihov glumački talent, koliko komercijalni efekt. I, zbilja, nitko se od glumaca ovdje nije pretrgao da da oskarovsku kreaciju: Stallone je super cool tip, koji se uopće ne smije cijeli film; James Woods preglumljuje glavnog negativca; Eric Roberts glumi standardnog ljigavca, a ni Steiger, inače, najjače ime od svih, nije bogznašto. Naravno, najatraktivnije ime je ipak Sharon Stone. Na radost svih njenih obožavatelja, imam priopćiti kako su sve glasine o tome da se u ovom filmu na njoj vide godine ipak samo glasine; Sharon izvrsno izgleda i u onih par standardnih erotskih scena daje sve od sebe, isto kao što i u ostalim standardno dobro glumi femme fatale.

Toliko o glumcima - obavili su rutinski posao. Režisera Llosu sam upamtio po SNAJPERU iz 1993, filmu u kojem dva tipa tumarajući po panamskoj džungli rasture armiju gerilaca i dilera kokaina. Taj film je, usprkos par nedostataka, bio neobično realističan i opor, pa sam očekivao da će i ovaj biti takav. U SPECIJALISTU se ne vidi ništa od toga, možda zbog toga što milje ipak nije južnoamerička džungla za koju je Llosa ipak pravi specijalist. Dobijamo standardnu akcijsku razbibrigu, koja nije ni pretjerano domišljata ni pretjerano duhovita.Usprkos svemu, film je bez nekih pretjeranih mana i preporučujem ga kao kvalitetnu razonodu osim naravno nekih pretjeranih erotickih scena kojih ima mnogo ali sta ces!!!Specijalist ce bit u Srijedu u 2.00 navecer!!!

Eto trailer!!!







- 21:48 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Rocky IV!!!Poli"s birthday!!!




Ok i ja sam vidila da izmedu ima nekih glupih scena ali nema veze!!!!

- 12:04 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly pictures and one funny Rambo clip!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us


- 11:52 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rambo deleted scenes(All are deleted)!!!!

Rambo"s memories!!!(Jest da su ova sjecanja prostacka ali staces i on je musko!!!)!!!



Funny deleted Rambo I scene!!!!



Pravi ali izbrisani pocetak Ramba III!!!



Rambo III ending(Deleted)!!!

- 11:31 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rocky V Deleted scene!!!

Cijela izbrisana scena Rocky-a i Mary!!!!



Cool,ha???

- 10:32 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 25.02.2007.

Sly Is Talking To Us!!!

Sly says-"Znam da svi stojite za vazne odluke i ja to postujem.Kao otac i muz proveo sam svaki dan boreci se za svoje voljene i za sebe.Prije 30 godina stvorio sam lik Rocky koji je opravdao tu borbu i koji je iako nekada izgubio osjecao se kao da je uvijek uspjeo!!!Bilo to jenda ili mnostvo izgubljenih bitaka on je postao junak zbog njegove vjere,njegove nade i onoga sto mu je bilo u srcu!!Nadam se da ste uzivali gleddajuci Rocky-a koliko sa ga ja uzivao glumiti!!Zadnji serijal dolazi u mom novom filmu Rocky Balboa!!Kao i u prvom Rocky-u imao sam mnoge izazove da ovaj film bude ikako napravljen no na kraju ipak sam znao da je borka ipak vrijedila jer film ima poucnu pouku koja je nadahnula mnoge ljude........Nadam se da je nadahnula vas!!!"

Image Hosted by ImageShack.us

- 19:09 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rambo scenes!!!!!

Rambo Scenes!!!





Ova scena je pravi zavrsetak Ramba I!!!Rambo se na kraju prvog djela trebao ubiti ali Sly ih je zamolio da to nerade jer je on htjeo da bude jos nastavaka!!!!



- 18:22 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 24.02.2007.

Rocky news!!!



Good news,ha???!!!!

- 20:58 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

Kip se vraca na "Rocky steps"!!!!!

Odlukom odbora za umjetnost u vijeću grada Philadelphije statua Rockyja Balboe vraćena je na svoje mjesto – ispred stepenica koje vode do Muzeja umjetnosti.U filmovima o boksaču Rockyju Sylvester Stallone je te stepenice koristio za trkački trening, pa su nakon toga postale popularna turistička atrakcija.Prizor ljudi koji trče uz te stepenice i potom trijumfalno dižu ruke u zrak imitirajući Rockyja postao je već uobičajen u Philadelphiji.Međutim, nakon što ga je Stallone 1982. godine donirao muzeju, kip je tamo proveo samo nekoliko mjeseci – nakon toga selili su ga po skladištima i drugim lokacijama sve dok sada napokon nije odlučeno da se vrati na mjesto kojemu je namijenjen.Skulptura od bronce u natprirodnoj veličini će ponovno biti postavljena,kada će biti održana i svečana ceremonija.


- 19:21 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

My Rocky Montage!!!



Ovo mi je najbolje do sada,zar ne???!!!!!!!!Na kraju sam napisala svoje ime i stranicu!!!!!!!!!Ha!!!

- 16:40 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

My Get Cartet Trailer!!!



Znam,nemorate govorit malo je glupo ali nema veze jes me briga!!!!

- 14:42 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Draws from Slys fans!!!!

Image Hosted by ImageShack.usNije mu bas neka glava ali eto,zar ne??

Elijahu je 15 godina i on je pravi umjetnik i on kaze Stallone Zone stranici-"Ja sam veliki fan Sly-a i vase stranice pa cak veci i od njega.Takoder mogu reci da mi je ova stranica prava inspiracija za moje crtanje."

Image Hosted by ImageShack.usOva slika je super!!

Brett kaze-"Ja sam jedan od najvecih fanova Sylvester-a Stallone-a!!Ja sam njegov fan vise od 20 godina."-Brett redovito posjecuje SZ.Ovaj crtez je jedan od mnogih koje nam salje!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Horvath kaze-Kako ste ja sam Horvath i ja sam jedan od najvecih fanova Sly-a.Poceo sam gledati njegove filmove od 3 godine.Imam nekih crteza pa sam vam ih htjeo pokazati.Inspiaciju za crtanje sam dobio 2004 gog. kada sam vidjeo vasu stranicu!!!Zato vam zahvaljujem"

Image Hosted by ImageShack.usCool!!!!!!!

Elijahovo crtanje postaje sve bolje i bolje!!!Mozete li vjerovati a on je jos teen.

Image Hosted by ImageShack.usSo cool!!!!

Imam ih jos mnogo ali mi se neda stavljat vidimo se!!!!







- 14:06 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky fight mix!!!



Cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wave

- 09:48 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Its a fight/Eye of the tigre remix!!!!So cool!!!




This is great ha???It is right!!!

- 09:46 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Virtual game:Rocky VS. Maison The Line Dixson!!!



So,but so cool ha????!!!Isnt it ha??!???!!

- 09:40 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 23.02.2007.

Mistakes from Rocky movies!!!

Rocky!!!

1. Pogreska:Rocky kaze Micky-u "Rezi me" i dok mu rezu oko mozete vidjeti ako bolje pogledate kako neki covjek prosipa nesto crveno izgleda stvarno smijesno!!


2. Pogreska:Kada Apollo izabire protiv koga ce se boriti u jednoj sceni mozete vidjeti kako prstom pokazuje rijeci a u slijedecoj ruka mu je u depu!!

Rocky II!!!

1. Pogreska:Kada se Rocky priprema za drugu rundu na njegovim prsima se nalazi krv ali u drugoj sceni krvi vise nema!!

2. Pogreska:U sceni kada Rocky prosi Adrian u zoloskom vrtu na njegovom ramenu se nalazi snjeg.U slijedecoj sceni kada govori Adrian da skine sluslice za hladnocu na ramenu mu nema snijega.Poslije kada je poljubi snjeg je opet na ramenu a kada podu idi snijega nema!!!


Rocky III!!!

1. Pogreska:U drugoj borbi Rocky-a i M.T kada pokazu publiku ako bolje pogledate u kutu cete vidjeti poster bitke Apollo-a i Rocky-a iz Rocky-a II.Znaci to je scena iz Rocky-a II.

Rocky IV!!!!

1. Pogreska:Kada se Apollo priprema za bitku protiv Drage dolazi u ring sa bijelim rukavicama na rukama.Negdje izmedu predstavljanja boraca kamera se okrene prema Rocky-u i Apollo-u koji stoje u Apollo-vom kutu.Apollo polagano skakuce i pokazuje rukom na kojoj nema rukavice prema Dragi dok govori:"I want you"-Sto znaci "Zelim te".Poslije opet pokazuju Apollo-a sa rukavicom na ruci.

2. Pogreska:Kada je Apollo nokautiran za vrijeme bitke sa Dragom i kada pada to su prikazali sporo.Dok pada ruke mu idu dolje ali u slijedecoj sceni dok zeli na podu njegove ruke su pored njegove glave,a u slijedecoj snimci njegove ruke su ope dolje!!


3. Pogreska(Audio pogreska):Kada Rocky dolazi u Rusiju i kada izlazi iz aviona cuje se vijetar a u slijedecoj sceni vjetar se ne cuje.(Dok sam ovo prevodila sjetila sam se da je ova pogreska netocna koliko se ja sjecam jer u prvoj sceni oni pricaju a u sljedecoj pocinje pjesma pa se vijetar ne cuje!!!)



Rocky V!!!

1. Pogreska:Na kraju Rocky-a IV Rocky-ev sin Robert ima oko 6 ili 7 godina.Kada se Rocky vrati u SAD u Rocky-u V njegov sin ima oko 12 godina sto bi znacilo da je izmedu Rocky-a IV i V bilo sest godina razlike.Rocky je rekao u Rocky-u pet kada ga je prevario njegov racunovoda da je samo ostao u Rusiji nekoliko mjeseci sto nemoze biti moguce kada bi sve "zbrojili" jer dva i dva nije jedan.

2. Pogreska:Kada Rocky zadaje Tommy-u zadnji udarac njegova ruka je jedno metar dalje od Tommy-eve glave!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 19:27 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Sly Pictures

Image Hosted by ImageShack.us

Yo!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Ovaj tekst na slici su rjeci iz Rocky I kada on poziva Adrian na date(Spoj)!!!

Image Hosted by ImageShack.us

-Pictures of him and his first wife!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

- 14:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Tajladani zele pazljivog Ramba!!!

Vlasti u Tajlandu zamolile su filmsku ekipu koja će početkom iduće godine snimati film "Rambo IV" da bude pažljiva kako tijekom snimanja ne nanese štetu okolišu.Veći dio filma će se snimati u nacionalnim parkovima u Tajlandu, pa su vlasti zamolile filmsku ekipu da na najmanju moguću mjeru svede pirotehničke efekte kako bi se sačuvala priroda.Ravnatelj državnog Ureda za filmsku djelatnost Wanasiri Morakul kazao je da bi pri snimanju trebalo paziti i na prekomjerno nasilje, kako se ne bi nepovoljno utjecalo na mlađu populaciju.


Image Hosted by ImageShack.us

Vidite li??!!On ima Rocky majicu ispod jakine!!!

- 14:33 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Pola borbe iz Rocky 6!!!

- 14:32 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

četvrtak | 22.02.2007.

Wow!!!!!I made it!!

-Yes,napokon sam uspijela stavit dva videa na YouTube!!!!Evo pa cu ih vama pokazat!!!Ako mi neverujete na kraju jednog od filmova pise Josipa Simic Croatia iako sam ja iz BiH!!!!!Eto,a sad vidite pa recite kakvi su!!!Jedan je naslovnice mojih filmova koje imam,a drugi slike Sly-a!!!



Evo jednog!!Ovo su njegove slike!!!



Naslovnice filmova!!!

- 18:53 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

srijeda | 21.02.2007.

Dobila sam novi film!!!!!!!!!

Ljudi cobila sam novi film!!!!!Aj pogodite koji......Daylight!!!!!A znate ko mi ga je kupio moj voljeni brat,brat koji mi je takoder kupio prvi film od Sylester-a Stallone-a "Rambo FIRST BLOOD Part II"


Bata(Nadimak mog brata Josipa) je najbolji!!!!

Eto sada imam jos jedan film u svojoj koleciji!!!Sada ih imam 25!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:20 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rocky II song-P. Didde



This is so,but so cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 19:30 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rise up Rocky!!!!




Yo,blog Rocky6 ovo moras vidit znas kako je cool!!Sve na taktove pjesme Eye OF The Tigre!!!!!Svi morate ovo pogledat!!!!

- 13:44 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Cool Sylvester stuff!!!!

Pogleajte sto ova pjesma govori o Rambu i sto Iriva misli o njemu!!!!



Negdje na pocetku pjesme on kaze:"Rambo",a isto tako nede u sredini dok ona nepjeva on kaze "Rambo....(Pa malo ceka i onda kaze)...Johny....(I onda opet)...Rambo"




Cool,ha???

Wacth this guy!!




Jeste li vidjeli!!!!Hahahahahahahahah!!!!

Assassin Chase!!!!




Rambo:Frank Stallone-Peace in our lifes!!!







- 13:01 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rambo saga!!!!!

RAMBO: FIRST BLOOD (1982)
Budget: 14,000,000 $ (American)
Stallone’s Salary(Koliko je Sly dobio): 3,500,000 $
North-America Gross: 47,212,904 $
Overseas Gross: 78,000,000 $
Rentals: 22,948,000 $ (U.S.A.)
B.O. adjusted for inflation: 102,473,000 $ (U.S.A.)
  170,061,000 $ (Overseas)

Video Rentals: 6th place (1983)

RAMBO: FIRST BLOOD Part II (1985)

Budget: 44,000,000 $ (American)
Stallone's Salary(Koliko je Sly dobio): 15,000,000 $
North-America Gross: 150,415,432 $
Overseas Gross: 150,000,000 $
Rentals: 78,919,000 $ (U.S.A.)
B.O. adjusted for inflation:
  270,845,000 $ (U.S.A.)
  275,845,000 $ (Overseas)

Video Rentals: 6th place (1986)

RAMBO:FIRST BLOOD Part III (1988)

Budget: 65,000,000 $ (American)
Stallone’s Salary(Koliko je Sly dobio): 15,000,000 $
North-America Gross: 53,715,611 $
Overseas Gross: 135,300,000 $
Rentals: 28,509,000 $ (U.S.A.)
B.O. adjusted for inflation: 82,659,000 (U.S.A.)
  210,547,000 (Overseas)



About Rambo IV!!!!

-Sylvester Stallone je spreman za reprizu Ramba vijetnamskog ratnika.Stallon ce producirati i direktirati film koji ce se zvati( Sada je promjenjen u "Rambo:Pearl of Cobra")“Rambo IV: In The Serpent’s Eye.”Snimanje ce poceti u sjecan na Tajlandu.


Image Hosted by ImageShack.us



- 12:39 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 20.02.2007.

Rambo montages!!!



Cool,ha??!!!!Jeste li vidili sta sve radi hehe!!!!A kad sprzi ranu!!!Prvo usu baruta unutra i onda zapalio!!!!Jak!!!



Rambo is the chapion!!!



Rambo III-Stick fight!!!


- 15:08 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Neki stari Hajdukov igrac govori.........

"U to vrijeme je strašno popularan bio film “Bijeg u pobjedu” u kojemu je glavnu ulogu, i to ulogu golmana, igrao Sylvester Stallone koji je u jednoj sceni obranio penal, a još smo obojica imali dugu kosu pa je Zdravko Reič u Slobodnoj stavio veliki naslov “Rambo donio Kup” i tako je to ostalo."

Cool,ha??!!!


-DayLight!!!!

Daylight_Donna Summer-Whenever there is love!!!



Ova pjesma je na kraju filma Day Light!!!

- 14:48 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

Sly obecava!!!!

-Neponovljivi Sylvester Stallone obećao je da više neće biti nastavaka legendarne sage o Rockyju Balboi, neuništivom boksaču kojeg je utjelovio i ulozi koja ga je proslavila. Stoga Rocky 7 nikad neće biti snimljen. Nakon Rockyja VI, 60-godišnji glumac je ustvrdio da je završio s Rockyjem i da želi samo da "Rocky bude zapamćen po onome što je iza sebe ostavio. Po usponu na stepenicama i glazbi. Glumac je novinarima također ispričao da je boksački šampion Mike Tyson tražio od Sylvestera da tumači Balboinog protivnika u filmu, no Stallone je to odbio jer, kako je objasnio, smatra da je premlad za umiranje. "Nazvao me i pitao može li tumačiti ulogu protivnika, na što sam mu automatski odgovorio-ne. Rocky da umre nasilno u posljednjem nastavku? Nema šanse!" Unatoč podsmjesima i traženju pogreški Rocky VI se u prosincu popeo na prvo mjesto dnevnih i tjednih blockbustera u USA. Fanove Slyja i priča o nepobjedivim individualcima možemo utješiti informacijom da film Rambo IV mogu očekivati ove godine.

Hmmmmm,on je najbolji!!!!!!Ali bi bio jos bolji da snimi Rocky VII!!!Ali neka zadovoljn sam i sa ovim!!!He,He!!!Sve je bio tako tiho nigdje se nije pojavljivao prija a sada odjedno-BUM!!!!!!!Uzdigao se iz pepela!!!Ha,Ha,Ha!!!

- 14:14 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 19.02.2007.

Sly on a football game!!!



Covjece mislila sam da ce se ubiti ali kada su izjednacili!!!To se zove radost!!!HE HE!!!


S tribina je odgledao i slavni holivudski glumac Sylvester Stallone, odjeven u boje domaće momčadi...Stallone je bio posebni gost Evertona na ovoj utakmici, a prije susreta pozdravio je navijače s Evertonovim šalom u rukama. Ne znamo je li ovaj posjet Goodison Parku imao neko posebno značenje, ali mnogi se vjerojatno sjećaju njegove uloge u filmu "Bijeg u pobjedu" u kojem je popularni Rocky i zaigrao nogomet. Za pretpostaviti je da su mu neka pravila ostala u sjećanju. Napustio je susret nekoliko minuta prije kraja, ali je uspio vidjeti izjednačujući pogodak "svoje" momčadi.

Slika iz filma "Escape to victory"

All team together!!!


- 16:33 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Cool Rocky Mix and Sly Pictures!!!!




Cool Rocky Mix,haaa...it is so cool,right!!!!


Pictures!!!!

Pictures when he was young!!!!


Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

He is so,so sweet!!!!Isnt he??!!!!







- 15:57 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

One more Interview!!!With hwo?!!!With Sly!!!

An interview on Larry King Live!!!

Larry:Dobrodosly u Larry King Live!!!Moj stari prijatelj,dobar decko,Sylvester Stallone,glumac,pisac,direktor,ekskluzivni producer,zvijezda
NBC-evog reallity showa "The Contenter".Ima svoj magazin "Sly" kojega ja imam tocno ovdje i napisao je knjigu "Sly movies".Imam i to tocno ovdje zato imamo pricati o mnogo stvari.Kako nista od ovoga nema veze sa filmom?!!!

Sly:Ne,pa,poslije nekog vremena....

King:Sto se dogodilo?!!

Sly:Pa,poslije Rocky-a i Ramba mnogo me ljudi i cesto me pitaju kako ostajem u formi.Mislio sam da je jednostavnije i za mene i za sve ostale
da sve to jednostavno zapisem.U 45 ili 40 godini ljudi moraju izabrati,naprimjer,zelis li prozivjeti ono jos malo zivota osjecajuci se dobro
ili cete nastaviti ici nizbrdo!!

King:Pa jeli to znaci da ste se odrekli filmova ili............??

Sly:Ne,ne,ne,ne...ustvari jucer sam potpisao da cu raditi novoga Ramba i mnogo je drugacije nego sto vi mislite.

King:Vietnam??!!!

Sly:Ne,zapravo to je nesto sto je uobicajno."Smirio" se i sada vodi smiren zivot!!!

King:Jeli nacionalno osiguranje ili??.......Sto??!!!

Sly:Ne!!

King:Stvarno??

Sly:Zapravo on radi,u vojsci ima problema sa drogom,a pogotovo u bazama.Ft. Bragg,(Znam ovo,ovo je onaj grad so ga je on spominjao u Rambu I,Forth Bragg!!)grad u kojem on nailazi na mnoge motociklicke bande i sa raznim vrstama banda(gangstera) koje saznaju sto se dogada...

King:I sto Rambo poduzima??!!

Sly:E pa sada to je sto poduzimaju on i njegova ZENA!!!

King:Oh!!!Koliko ce se snimati??!!!

Sly:Pa nadam se jedno pet do sest mjeseci!!!

King:Jesi li uzbuden.....

Sly:Jos nesto se dogada i sa Rocky-em.Napisao sam posljednu borbu,Rocky.

King:To je super oba lika odjednom!!......Onaj film koji si ti napravio sa De
Sly:"CopLand"

King:To je bio super film.

Sly:Hvala vam!!

King:Ali ljudi uvijek misle "Rocky" i ljudi misle "Rambo"

Sly:Kada udaris sa necim takvim to sigurno ispadne dobro!!!

King:Znaci vi to prihvacat??!!

Sly:Potpuno!!

King:Eto dosao je kraj nasem interviju i samo mala napomena knjiga je "Sly movies" magazin je"Sly" podukcija je "Stallone High-Protein Pudding."

Sly:Jesmo li ista zaboravili reci??!!!!

King:Jennifer ce sve ovo prodavati sljedeci tjedan!!

Sly:Sramotno je ali obozavam to!!

King:SLY STALLONE!!!!

Sly:Hvala ti Larry.Hvala!!!


Eto jos jedan interviju!!!Neam vise pisat bas nis pa evo prevodim intervijue!!!Yo,ljudi dovidenja!!!



- 14:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 18.02.2007.

RockyMontage!!!!



This is so so tuching!!!This song and scene!!!Well I don even need to say you saw it all!!!

- 17:26 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky odlazi......!!!!!

Sylvester Stallone će se povući iz glume poslje snimanja četvrtog filma o Rambu. Akcijski heroj, koji će početi sa snimanjem filma Rambo 4:Pearl of Cobra početkom sljedeće godine, otkrio je da će nastaviti sa radom u Hollywood-u - ali samo kao režiser.

Sylvester objašnjava: "Poslje ovog filma, vidim svoju budućnost kao režiser. Nisam zadovoljan sa svojih nekoliko posljednjih filmova, kao ni sa nekim filmovima u prošlosti."
U četvrtom nastavku Ramba, vijetnamski veteran John Rambo spašava nestale misionare u Tajlandu. 60-godišnji glumac je uživao u velikim uspjesima na bioskopskim blagajnama sa filmovima o Rambu i Rocky-ju tokom 70-ih i 80-ih godina, ali često nije uspjevao da impresionira kritičare.

Sylvester, takođe poznat i kao Sly, napisao je scenario za prvi film Rocky (1976), a režirao je i filmove Rocky II (1979), Rocky III (1982) i Rocky IV (1985). Međutim, osvojio je najviše Zlatnih malina - nagrade koje se dodeljuju za najgoru glumu - nego bilo koji drugi glumac u povjesti.
Premijera filma Rocky Balboa (2006) - šestog u seriji - najavljena je za prosinac.

-On nije najgori glumac u povjesti on je bas suprotno!!Ali ne......stvarno to mislim!!!


- 14:17 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

No matter what!!!!Rocky VS. Drago!!!!

- 14:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Interview with Sly Stallone!!!!

Mark:Kako si Sly!!?

Sly:Veoma dobro,hvala!!Ustvari ovo je bio jako dobar tjedan za mene!

Mark:Ovo je veoma cudno zar ne!!30 godina??!!!

Sly:Da,kao da se sve vrti u krug!!

Mark:A da??!!

Sly:Evo da kazem zasto sam napravio Rocky-a VI.Razlog je to sto nisam htjeo iznevjeriti ljude jer i sam nisam bio toliko zadovoljan Rocky-em V.Kada pogledamo sve ove filmove mozete zakljuciti da box nije jedina stvar u ovom filmu u ovome filmu ja sam se vise bavio emocijama i njegovim zivotom.

Mark:Nema cestih filmova koji su u serijalima!!!Kao sto ste rekli film se nekada nastavlja!!!

Sly:Mislite li da to funkcijonira!!

Mark:Da,naravno!!!Mislim da je super

Mark:Ja stvarno vjerujem da Rocky nije motiviran novcem!!!

Sly:Posjetio sam jednom Jack Dempsey"s restoran kada sam imao 12 godina i 48 godina poslije¸kazem:Hmmm......Jack Dempsey's restoran!!Onda sam htijeo nazvati restoran Rocky"s ali sam se predomislio.Svadao sam se sa suradnicima i jedan je rekao:"Samo ga nemoj nazvati Adrian"s"-a onda sam odgovorio:"Pa da covjece,zvat ce se Adrian"s!!!"-Rocky nebi zelio restoran sa operom ali ona bi.

Mark:Pa kada bolje promislim Adrian,iako nije u filmu,ona je ipak veoma vazan dio filma jer tako ispada na nacin koji ste vi to napisali i ja mislim da je briljantno!!!

Sly:Hvala vam puno jedva cekam sada da joj to pokazem!!!

Mark:Jeli Talia bila uznemirena?!!!

Sly:Pa malo jeste.Rekao sam joj-"Evo dobre vijesti,napisao nam pricu i milim da djeluje,mislim da stvarno djeluje,a evo lose vijesti prva scena je na tvome nadgrobnom sponeniku!!"-Poslije toga mi je davala veliku potporu,kada je razumjela!!Ona dolazi iz jako obrazovane obitelji stoga je odmah razumjela!!!

Mark:Izgleda da Rocky ovo ne radi radi popularnosti ni radi novca cini se da on ovo radi radi sebe.I onda su ga svi poceli zvati kao da je vic.No Rocky im je kroz ovaj film odgovorio "Jos je neotklonjenih stvari ostalo u podrumu!!!

Sly:Neki ljudi se zele dokazati fizicki,ali ovo je nesto jos dublje.Rocky ne ide na terapije,Rocky ne crta,Rocky ne pise.Tako se on "izrazava".Tako on "izrazava" svoje osjecaje.U njemu je neka zvijer,zvijer koja mu neda ,ira dok je on neistjera.

Mike:Mislim da ste stvarno potukli godine ovim filmom.

Sly:Hvala vam!!

Mike:Jeli vam sada teze primati udarce nego prije!!!

Sly:Da,mnogo teze.

Mike:Da??

Sly:Da!

Mike:Kako si se osjecao kada si skinuo ogrtac!!

Sly:Isao sam kao "Oh,covjece"

Mike:Naprimjer "Covjece nadam se da izgledam dobro"

Sly:Bio sam iznenaden kako su neki ljudi ostajali satima bili su super publika!!

Mike:Da??

Sly:Da,to su bili ljudi koli su pogledali sve Rocky-je ili su sada htijeli...bilo je super!!!

Mike:Bilo je mnogo glasina da cete snimati jos jedan Rocky poslije ovoga??

Sly:NE!!!!

Mike:Osjecate li se kao da ste rekli sve sto ste zeljeli reci??

Sly:Da!!!!!!!!

Mike:Pa eto kada se vec i osjecate onda dobro jer je dosao kraj nasem interviju!!!Dovidenja Sly!!

Sly:Dovidenja!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 12:29 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

On the Specialist set!!!



Oh,man this is so cool!!I dont know from were do I got this stuff!!!

- 12:00 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Pictures from Rambo 4 set!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Pokazuje kak bi trebao pucati,valjda!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
He smokes,he cant be!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Cool,ha!!!!

Nadam se da cu ih jos nac hehe!!!!

- 09:36 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky theme song!!!!



Haaaaa...this song is soooooooooo.........so good!!!!

- 09:31 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 17.02.2007.

Rocky is popular!!!!!



- 23:47 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

The priser of the second avenue!!!

-"The prisoner of the second avenue" je Americka komicna predstava koju je napisao Neil Simon.Poslije je pretvorena u film i pustena na ekrane 1975.Film je o cojeku koji zivi u New York-u i upravo je izgubio posao.

Evo jedne scene iz filma!!!



Cool haaaa.....

- 13:52 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky game!!!



Cool,haaaaa.......!!!!

- 13:46 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky is back to the "House of pain"!!!!!



Cool,haaa............!!!!

- 12:42 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Rambo "Tito"!!!!

Ovih je dana potvrđena senzacionalna vijest da dva hollywoodska superstara, Robert De Niro i Sylvester Stallone, neovisno jedan o drugom kreću u snimanje filmova o Titu: prvi radi na špijunskoj sagi o CIA-i i Titu kao Staljinovom trojanskom konju, a drugi u sklopu serije pet velikih biografija povijesnih ličnosti 20. stoljeća.

-Silvester Stallone i Robert De Niro snimat će filmove o Josipu Brozu Titu. Ovu senzacionalnu informaciju Globus je doznao iz europskih medijskih krugova bliskih dvojici glumaca. Sredstva za film što će ga snimati Stallone osigurao je talijanski biznismen Roberto Zadini, bliski prijatelj slovenske ljepotice i bivše Miss Jugoslavije Bernarde Marovt, a s hollywoodskom zvijezdom upoznao ga je u Milanu čuveni fotograf i producent Čedo Komljenović. Stallone je odlučio snimiti pet filmova o osobama koje su obilježile povijest 20. stoljeća - Brozu, Eisenhoweru, Mao Ce Tungu, Castru... Za film o Titu planira utrošiti 200 milijuna dolara i nada se trostrukoj zaradi.

-Istinoljubivi Sly

"Dosta mi je nevjerodostojnih filmova, preplavljeni smo povijesnim spektaklima koji grubo iskrivljavaju činjenice. Želim snimiti igrane filmove koji će imati dokumentarističku vrijednost", izjavio je za Globus Stallone. Američki je glumac potvrdio da će se film snimati u Hrvatskoj, a on je najavio da će već sljedeće godine posjetiti Zagreb kako bi obavio pripremne radnje za projekt.
U Americi je već angažirao ekipu stručnjaka koji pripremaju dokumentarističke i povijesne materijale o Josipu Brozu Titu, a na scenariju će surađivati i povjesničari. Kako su o Titu, samo za njegova života, snimljena 232 dokumentarna filma, američki će scenaristi imati solidnu količinu materijala za pregledavanje i upoznavanje s Brozom.
Istovremeno, Titom će se sljedeće godine baviti i Stalloneov prijatelj Robert De Niro, jedan od najvećih glumaca današnjice. Njegova producentska kompanija Tribeca Film Center, koja je već producirala "Dozvolu za vjenčanje", angažirala je Matta Damona za projekt "The Shepherd", u kojem će se ispričati uzbudljiva biografija najpoznatijeg agenta CIA-e Jamesa Angletona. Mladog agenta trebao je glumiti Leonardo DiCaprio, ali je otkazan, a za ulogu je predviđen adekvatniji Matt Damon.
Jedna od najvećih opsesija Jamesa Angletona, karizmatičnog šefa u američkoj obavještajnoj agenciji, bio je upravo Josip Broz, a Angleton je do kraja svog života bio uvjeren da je Tito zapravo "Staljinov trojanski konj". Agent kojeg će glumiti Matt Damon, a u drugom dijelu filma - u starijim godinama - i De Niro, od 1948. neprestano je tvrdio kako sukob Beograda i Moskve nije stvaran te da SSSR vješto iskorištava jugoslavenske veze sa Zapadom.

-Glumci-Režiseri

De Niro će i režirati biografiju agenta koji je karijeru započeo u Italiji, gradeći bliske odnose s talijanskim komunistima. Potom se Angleton zbližio i sa židovskim grupacijama, a najzaslužniji je za uske veze CIA-e i Mossada. Kad je početkom šezdesetih Angletonu od krtice iz KGB-a dojavljeno da u srcu CIA-a djeluje ruski špijun, američki se agent manijakalno bacio na istragu. Zbog svojih napora i opsesija marginaliziran je i ismijavan, a nitko mu nije vjerovao ni kada je upozorio da je britanski agent Kim Philby zapravo - ruski čovjek. Angletonu je tada ponovno porastao ugled u Agenciji, dopušteno mu je autonomno djelovanje i enorman budžet. Kada je William Colby postao šefom CIA-e, Angleton je 1974. razriješen svih dužnosti.
Globus je doznao da bi oba projekta, Stalloneov i De Nirov, mogla biti kasnije iskorištena za petodijelnu dokumentarno-igranu seriju o Josipu Brozu. Pregovore o tom filmskom pothvatu ovih je dana pokrenula bečka producentska kuća Lisa Film.




- 12:25 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 16.02.2007.

Sly and Arnold cartoons!!!

This on is so cool!!!Wacth!!!


You see what an I talking about!!!!


This is so cool to!!!!



This video is not cartoon as you see but it is funny and cool!!!Wacth!!!



- 17:35 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Rambo VS. Matrix!!!!Wait no I think that is Arnlond!!!

Here is the First part!!!





Here is the second part!!!!



Cool,Right!!!

- 17:12 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

E ovo se stvarno zove bezobraznost!!!



Samo pogledajte kak se rugaju!!Znate li sta kazu evo ovo "Sto trositi vrijeme na staro kada mpozemo gledati nesto bolje,novije i brze!!Phhhh.....

- 14:32 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

četvrtak | 15.02.2007.

What does Sly says about his girls!!!!

-Sly ima tri djevojcice Sophia Rose,10, Sistine Rose,8 i Scarlet Rose,3.U jednom interviju je rekao sljedece:"Morate skuziti da i uspjeh nije ono sto je najvaznije i ono se ne ubraja toliko koliko se ubraja nacin zivota kojeg pravis za sebe i za svoje bliznje"

Better father at 50!!!

-Sylvester ima dva starija sina Seargeoh("Seth"), 27 i Sage, 30 ali on misli da je bio bolji otac svojim djevojcicama:"Mnogo sam bolji ptac i muz sada nego ranije...Nekada pomislim sve sto covijek treba uraditi je pricekati 50-te i primiriti se"Sly je takoder rekao da je lakse odgajati djevojcice nego sto je djecake!!!

Na kraju Sly je dodao:"Jedino sto zelim reci jeste da su se rodile sretne i u sretnoj okolini i zelim nada odrastu da postanu jake i dovoljno spremne za samostalan zivot!!!!"

Evo Sly-ove djecurlije a ima ih jos dvoje samo sto su veliki!!



- 23:25 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Slys book,magazine and show!!!!

-Sly pise knjigu o dijetalnim navikama i o fitnesu jer njemu je vise zlo koliko ga ljudi pitaju kak izgleda ovako dobro u 56-toj godini.On zeli objasniti u svojoj knjizi kak danasnje dijete nisu tokiko ucikovite,koja ce se mi se nadamo poizvesti ovoga ljeta i inzistirati cemo na tajni njegovog uspjeha.On je rekao:"Pokusao sam skuziti sto sam sve za svoje tijelo radio u proteklim godinama pa sam se pokusao toga opet pridrzavati!!....Ici ce smao od sebe samo se trebaz toga pridrzavati i nakon nekog vremena postati ce kak dio prirode!!!!Dijete nefunkcijoniraju!!Traje zauvijek dok tako smrsavite.....Ja samo to zelim reci javnosti!!!" i Sly priznaje njegovi djetalne informacije su vec bile i jos jesu na bivsem
sampijonu SUGAR RAY LEONARD.Sly onda dopunjuje:"Kada sam tek upoznao Raya izgledao je kao veliki glupavi tip.Bio je strpljiv.......I pogledajte ga sada!!!"Ovo je uspjela ali i zatrpana godina za filmsku zvijezdu-Takoder je najavio i vec je poceo Reality show,THE CONTENDE.Takoder je napravio i Sly magazin za muskarce!!!!!

Sly Magazin!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Sly and Ray!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Slys book-Cover!!!

Image Hosted by ImageShack.us


A sada mala Rocky reklama za Fiat Palio!!!!



He,he cool,jelde








- 22:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

First Blood "Rambo"-book!!!

-First blood(prva krv)je roman iz 1972 kojega je napisao David Morrell.1982 napravljen je film po toj knjizi.Rambo(Super film!!!!!).Ova knjiga je upala American cultural landscape.Fim koji se temelji na ovoj knjizi to jest First Blood ili Rambo pogledalo je milijune i milijune ljudi,ali oni koji nisu procitali knjigu koja je sve ovo zapocela moraju biti pripremljeni za iznenadenje.Rambo u prvom dijelu prema knjizi treba umrijeti!!!Ali u filmu nije jer Sly je htijeo snimiti jos dijelova Ramba.Takoder je u knjizi on poubijao desterak ljudi ali Sly je inzistirao jer nije htijeo da on izgleda kao neki ludak nego covijek ili ratnik koji nezna sto zeli sa zivotom pa nije nikoga ubio nego ih je pustio samo je ubijen Golf kreten koji je u helikopteru otkopcao pojas i kad je Rambo(Sly) bacio kamen na staklo covijek koji je upravljao helicom je izgubio kontrolu i on je sletio na glavu tocno u kamenja!!!Eto toje sve sto sam nasla pa prevela o knjizi i sto je doslo na DVD-u jedan interviju!!!Eto to je sve ajde bok!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Prava slika sa knjige-Naslovnica!!!!

- 19:05 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Get Carter!!!!

This movie is so cool!!!You"ve got to see it!!!!



The bum-"Hey mali,kud si krenuo!!!"
Sly-"Jeli ovo dio kada se ja trebam bojati!!!"
The bum-"Ti si Carter!!!
Sly-"Da....i ti me stvarno nezelis upoznati!!!"
Sly-"Majku mu,kako je dobro biti kuci!!!"

You see,I think now you know what am I talking about!!!

- 10:18 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo IV!!!!

-Iako su mu se mnogi s pravom podsmjehivali kad je najavio povratak u 2006. i 2007. sa završnim dijelovima njegovih uspješnih komercijalnih saga o malim američkim borcima individualcima, svakog navudrenog na svoju stranu, Sly ih je demantirao. U vidu šestog dijela Rockyja Balboe i četvrtog Johnnyja Ramba. Dvojice mitova koji su postali arhetipovima obožavanja i omalovažavanja, očekivanja i ismjehivanja, već ovisno o tome s koje pozicije Sylvesteru Stalloneu prilazite.
Tako je prošlog prosinca Rocky 6 unatoč očekivanim kardinalnim kritikama zasjeo na prvo mjesto dnevnih i tjednih blockbustera u USA. A Rambo se očekuje u kinima tokom ove godine.

Rambo 4

-Vijetnamski veteran John Rambo živi povučeno u Bangkoku. Od zadnje je akcije prošlo više od desetljeća. Tko se toga sjeća? Ali onda nenadano nestane tim mirotvoraca, kojima nitko do njega ne može bolje pomoći. Rambo kreće u potragu zajedno sa svojim timom.

-Nemojte se smijati djetinjarijama molimo vas. Dajte čovjeku da ne stari dostojanstveno. Jer sve već što je poprimalo brojke iza dva odlična originalna filma, bilo je nedostojanstveno. Iako, jedva čekamo odlazak u kina.

Is he singing?!!!!


Vidite,Rocky VI je blockbuster!!He,He!!!!

- 10:09 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

srijeda | 14.02.2007.

Interview and behind the scenes with Sly in Rocky VI!!

-Bill Conti govori:"Kakvo je?!!"
-Sly govori:"Blizu!!!"
(Svi se pocnu smijati!!!)

- 18:46 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Sylvester Stallone - Najveća akcijska zvijezda tisućljeća ili najgori glumac stoljeća?(Ovo prvo je tocno drugo ne!!)

-Unatoč tome što je nominirana za šest Zlatnih malina, koje se u Americi već dva desetljeća dijele najgorim ostvarenjima sezone, 'Divlja vožnja' uopće nije tako grozan film: Finac Renny Harlin odlično je režirao prizore utrka trkaćih automobila, a dio priče koji se odnosi na rivalstvo među vozačima prilično je zanimljiv.Sylvester Stallone zasigurno će biti ponosan kad ga ovoga tjedna u Las Vegasu proglase akcijskom zvijezdom tisućljeća. To će mu priznanje uručiti američka organizacija Video Software Dealers Association, u povodu 20. obljetnice objavljivanja na videu filma “Rambo”, svojedobno golemog hita u tamošnjim videotekama i dućanima. Kad bi kinoprikazivači dodjeljivali to priznanje, Stallone ga sigurno ne bi dobio (znatno prije Tom Cruise), no na videu situacija je posve drukčija: osim “Cliffhangera”, svi Stalloneovi blockbusteri iz prve polovice devedesetih – “Razarač”, “Specijalist”, “Posljednji sudac”, “Ubojice” i “Svjetlost dana” – ostvarili su u kinima – u odnosu na visoke cijene koštanja -prosječne do umjereno solidne zarade.



Cool right!!!

- 18:17 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Njegova slava nije gotova!!Sta je sa Rocky VI!!!He,he!!!

Karijera Sylvestera Stallonea definitivno je na zalasku. Još od gledljivog “Razbijača” (1993.) nekadašnji nedodirljivi akcijski junak nije nastupio u decentnom filmu. Iz te tvrdnje jedino se donekle može izuzeti krimi-drama “Cop Land” (1997.), samo što je u tom filmu pristao biti jedan od ravnopravnih nositelja cjeline, uz glumačke “teškaše” poput Roberta De Nira i Harveyja Keitela. Ni taj projekt nije, međutim, donio Stalloneu priželjkivani glumački prestiž, pa svojedobno moćni tumač likova Rockyja i Ramba danas luta u pokušajima da očuva staru slavu.A sada novim filmom Rocky VI on je probudio staru slavu!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 17:53 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Slys biografija(Za one koji neznaju Enleski!!!!!)He,he!!!

-Sylvester "Sly" Enzio Stallone je roden 6.7.1946 godine u New York city-u!!!!(Preskocit cu djetinjsto jer sam ga vec napisala)!!!1961 Sly se preselio u Philadelphiu da bude sa svojom majkom i ocuhom!!!Stalno su ga u Devereaux srednjoj skoli izazivala mnoga djeca kao i u osnovnoj!!Takoder je bio emocijonalno narusen kao djecak!!U skoli je sudjelovao u sportskm aktivnostima i u dramskoj sekciji!!Na maturi je nagraden stipendijom sa kojom je otisao American College u Svicarskoj.Tamo je bio trener zenskoj atletskoj skupini.Svoje slobodno vrijeme je sudjelovao u produkci Arthur Millera "Death of a Salesman".Iskustvo ga je inspirisalo da postane glumac i nakon povratka u SAD,prebacio se na studij drame u Miamiu(Majamiju).U 1969 odlucio se vratitiu New York da napravi svoju glumacku karijeru.Do k je bio na "putu gore" nasao je cudne poslove.Takoder je pristao pojaviti se u porno filmu The party at Kitty and Stads ili poslije Rockya je nazvan Italion Stallion.Njegov duboki glas i cudna faca(koja je jako lijepa)je bila bas ono sto je Woddy Allen 1971 godine trazio za svoj film Bananas no Sly-u to nije pomoglo da dobije ulogu u "Godfather" filmu.Zato je Sly napisao neke scenarije,dobro puno scenarija.Neki su producirani kao naprimjer "The lords of Flatbush" 1974.On je takoder dobio glavnu ulogu u filmu "Rabel" 1973.Bilo kako bilo tek se zaprave iskazao u filmu koji je napisao Rocky-u.Mnogi su bili zainteresirani za film ali ga nisu prihvacali jer je Sly htio da glumi glavnu ulogu Rockya.Napokon producenti Irwin Winkler i Robert Chartoff su prihvatili njegove zahtijeve i 1976 Rocky je bio hit.Cim je Sly zavrsio sa prvim Rocky-em upao je medu Hollywood-ske zvijezde!!!U sljedecih godina planirao je snimiti samo sest nastavaka Rockya sto nije ocno hvala Bogu i u to ukljucujuci Rambo triologiju.Upoznao se sa direktiranjem u filmu "Paradise Alley" kojeg je snimao u staroj Njujorskoj ulici u kojoj je on zivio.Hell's Kitchen.Tek kada se uspio progurati medu prve njegov privatni zivot je zapoceo.Sa njegovom prvom zenom Sasha Czach,kojom je vjencan 1974,ima
dva sina.Sage (koji je glumio sa njim u "Rocky V" i u "Daylight") i Seargeoh.Stres u braku dovodi do razvoda 1985 godine.Poslije toga Sly je postao jedan od najpozeljnih likova u tabloidima.Sa drugom zenom Brigitte Nielsen je bio u braku 18 mjeseci i nisu imali nijedno dijete.Brak im je zavrsio jako primjetan u javnosti.Govorkalo se da je nasao 19-godisnji model Jennifer Flavin i jeste.Oni dvoje su zivjeli skupa 3 godine i vjencali 1997.Kako su ljeta prolazila dobili su malu djevojcicu,Sofia,koja je rodena sa rupom u srcu.Bila je na operaci iste te godine i sve je proslo dobro.Poslije su dobili jod dvije djevojcice!!!!

Image Hosted by ImageShack.us



Jesam li opet dobro prevela haaaaaaa.....He,he!!!

- 16:45 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

!!$!!"I dare you"!!$!!

Wacth this!!!!



Cool,right!!!!

- 10:55 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

!!¨@¨!!All Rocky Trailers!!¨@¨!!

Rocky I-!!!!!!




Rocky II-!!!!!



Rocky III-!!!!!





Rocky IV-!!!!



I couldn"t find Rocky V trailer and I allready put Rocky VI trailer!!!

- 10:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 13.02.2007.

!¨@¨!#!10 Stallones movies!#!¨@¨!

-Covjece,kakva sreca!!!!!!!!Za nekolko dana donjet ce mi 10 njegovih filmova!!!!!Yeah!!!Samo tu ima jedan problem!!!!Sve ce me kostati 60 maraka!!!!Ubit cu se,ali nema veze ipak imam money,money za kupit!!!!Imam 180KM!!!Bit ce svi filmovi od 68 do 89 ali ne svi nego naprimjer ah..........:The lords of flatbush!!!!The prisoner of secont avenue!!!Over the top!!!Lock up!!! ima ih jos ali nemogu se sad sjetit samo da nebude "The party at Kitty and Studs!!!!",Zamisli da mi tata uzme da gleda jer on nekad gleda njegove filmove ovaj film ako bude uopce u kolekci!!Covjece!!!Bi to bila prava ludnica!!He,he!!!!Yo,eto to je sve aj adio bye,bye!!!!!



Potpuno isto!!!Jelde!!!He,He!!!

- 20:43 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 11.02.2007.

*¨!Sly!¨# @nd #¨!Jennifer!¨*

Image Hosted by ImageShack.us

Ahhh..."Aint love great"!!!!

- 21:12 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

!¨$¨!@AwArDs@!¨$¨!

1976
David di Donatello Award for Best Actor : Rocky

1977
Oscar Award for best scriptwriter : Rocky
Oscar Award for best actor : Rocky
Golden Globe Award for best Actor : Rocky
Golden Globe Award for best script : Rocky

1979
Special Award ‘Star of the Year’

1983
Silver Bravo Otto-Magazine-Bravo Award.
Cinema Jupiter Magazine – Cinema Award.

1984
Hall of Fame – Hollywood Boulevard.

1985
Golden Bravo Otto-Magazine – Bravo Award
Golden Schlumpfhammer – Magazine Pop Rocky
Golden Leinwand – German Movie Award

1986
People’s choice Award – Favorite actor
Golden Apple – Man Of The Year
Silver Bravo – Otto Magazine Award

1988
Silver Bravo – Otto Magazine Award

1991
Special Award – National American-Italian Foundation

1992
Cesar Honorary Award

1996
Golden Apple – Man Of The Year

1997
Golden Apple – Man Of The Year
Lifetime Achievement Award

2000
Laurens Sport Award


Prava nagrada za pravi film!!!!¨@_RoCkY_@¨!!!!




- 20:33 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

¨*¨SlYs @/@ ChIlDhOoD¨*¨

¨@¨%/ThE ChIlD In TrOuBlE/%¨@¨

-Sly je roden 6.7.1946 u New York-u!!!Njegov otac je Frank Stallone izbjeglica(valjda,mozda nisam dobro prevela)sa Sicilije koji djelom posjeduje salon za uljepsavanje.Njegova majka Jackie Stallone zadivljujuci i nadahnudi plesac i astrolog.Vec kad je imao dvije godine odnos njegove majke i oca je bio uzdrman!!U obitelji je bilo puno stresa!!!Djeca su zafrkavala Sly-ja radi njegova imena jer se neki lik iz Looney Tunes crtanih zvao Sylvester u crtanima Warner Brother’s.Takoder su ga izazivali radi skakljivog oka i spustene usne te cudnog govora,a to su posljedice zivaca tjekom poroda koji su izazvali da mali djecak bude subjekt u tim podlim salama!!!Njegovi roditelji su bili u stalnom ratu i bitci da potaknu Sylvestera i njegova mladeg frata Franka Junior Stallone!!!U prvih pet godina zivota koje nisu bile tako vesele Sly je zivjeo po mnogim domovima pa i sa obiteljskim prijateljima u Queens-u vidjevsi roditelje samo jednom na vikend.Sly je rekao da pocetak njegovog zanimanja za glumu je pocelo od mnogo gluma koje je rabio da dobije pozornost od ljudi koji su ga pokusavali uzdrzavati.Kada mu je bilo pet godina Stallones su se preselili u Silver Spring, Maryland.Ali opet roditelji(Jackie i Frank)su ignorisali svoju vlatitu djecu svadajudi se cijelo vrijeme!!!Stalno vikanje i svadanje je tada definitivno preslo granice.

Image Hosted by ImageShack.us

Evo....Uf!!!......jedva nekako sam prevela ovaj tekst!!!Eto sada vidite kako je bilo Sly-u u njegovom djetinjstvu!!!

- 19:56 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Some music videos!!!

Rocky IV!!!!

Suvivoers!!!-Burning heart!!!


Survivor - Burning Heart



Cobra!!!!

Jean Beauvoir!!!-Feel the heat!!!


- 14:45 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 10.02.2007.

!!!¨#¨AbOuT @_@ StAllOnE¨#¨!!!

-Glede cega se mnogi slazu u veza sa Stallonom?!!!

-Svi oni koji su sjedili u blizini Sylvestera Stallonea na Versaceovoj reviji suskaju da Sly baš i ne zna govoriti.Neustrašivi Sly navodno može izgovoriti riječi s najviše četiri slova. Sve ostalo je umjetnost. Ey možda je ipak pred silnim ljepoticama jednostavno ostao bez teksta!!!

-Sly o crtanju!!!!

"Jedini sretan umjetnik je mrtav umjetnik jer se jedino tada više ne može mijenjati. Nakon što umrem vjerojatno ću se vratiti kao kist za bojanje."

Tocno tako Sly i ja obozavam crtanje!!!!



-Proslava 60. rodendana!!!Sretan rodendan Sly!!!


-Sylvester Stallone proslavio 60. rođendan.Hollywood i Planet Hollywood našli su se u nedjelju navečer u Las Vegasu gdje je Sylvester Stallone proslavio 60. rođendan.Zvijezdi Rockyja i Ramba pridružili su se kolege i utemeljitelji lanca restorana Planet Hollywood Bruce Willis i kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger.Zabavu je organizirala Stalloneova žena Jennifer, a rođendansku je serenadu otpjevao Tom Jones. Među gostima uočeni su i John Travolta sa ženom Kelly Preston, David Spade.



-Sly glumi u TV seriji!!!


-Velika akcijska filmska zvijezda Sylvester Stallone pojavit će se u četiri epizode nove američke televizijske serije 'Brotherhood' .Sly će načiniti malenu pauzu u radu na najavljenim novim nastavcima 'Rockyja' i 'Ramba' kako bi zaigrao mafijaškog vođu u posljednje četiri epizode prve sezone serije 'Brotherhood'.'Italian Stallion' ovaj put će se boriti protiv irske mafije u Providenceu na Rhode Islandu.Serija inače prati život irskog mafijaša i njegovog brata koji je na visokom političkom položaju, a zasnovana je na stvarnoj priči o braći Bulger od kojih je jedan bivši senator, a drugi jedan od najpoznatijih FBI bjegunaca.


-Cobra najgori film!!!!

Nebrojeno puta izabran za jednog od najgorih holivudskih uradaka svih vremena, Stalloneov akcijski film 'Cobra' iz 1986. nama je ostao u sjećanju po jednom jedinom detalju… Prekrasno dorađenom Mercury Customu iz 1950.Sam film je među publikom prošao relativno dobro, no kritičari su ga doslovno razapeli. Na glavnom posteru, sa Stalloneom u krupnom planu, pisalo je 'Kriminal je bolest… upoznajte lijek'. Američki kritičari su u svojim osvrtima izvrtali ovu rečenicu do iznemoglosti pa je uskoro svaki naslov glasio 'Stallone je bolest… glumačke vježbe su lijek'.Stalloneu ipak valja odati priznanje za nešto. Naime dorađeni Mercury Custom viđen na velikom platnu zapravo je bio njegovo vlasništvo. Uz Stalloneov automobil, za potrebe snimanja iskorišteno je nekoliko replika koje su uništene u akcijskim scenama. Zanimljivo je da je isti taj Mercury Custom 2000. doživio restauraciju kako bi mogao glumiti Gabrielu - jedno od ukradenih vozila u filmu 'Nestali za 60 sekundi' s Nicholasom Cageom u glavnoj ulozi. Mercury je pogonio četirilitreni V8 motor s dva ventila po cilindru i jednom bregastom osovinom. Golemi agregat razvijao je svega 163 KS što je za pedesete godine prošlog stoljeća bilo više nego dovoljno za status hot-rod vozila.Kao kod većine američkih automobila tog doba, Mercuryjev motor bio je smješten sprijeda, a snaga se prenosila na stražnje kotače putem automatske mjenjačke kutije s tri stupnja prijenosa. To je bilo dovoljno za 'sumanutu' jurnjavu do 100 km/h za 12 sekundi te više od 150 km/h maksimalne brzine.No ono što je Mercury Custom učinilo besmrtnim u očima auto zaljubljenika bio je njegov dizajn, koji i danas plijeni pozornost prekrasnim linijama. Zapravo, Mercury iz 50-ih je bio toliko popularan zbog svog izgleda da je cijela jedna generacija odrasla na dorađivanju ovih automobila, kako bi se mogli natjecati u nelegalnim utrkama. Pod poklopac motora vlasnici bi uredno gurali agregate znatno veće zapremnine i snage. Najčešći izbor bio bi superpunjeni Chevroletov V8 ili neki od Fordovih motora sličnih atributa. Na brojnim hot rod natjecanjima diljem američke obale te manifestacijama posvećenim oldtimerima, Mercury iz 50-ih bi redovno osvajao nagrade, a čak i danas, više od pola stoljeća nakon predstavljanja ovog prekrasnog automobila, njegove linije nekima služe kao inspiracija. Koncem prošle godine na auto salonu u Sydneyju Holden je predstavio Efijy, automobil koji vanjskim linijama vraća minula vremena hot-rod ere.



-Sly je napokon zavrsio film o smrti B.I.G.-a!!!

Dugo očekivani film Sylvestera Stallonea o ubojstvu legendarnog repera završit će na malom ekranu.Stallone je potpisao ugovor prema kojem će film premijeru imati na televiziji HBO, iako ga je prethodno namjeravao plasirati u kino distribuciju. On sam će u njemu glumiti policijskog detektiva koji otkriva pravu istinu o Biggiejevom ubojstvu. Taj slučaj u stvarnosti je ostao neriješen, a u posljednje je vrijeme opet u središtu pažnje javnosti, a čini se je u svemu ulogu imala i etiketa.


Sylvester Stallone dog–bokser Gangster

Stallone o reality show-u "The Contender"

"Za Rockyja se ne treba previše brinuti, jer je sam Sylvester Stallone producent dotičnog showa. Agonija poraza u ringu više je nego realna situacija, ali nije garantirano da će dotična osoba i izgubiti u realityju, jer gledatelji, kao glasačko tijelo, imaju moć odluke u svojim rukama. Svako od prijavljenih natjecatelja sanja pobjedu i osvajanje nagrade od milijun dolara, ali ne treba zaboraviti i one koji će popiti dobru količinu batina i koji će kući otići praznih džepova."

Nakon sto mu je majka bila u Big Brotheru,Sly radi vlastiti reality show. Očito je da obitelj Stallone zna nanjušiti i prokopati gdje je novac!!!!

Sly u Hrvatskoj!!!!!

Kako navodi Globus, Stallone planira snimiti pet filmova o osobama koje su obilježile povijest 20. stoljeća: Titu, Eisenhoweru, Mau Ce-tungu i Castru. Peta osoba se ne spominje.Glumac je potvrdio da će se film snimati u Hrvatskoj, a već sljedeće godine planira posjetiti Zagreb. Svoju potrebu za snimanjem filma o povijesnim ličnostima obrazložio je riječima da mu je 'dosta nevjerodostojnih filmova.'Robert de Niro će se, pak, Titom baviti u filmu 'The Good Shepherd' koji će se uglavnom temeljiti na biografiji poznatog agenta CIA-e Jamesa Angletona. Kako piše Globus, jedna od najvećih Angletonovih opsesija bio je upravo Josip Broz, a agent je do kraja života bio uvjeren da je Tito zapravo 'Staljinov trojanski konj'.Agenta, koji će se u filmu zvati James Wilson, u mlađim će danima glumiti Matt Damon, a u starijim De Niro.



Get Carter najgori remake!!!!



Steta meni je jako dobar film!!!!

'Get Carter', sa Sylvesterom Stalloneom u glavnoj ulozi, najgori je filmski remake svih vremena. U anketi koju je proveo britanski website www.screenselect.co.uk, taj je film zaslužio neslavnu titulu najgoreg.U originalu iz 1960. godine glumio je Michael Caine, a za novu verziju priča je premještena iz Newcastlea u Seattle.Mnogi ljubitelji filma iz Velike Britanije ogorčeni su i remakeom 'Alfieja' s Judeom Lawom, još jednog filma u kojem se proslavio Caine. Visoko su plasirani još i Gus Van Santov pokušaj modernizacije Hitchcockovog 'Psiha', 'Charliejevi anđeli' i 'Planet majmuna', kao i 'Oceanovih jedanaest'.


Rambo sa bazokom u ruci!!!

Jednom Rocky – vazda Rocky. Snagu svojih mišića prije boksačkog ringa demonstrirao je u krevetu ('Party at Kitty and Stud's'), a nakon uspjeha Balboe i legendarnog krika 'Adriaaaaaaan' nizao je sve same uspješnice. Hoćeš sa bazukom u ruci ('Rambo'), pištoljem ('Cobra'), bez ičega u ruci ('Over the Top')… Najbolju ulogu ostvario je u crtanom filmu 'Mravi'.


Sly i Tom nose baklju na Olimpiskim igrama!!!!


Hollywoodske super-zvijezde Tom Cruise i Sylvester Stallone nosit će olimpijsku baklju kada ona na svom putu oko svijeta sljedećeg tjedna stigne u Los Angeles.Stallonea i Cruisea je za nošenje baklje odabrao Samsung, tvrtka koja sponzorira njezin put oko svijeta.Ovaj je hollywoodski dvojac izabran 'jer je njihov život postao dio američke kulture i jer su se osobno zalagali i podupirali važne ciljeve', navodi se u priopćenju Samsunga.Olimpijska je baklja upaljena u antičkoj Olimpiji 25. ožujka, kada je i krenula na put oko svijeta koji će završiti na Olimpijskom stadionu u Ateni 13. kolovoza. U međuvremenu će proći kroz ruke 11.000 ljudi na pet kontinenata.


Predvidanja o Rambu i Rockyu!!!


Rockyja Balbou i Johna Ramba, likove koji su s vremenom postali neizostavni dio američke pop kulture, utjelovio je Sylvester Stallone
Oba imaju dosta sličnosti sa Stalloneom i njegovim teškim životnim putem od siromašnog dječaka do jedne od najbolje plaćenih holivudskih zvijezda.Jednom je prilikom izjavio kako se glumom počeo baviti jer je u dječačkom dobu žudio za pažnjom okoline. Sve to bila je posljedica odrastanja u nesređenoj obitelji.Na studiju je radio kao ženski sportski trener, a u slobodno vrijeme glumio u školskim predstavama. Kasnije najrazličitijim poslovima zarađuje za život i redovito odlazi na audicije, no dobiva tek male kazališne uloge, uglavnom u off-Broadway produkcijama. U to vrijeme snima i meki pornić 'Party at Kitty's and Studs' nakon kojeg dobiva nadimak Talijanski Pastuh. Prekretnica u Stalloneovoj karijeri bio je scenarij za film 'Rocky'. Tijekom školovanja njegovi razredni kolege nisu ni pomišljali da bi mali Sylvester mogao postati slavan glumac.


Rocky Balboa!!!

'Yo, Adrian, I love You!' - nezaboravna je rečenica koju izgovara Rocky u istoimenom, svima dobro znanom filmu, poluživ ili polumrtav, jedva stojeći u ringu i toliko izdeformiranog lica da u najmanju ruku djeluje kao da su ga maltretirali tjedan dana bez prestanka – potpuno krvav, izrezan i slomljen. Ipak, pobjednički je uzvik postao legendaran.Lik siromašnog klupskog boksača iz Philadelphije ušao je u legendu zbog toga što predstavlja realizaciju idealnog heroja, posve predanog i srčanog te odlučnog da uspije. Mogli bismo ga nazvati produktom 'američkog sna', utjelovljenjem ljudskog duha i snage koji ne preže ni pred čime, koji se bori ne samo za pobjedu, već za život ili smrt. To su savršene riječi koje opisuju svu teatralnost filma stvorenog u doba krajem osamdesetih kada su heroji bili traženi i potrebni.Takvih mitskih, crtanih i izmišljenih likova bilo je i ranije – od Herkula, He-mana do Rockyjevog suvremenika Brucea Leeja. Međutim 'talijanski pastuh' ('The Italian Stallion') izdignuo se iz mase time što je dokazao da se takav heroizam krije u svakoj osobi, samo svatko u sebi treba pronaći snage i volje da ostvari svoj potencijal i da se bori za sebe. Rocky nije klasičan junak-heroj jer nije najjači, najbrži, a posebno nije najpametniji, ali je postigao da bude najbolji što može biti i to je poruka koju nam prenosi.Priča započinje predstavljanjem klupskog boksača, neperspektivnog i malodušnog, čija karijera stagnira. Igrom slučaja svjetski prvak u teškoj kategoriji Apollo Creed iz dosade odluči nepoznatom boksaču pružiti priliku da osvoji naslov svjetskog prvaka. Sudbina je htjela da od silnih imena izabere upravo našeg junaka te Rocky započinje s pripremama pod budnim okom trenera Mickeyja. Creed shvaća predstojeći meč kao 'dječju igru' u kojoj će sigurno pobijediti, ali Rocky shvaća da je to životna prilika koju ne smije propustiti, prilika da od 'nitko' postane 'netko'.Sylvester Stallone slučajno je jednom prilikom odgledao televizijski meč u kojem je slabo poznati boksač Chuck Wepner izdržao u ringu petnaest rundi s legendarnim Muhammedom Alijem. Borba mu je dala ideju za scenarij i trebalo mu je samo tri dana da napiše priču o propalom boksaču Rockyju Balboi. Snimljen s malim budžetom za manje od mjesec dana 'Rocky' je preko noći postao hit 1976. godine, dobivši Oscara za režiju i najbolji film godine uz nominacije za scenarij i glavnu ulogu.


Jedan od 10 najpopularnih filmskih likova!!!!


Tko ne pamti legendarne filmove u kojima se Rocky Balboa bori protiv zločestih dečki. Premda nije odglumio uloge vrijedne Oscara, Sylvester Stallone je ovim filmovima u našim srcima zauvijek ostao Rocky, a generacije dječaka 'natjerao' je da požele postati boksači.


R Kelly dovodi Rockyja na Broadway

MOLIM!!!!!!!!!!!

R Kelly želi skladati glazbu za mjuzikl zasnovan na filmu 'Rocky' Sylvestera Stallonea.Njegov glasnogovornik otkrio je da je R&B zvijezda već u ozbiljnim pregovorima s brodvejskim producentima. Scenarij će napisati Thomas Meehan, član tima koji je radio na mjuziklima 'Annie', 'The Producers' i 'Hairspray'. Originalni scenarij 'Rockyja' napisao je sam Stallone i prodao ga po maloj cijeni uz uvjet da on igra glavnu ulogu.



-Eto to su sve male ili velike sitnice koje sam nasla o Sylvestru Stalloneu!!!!Nadam se da cu ih naci jos puno!!!I samo da znate ode ja u Bugarsku gledat kak snimaju Ramba IV!!!HE,HE!!!!



The moust cool man on this palnet!!!!


























- 23:56 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Oscar!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

-"Amo,pokupio sam sve sta se moglo pokupit!!!I samo ko napomenu oproostite se od ovog Oscara!!Adio!!!

- 23:49 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Stallone for the president!!!!



- 19:43 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Slys Filmography!!!

-Stvarno neznam ali evo pokusala sam nac sve njegove filmove!!!!Evo njegove filmografije!!Ne nemislim mislim da je ovo sve!!MIslim da ih osam fali ali neam pojma koji!!!



Poe (2008) .... director only
Rambo IV: Pearl of The Cobra (2008) .... John J. Rambo
Rocky Balboa (2006) .... Rocky Balboa (also director and writer)
Spy Kids 3-D: Game Over (2003) .... The Toymaker
Shade (2003) .... Dean 'The Dean' Stevens
Taxi 3 (2003) .... Le premier passager (cameo)
Avenging Angelo (2002) .... Frankie Delano
D-Tox (2002) (released on DVD as Eye See You ) .... FBI Agent Jake Malloy
Driven (2001) .... Joe Tanto (also writer)
Get Carter (2000) .... Jack Carter
Antz (1998) .... Weaver (voice)
The Good Life (1997) .... Boss
Cop Land (1997) .... Sheriff Freddy Heflin
An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn (1997) .... Himself (cameo)
Daylight (1996) .... Kit Latura
Judge Dredd (1995) .... Judge Joseph Dredd
Assassins (1995) .... Robert Rath
The Specialist (1994) .... Ray Quick
Last Action Hero (1993) .... The Terminator (fictional poster for Terminator 2: Judgment Day)
Cliffhanger (1993) .... Gabe Walker (also writer)
Demolition Man (1993) .... John Spartan
Stop! Or My Mom Will Shoot! (1992) .... Sgt. Joe Bomowski
Oscar (1991) .... Angelo 'Snaps' Provolone
Rocky V (1990) .... Rocky Balboa (also writer)
Lock Up (1989) .... Frank Leone
Tango & Cash (1989) .... Raymond 'Ray' Tango
Rambo III (1988) .... John J. Rambo (also writer)
Over the Top (1987) .... Lincoln Hawk (also writer)
Cobra (1986) .... Lieutenant Marion 'Cobra' Cobretti (also writer)
Rambo: First Blood Part II (1985) .... John J. Rambo(also writer)
Rocky IV (1985) .... Rocky Balboa (also director and writer)
Rhinestone (1984) .... Nick Martinelli (also writer)
Staying Alive (1983) .... Man on Street (cameo; also director, producer, and writer)
Rocky III (1982) .... Rocky Balboa (also director and writer)
First Blood (1982) .... John J. Rambo (also writer)
Nighthawks (1981) .... Det. Sgt. Deke DaSilva
Victory (1981) a.k.a Escape to Victory .... Captain Robert Hatch
Rocky II (1979) .... Rocky Balboa (also director and writer)
F.I.S.T. (1978) .... Johnny D. Kovak (also writer)
Paradise Alley (1978) .... Cosmo Carboni (also director and writer)
Cannonball .... Mafioso (1976)
Rocky (1976) .... Rocky Balboa (also writer)
The Prisoner of Second Avenue (1975) .... Youth in Park
Capone (1975) .... Frank Nitti
Death Race 2000 (1975) .... Machine Gun Joe Viterbo
Farewell, My Lovely (1975) .... Jonnie
The Lords of Flatbush (1974) .... Stanley Rosiello (also writer)
Bananas (1971) .... Subway Thug #1
Klute (1971) .... Extra/Man dancing in club
No Place to Hide (1970) .... Jerry Savage
Lovers and Other Strangers (1970) .... Extra
Party at Kitty and Stud's (1970) (re-released as Italian Stallion) .... Stud

- 18:58 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Samo mala napomena!!!!

-Od sada ovaj cu blog pisat i na Engleskon i Hrvatskom!!!!Eto samo da kazem!!!Bye bye¨!!!¨roflroflroflnutnaughty

- 18:53 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky statue!!!!

-Phily!!!!I wont to go there!!!!



I wont that statue!!!!I am going to cry!!!zujo

- 14:58 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Mike Tayson wonts to "kill" Sly Stallone!!!

-Nije mi se dalo pisat na engleskom pa cu pisat na nasem!!!!

-Prije snimanja Rocky VI Mike Tayson je zelio glumiti Rockyevog protivniga no Sly je to odbio jer bivsi teskaski prvak bi ga mogao ubiti u ringu ako se razljuti!!!Sly je rekao da se nije bas "zagrijao" za ulazak u ring sa Mikom Taysonom!!!"Mike je to predložio, ali... Znam da baš nisam mlad, ali sam ipak premlad da umrem."-rekao je Sly!!!"Nisam mu to dopustio no ipak da bi ga "omeksao" rekao sa mu da moze doci na snimanje!!!!Otada se nismo culi a kada sam usao u ring ugledao sam ga na tribinama!!!
Okrenu oam se zastitaru i rekao da drze podalje od ringa tog kur.... sina!!!Ako dode "vamo ubit ce me!!!On je ubojica!!!!!!"-Sly govori!!!Dalje neam pojma sta se dogadalo!!!

Pa,Sly.............dobro si proso!!!!!!!!!!!zujonaughty

- 14:34 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 09.02.2007.

Interwiev with Sly!!!!

- 20:10 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

The Rritam!!!

Yes it i so cool,wacth!!!I hope you like that before!!I can wait to get the game!!!

- 12:35 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky Game Fight!!!!



Yeah!!!!

-About all characters!!!!

Rocky"The Italion Stallion"Balboa!!!

Name: Rocky Balboa
Nationality: American
From: Philadelphia, Pennsylvania
Age: 30
Height: 5'11''
Weight: 190 lbs.
Reach: 74''

Trainer's Comments: "Rocky is a raw talent who uses an old-fashioned boxing style. He has a granite chin and remarkable heart. Rocky has the guts and courage of a great fighter but lacks finesse. His basic fight style can make him predictable; use this to your advantage."

Apollo"Master of disaster"Cread!!!


Name: Apollo Creed
Nationality: American
From: Los Angeles, California
Age: 32
Height: 6'2''
Weight: 210 lbs.
Reach: 81''

Trainer's Comments: "Apollo is very experienced and has the fastest hands of any heavyweight in the game. Get in close and throw quick combos to the body, then step out of range. Stay away from his stinging jabs, and remember to block his flur.

Clubber"Southside Slugger"Lang!!!

Name: Clubber Lang
Nationality: American
From: Chicago, Illinois
Age: 28
Height: 6'1''
Weight: 235 lbs.
Reach: 78''

Trainer's Comments: "You gotta stay switched on when fighting Clubber. He has immense KO power in both hands. Don't go toe-to-toe with Clubber. He's too strong. Wear him down with jabs and quick combos, wait for an opening, and start throwing those big bombs for a KO finish."

Ivan"The Sirebian Bull"Drago!!!

Name: Ivan Drago
Nationality: Russian
From: Moscow, Russia
Age: 24
Height: 6'5''
Weight: 261 lbs.
Reach: 84''

Trainer's Comments: "Drago is a new breed of fighter: ultra-fit and trained to perfection. This guy is tough, but he ain't unbeatable. To win against Drago, you have to take the fight to him and break his spirit. Don't mess about with fancy footwork - just hit him hard, hit him fast, and keep your guard up."

Tommy"The Machine"Gunn!!!

Name: Tommy Gunn
Nationality: American
From: Jay, Oklahoma
Age: 23
Height: 6'2''
Weight: 225 lbs.
Reach: 80''

Trainer's Comments: "Tommy Gunn is described as the 'Great white hope.' He's young, fast, and has a lot of heart. Gunn has youth on his side and gallons of stamina in his tank. Use a balanced attack, stick and move, then mix it up with a few body blow combos to keep him on his toes."

Micky-Rockys Coach!!!

Name: Mickey Goldmill
Nationality: American
From: Philadelphia, Pennsylvania
Age: 72
Height: 5'8"
Weight: 135 lbs.
Reach: 68"

Trainer's Comments: "Mickey started his career as a welterweight and went on to win the world title, successfully defending his crown eight times before retiring at the top. He's getting on now, but still has energy and time to train budding boxers at his gym on a daily basis. He knows all there is to know about the 'sweet s

- 12:18 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky Pictures

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- 11:35 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

četvrtak | 08.02.2007.

Rocky Training!!!

-"You gona kill him!!!!"



-This song is so good!!!!Yeah!!!!It makes you fell like a winner,It makes you fell like you can beat enybody!!!

- 22:21 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Avenging Angelo(or Mafia Love)

-This movie is so funny!!!If you wacth it I think you know what am I talking about!!!!!It is great.It was on Nova TV two times!!!!I hope you wacth it.Now here is a trailer to refresh your memories!!!



-Ha?Do you rebember now?!!!I think you do!!!

- 18:22 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

All movies that I collect!!!

-I have 24 Stallones movies and I will collec them all!!!Now I am going to write every of my movies!!!


Rocky:

1.Rocky
2.Rocky II
3.Rocky III
4.Rocky IV
5.Rocky V
6.Rocky Balboa 6

Rambo:

1.First Blood:Rambo
2.First Blood part two:Rambo
3.First blood part three:Rambo
4.First blood part four:Rambo.I dont have it but soon I will!!!

1.Demolition Man
2.Tango and Cash
3.Cobra
4.Cliffhanger
5.Oscar
6.Escape to Victory
7.Get Carter
8.Shade
9.Specialist
10.Assanssas
11.Judge Dred
12.Driven
13.Avenging Angelo
14.Spy Kids
15.D-Tox

These are all of my movies,this is my collection!!!!!!!

- 15:10 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Music videos from Rocky movies!!!

Rocky IV-No easy way out!!!




Rocky V-Measure of a man!!!



Rocky VI-Hearts on fire!!!!




- 15:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Interwiev about Rocky and with Rocky!!!




- 13:12 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

srijeda | 07.02.2007.

Lock Up!!!(Name and Number)

Who wrote this ridiculous screenplay?It is funny:"Name and Number.......!!!"


- 22:11 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky talks his son about life!!!!

-This scene Sly took from his life so wacth it is very very good sad!!!



-Rocky says to his son:"The world aint no sunshine and rainbows its a very mean and nasty place and it doesnt care who tuff you are it will beat you till your knees......if you let it!!!You,me or nobody is gona hit as hard as life!!But aint about how hard you hit its about how hard you can get hit and keep moving foward its how much you can take and keep moving foward!!!Thats how winning is done!!!Now if you know what you wort than go out and get what you wort but you"ve got to be willin to takes the hits!!!And not pointing fingers saying you aint what you wont to by because of him of her of enybody bams to that and that aint you.....you are bether than that!!!!!"

- 21:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

My Fellings after wacthing Rocky I,II,III,IV,V,VI!!!!

(Malo mi je dosadilo pist na engleskom pa cu na nasem)-Sve se ovo dogodilo jdne veceri!!!Na mom selu u Drinovcima!!!Vidjela sam najavu no mislila sam ma ima boljih filmova no onda je moja tetka rekla da je ono skoz dobar film i da ce ga ona gledat.Te veceri u vrucoj ljetnoj noci(tocno se sjecam bio je cetvrtak 21:00)tetka,sestra,rodica i ja smo legle u jednu sobu i pocele gledati film na prvi pogled jako mi se dojmio a pogotovo on!!!MLJAC!!!Ja samo sestri i rodici rekla da mi je onaj naravno Rocky lijep,a one su rekle pa normalno!!I one su takoder pridonjele ovome ludilu koje ja se nadam nije privremeno!!!Od te veceri pa nadalje toliko sam iscekivala sljedece cetvrtke pa i samo najavu ja bi bila sretna!!!!Nekad mi se plakalo vise koliko cekam!!Obozavala sam gledati najavu isla je nes ovako:"SUZE,KRV,ZNOJ!!!!"Nemogu se sada sjetiti!!!!Moj prvi njegov film bio je Rambo II rojeg mi je kupio moj dragi voljeni braco!!!!!(takoder mi je kupio Specijalita ali poslije)!!!Sada imam 24 njegova filma i zelim ih sve skupiti osim "Party at Kitty and Studs".UFFFF!!!Ako ga ikad vidim zadavit cu ga zbog tog!!!Rocky je meni uzor no iako ga toliko OBOZAVAM nestavljam ga ispred JEDNOG I JEDINOG BOGA!!!Rocky je na mene ostavio nevjerovatan dojam iako je imao komplikacija pri rocenju sto je dovelo do tezeg govora on je za mene nevjerovatno stvorenje!!!Za mene nijedan dio nije ispred drugog svi su mi dali pouku o zivotu i o tome kako se odnositi prema drugima!!!Ljudi su zavolili Rockya dmah u prvome djelu kao i ja na prvi pogled kada je maloj Mary ja mislim da se tako pise iako je izgledao i imao govor i odjecu kao propalica
Image Hosted by ImageShack.usE evo vam odjecu pa gledajte(Imam puno slika nije mi se dako trazit)
on joj je rekao da prestane pusiti i visiti na dokovima jer poslije 20 godina ljudi ce je se sjecati kao kako on kaze ali ne zeli samo objasnjava "kuje" no kada dodu do njenih vrata od kuce ona ga zovne:"Yo,Rocky!!!!Fuck You Cripo!!!Sto znaci :"Hej,Rocky!!!Jebi se kretenu(ili cudace)"!!!!!Ja zelim sve najbolje Rockyu to jest Sylvesteru Stalloneu u njegovoj 6o-toj godini zivota!!!!!


Rocky,Rambo,Sly YOU ARE THE BEST!!!!

- 20:45 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Why....we love him!!!!Well ok why I love him!!!

-Why we like him?

-Stallone is one of the world's most famous men. He is one of the top earners in Hollywood, yet for all that he has done, he never gets any respect. What did John Wayne do that Sylvester Stallone didn't match? Around the world, characters from his movies have been the subjects of stamps (the ultimate sign your career is over), cult-like fan clubs, and countless imitations.

-Why is he famous?

-We loved Rocky and Cliffhanger, we liked Rambo and The Specialist, but we hated Judge Dredd. But what did all these movies have in common? They were big movies that needed a big star to anchor them, and Stallone will always fit the bill. Bottom line, as far as movie stars go Stallone is one of the biggest ones out there!

- 15:26 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

OvEr ThE tOp!!!!




Good place to get ready for the fight!!!!!!!!!!!!

- 12:39 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Some details about Sly!!!!!!!!!!!

Trivia

His trademark sneer and slurred speech are the result of paralysis in the left side of his face caused by birth complications.
Turned down lead roles in blockbuster hits Romancing the Stone, 48 Hours, Seven, Pretty Woman, Frequency, Die Hard, Witness, Beverly Hills Cop, Basic Instinct, Pulp Fiction (role of Butch Coolidge that later went to Bruce Willis), Jackie Brown (Max Cherry role that later went to Robert De Niro), The Negotiator (later went to Samuel L. Jackson), and Enemy of the State. [citation needed]
Was developing an action adventure film called Gale Force in 1990 with Renny Harlin about pirates attacking a coastal town in the middle of a windstorm. The project was cancelled due to budget concerns. Plans for a team up comedy with John Candy titled Bartholomew and Neff also fell through. Stallone was also developing a hollywood remake of the hong kong action hit The Killer in 1993 which also was shelved. [citation needed]
The 1997 film Face/Off starring Nicolas Cage and John Travolta was originally conceived as a sci-fi film and written specifically for Sylvester Stallone and Arnold Schwarzenegger.
Unmade film projects include sci-fi scripts Fatalis (pre-historic animals loose in a futuristic LA) and Hunter (A tracker and a special forces team are unleashed into the wilderness to track down a bloodythirsty genetically enhanced pre-historic monster) which were part of his 60 million dollar 3 film deal with Universal that was scrapped upon the domestic failure of 1996's Daylight. He was originally set to star in the sci-fi film Isobar with Kim Basinger and Joel Silver producing in 1990. It fell through when Dean Devlin quit the project over script issues with Carolco. The film revolved around a futuristic supersonic train traveling between LA and Tokyo in a post-apocalyptic world. During the trip, a genetic mutant unleashes horror upon the passengers of the train in a claustrophobic nightmarish fashion. The movie has been revived and is set to release in 2007 with a new cast.
Cobra and Judge Dredd were intended to spawn franchises, but due to their lukewarm reception at the boxoffice, those plans were cancelled. Cliffhanger had a sequel script written for it entitled The Dam but this was later retooled as a separate film entitled Daylight which Stallone made in 1996.
Sustained serious injuries making the Rambo films, particularly First Blood. In that film, he attempts to jump from a cliff into a tree. The look of pain he shows in the film is in fact real as the branches were lodged in his chest, breaking ribs and puncturing a lung.
Does most of his own stunts including much of the dangerous stuntwork in the Rambo films and Cliffhanger. He overcame serious agoraphobia to make Cliffhanger. His willingness to go to extreme lengths to make the stuntwork in his films as authentic as possible is matched only by another action movie legend, Jackie Chan.
Is good friends with Planet Hollywood pals Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, and Don Johnson.
Widely considered to have inspired the one-man army action films of the 1980s with the genre classic First Blood.
Stallone claims to have been able to bench press 385-400 lbs and squat 500 lbs in his prime. While in a bench pressing contest with former Mr. Olympia Franco Columbu, he severely tore his pectoral muscle and needed over 160 stitches on it. This is why one half of his chest is more veiny than the other.
With the monetary success of the Rocky films, Stallone gave professional wrestler Hulk Hogan his first mainstream exposure, personally offering him the role as the character Thunderlips in 1982's Rocky III. Stallone inducted Hogan into the WWE Hall of Fame in 2005.
He and The Contender co-host Sugar Ray Leonard were pallbearers at the funeral of Najai Turpin, a former contestant on the show.
According to NNDB.com, "Stallone has always been politically active, but his politics defy easy labels. He has written checks for candidates as far to the left as Jerry Brown and Barbara Boxer, and as far right as John Ashcroft and Rick Santorum."[5]. However, he has openly been known to identify himself as a Republican. In his book "Rush Limbaugh is a Big Fat Idiot and Other Observations," Al Franken cited Stallone as one of the biggest Republican supporters in Hollywood.
He is one of President George W. Bush's two favorite actors. The other is fellow action hero and conservative Chuck Norris. Both men attended Bush's inauguration as President in 2001.
Stallone and President Bush share the same birthday.
Stallone supported President Bill Clinton during his impeachment trial and hosted a Democratic fundraiser at his Miami home on 9 July 1998.
A long-time American football fan and supporter of the Philadelphia Eagles, Stallone used his Rocky persona to introduce Monday Night Football on ABC; set in a gymnasium, he pounded a punch ball, glared at the camera with clenched fist and uttered the signature tagline "Are ya ready for some football?".
On January 14, 2007, Stallone was at Goodison Park to promote Rocky Balboa, and to watch Everton take on Reading. The match ended as a 1-1 draw. After receiving a brilliant reception from over 30,000 fans he now claims to be an official Everton fan.
Stallone's films have grossed over $1.7 billion in the USA and over $3.5 billion worldwide.
Attended a private school in the Romandy (Switzerland). Stallone was not a very good student but he took part in the play Death of a Salesman which made him want to become an actor.

- 12:35 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Liverpool and Stallone!!!!!

-You know why is he for liverpool!!!!Because he was a goal ceaper for them when he was young!!!!


- 11:37 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 06.02.2007.

Oscar 1977!!!!Sly VS. Muhammad Ali!!!!

Wacth!!!!Finally I find it!!!Yes Thanks GOD!!!!!!ITs a fight!!!!




I finally found it I am so lucky,but.............there is two more and I didnt found it!!!!!But I will!!!!

- 21:03 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Funny Sly!!!!

-Funny scenes from some movie!!!From Sly!!!!!



Did you see that!!!!

Now this is............something.....this is the moust funny think I"ve ever see!!!!




It is on france but what If you listen you will anderstand!!!




Rambone is a porno movie!!!!He,He!!!!




Sly goes:"Eye of the tigre!!!!"He sings!!




Ok...I didnt find that much songs but so what next time I will!!!!He,He!!!Bye bye!!!

- 18:01 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly in som show!!!!

-PINK clouse!!!!.........I mean,God,in Rocky he was in blue clouse now in PINK!!!!!!What was he thiking!!!!nonoeekeekThis is....I dont know!!!!Wacth!!!PiNk....

-Part one!!!



-Part two!!!



-Part three!!!!!




Cool!!!!!!!!!!

- 17:46 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Behind the Scenes:Rambo III!!!!!




- 16:21 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Everything about Sly!!!!From start till now!!!!

-Short about him

-Sylvester Stallone (born July 6, 1946) is an American Academy Award-nominated actor, director, producer and screenwriter. He achieved his greatest successes in a number of action films, notably the Rocky and Rambo series. He is often referred to by his nickname, "Sly".

-Early life

Stallone was born in Hell's Kitchen, New York to Frank Stallone and Jacqueline "Jackie" Labofish, an astrologer. Stallone's father was an immigrant from Castellammare del Golfo, Sicily while his mother is American. One of his maternal grandmothers, Rosa Rabinovich, was from Odessa,Ukraine and was half Jewish. [2][3] At fifteen, his classmates voted him the one "most likely to end up in the electric chair." In the 1960s, Stallone attended the University of Miami for three years. He came within a few credit hours of graduation, before he decided to drop out and pursue an acting career. After Stallone's request that his acting and life experiences be accepted in exchange for his remaining credits, he was granted a Bachelors of Fine Arts (BFA) degree by the President of the University of Miami in 1999.


-Early film roles

Stallone's career began with the leading role, Stud, in a hard-core pornographic film called Party at Kitty and Stud's(Oh,this movie is driveing my crazy!!!madburninmadmad!!!!). The film was originally hard core and depicted sexual acts, but after Stallone's later success, the film was re-cut to soft-core and re-packaged as Italian Stallion (a reference to Rocky Balboa's nickname). The hardcore footage is apparently lost.

Stallone's first few film roles were minor, and included brief uncredited appearances in Woody Allen's Bananas (1971) as a subway thug, in the psychological thriller Klute (1971) as an extra dancing in a club, and in the Jack Lemmon vehicle Prisoner of 2nd Avenue (1975) as a youth. In the latter film, Jack Lemmon chases and tackles Stallone, thinking he is a pickpocket. He had his first starring role in the cult hit The Lords of Flatbush (1974). In 1975 he appeared in supporting roles in Farewell, My Lovely, Capone, and another cult hit Death Race 2000. He also made guest appearances on TV series such as Police Story and Kojak.

-Success with Rocky

Sylvester Stallone: footprints and hands stamped at Hollywood walkthroughStallone did not gain world-wide fame until his starring role in the smash hit Rocky (1976), the film was awarded the 1976 Academy Award for Best Picture. On March 24, 1975, Stallone saw the Ali-Chuck Wepner fight which inspired the foundation idea of Rocky. That night Stallone went home, and in three days he had written the script for Rocky. After that, he tried to sell the script with the intention of playing the lead role. Robert Chartoff and Irwin Winkler in particular liked the script (which was suggested by Stallone after a casting), and planned on courting a star like Burt Reynolds or James Caan for the lead role.

The final result was an unequalled success; Rocky was nominated for ten Academy Awards in all, including two for Stallone himself, for Best Actor and for Best Original Screenplay. In addition to winning Best Picture, Rocky won for Best Director and Best Film Editing. Rocky cost about US$1.1 million to make, and grossed about US$225 million worldwide. The sequel Rocky II was released in 1979 and also became a major success, grossing US$200 million worldwide. The Rocky series has made the steps of the Philadelphia Museum of Art a Philadelphia tourist attraction.

On the list of the top heroes of all time by American Film Institute (AFI) in 2003, Stallone is listed seventh as Rocky Balboa behind Gregory Peck (Atticus Finch), Harrison Ford (Indiana Jones), Sean Connery (James Bond), Humphrey Bogart (Rick Blaine), Gary Cooper (Will Kane) and Jodie Foster (Clarice Starling).


-Rambo & the 80s

Stallone in 1983.Stallone had another major franchise success as John Rambo in First Blood (1982) and the sequels, Rambo: First Blood Part II, and Rambo III. During the 1980s he built a reputation as a major action star, frequently setting the record in multi-million dollar salaries. After the release of Rocky IV and Rambo: First Blood Part II, Stallone became the biggest film star in the world. Many consider him the most famous film star of the 80s and one of the most popular celebrities of the decade. 1986's Cobra and 1989's Tango and Cash continued the hit parade, further solidifying Stallone's overseas fanbase.

After starring in the critical and commercial failures Oscar and Stop! Or My Mom Will Shoot during the early 90s, he made a major comeback in 1993 with the blockbuster hit Cliffhanger which became an enormously successful venture grossing over US$255 million worldwide. Later that year he enjoyed another hit with Demolition Man which grossed in excess of $158 million worldwide and. His string of hits continued with 1994's The Specialist (over $170 million worldwide gross and Daylight (blockbuster business overseas grossing in excess of $158 million worldwide). His overseas box office muscles even saved the domestic disappointment Judge Dredd with a worldwide tally of $113 million.

His phenomenal worldwide recognition and popularity (and the advent of DVD sales) was able to gain him roles in films and continued commercial success, and until recently he was still able to command high salaries for roles. In 2006 he made a comeback with the sixth installment of the Rocky series, Rocky Balboa, which was a critical and commercial hit. It looks to end with a final domestic gross of $69 million, thus nearly tripling its production budget. Stallone also has a new chapter in his Rambo franchise, Rambo IV: Pearl of The Cobra, upcoming and in production. It has been receiving positive buzz due to favorable script reviews on the internet.


-Serious actor

Following his breakthrough performance in Rocky, critic Roger Ebert said he could become the next Marlon Brando - however arguably Stallone has never recaptured the critical acclaim he won in Rocky. Stallone did receive plaudits for his role in Cop Land in which he starred alongside Robert De Niro and Ray Liotta, but the film was only a minor success at the box office.

His most recent performance in Rocky Balboa has been praised and garnered mostly positive reviews.

-Director

Stallone's debut as a director came in 1978 with Paradise Alley, which he also wrote and starred in. In addition, he directed Staying Alive (the sequel to Saturday Night Fever), along with Rocky II, III, IV and Rocky Balboa.


-Writer

In addition to writing all six Rocky films, Stallone also wrote Cobra and Driven. He has co-written several other films, such as F.I.S.T., Over the Top and the first three Rambo films. His last major success as a co-writer came with 1993's Cliffhanger.


-Current status

The new Rocky film Rocky Balboa was released on December 20, 2006. At the time of writing, Stallone is in production on the latest Rambo sequel Rambo IV: Pearl of The Cobra.

It was also recently announced that Sylvester Stallone would be directing a movie on The Forty Days of Musa Dagh, based on the book written by Franz Werfel.


-Personal life

-Family

Stallone's family include his brother, former actor/singer Frank Stallone, his mother, Jacqueline Stallone, who achieved notoriety in the middle 1990s as an astrologer and his son, Sage Stallone, who played Rocky's son in 1990's Rocky V and appeared in his 1996 movie, Daylight. At the time of ownership, Stallone's pet Bullmastiff, Butkus Stallone, appeared in the first Rocky film as an often-teased favorite pet of Balboa's who lived in Adrian's pet shop.


-Marriages

Stallone has been married three times, to Sasha Czack (1974–1985), Brigitte Nielsen (1985–1987), and Jennifer Flavin (1997–present). He has five children, sons Sage Moonblood and Seargeoh, who is autistic (with Czack, born 1976 and 1979 respectively), and daughters Sophia Rose, Sistine Rose and Scarlett Rose (with Flavin, born 1996, 1998, 2002 respectively). He and Flavin, an Irish-American, were married at Winston Churchill's birthplace, Blenheim Palace, Oxfordshire, England.

In addition to these marriages, he has had romantic relationships with models Susan Anton, Angie Everhart, Pamela Anderson, Naomi Campbell and Janice Dickinson. The latter once believed that Stallone was the father of her daughter Savannah.


Rocky Statue!!!









- 15:38 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Deleted scenes from Rambo III!!!!

-Knife scene in Rambo III!!!!



-Killing scene!!!!



Cool,right!!!Second one is so cool!!!His friend is saying:"Right.....HIT.....Left......HIT!!!!"Later I will write something!!!I am tired of these YouTube scens but I will continue to put them OK!!!!!Bye Bye!!!

- 15:25 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 05.02.2007.

The Contender!!!




The show!!!!!I think ist great!!!!

- 16:09 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Dad and Son!!!!

-Dad and son....!!!Thogether is one movie!!!!Sage Stalone Slys son wasnt very about is dad because he was never with them he had to work all the time!!!!So Sly because of that distance ask his son to act with him in Rocky 5!!!!And that was the first thing that put them together again,Dad and Son!!!!

Dad and Son!!!!!!!!!!


- 16:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Fight Rocky 5!!!!!Go For It Rock!!!!!!



He will always be a champ!!!!!

- 15:55 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky I,II,III,IV,V,VI!!!!

Rocky I!!!!

Image Hosted by ImageShack.us-Rocky Balboa is a struggling boxer trying to make the big time. Working in a meat factory in Philadelphia for a pittance, he also earns extra cash as a debt collector. When heavyweight champion Apollo Creed visits Philadelphia, his managers want to set up an exhibition match between Creed and a struggling boxer, touting the fight as a chance for a "nobody" to become a "somebody". The match is supposed to be easily won by Creed, but someone forgot to tell Rocky, who sees this as his only shot at the big time.


Rocky II!!!!

Image Hosted by ImageShack.us-After his fight with Apollo Creed, Rocky decides to live a peaceful life with his wife Adrian. Unfortunately, he soon runs out of money, so he is forced to accept Creed's offer for a rematch. The second "Rocky" film has many similarities with the original.


Rocky III!!!

Image Hosted by ImageShack.us-Boxer Rocky Balboa enjoys the wealth he has as world-champion. He only fights against easy opponents. Then he is challenged by the arrogant Clubber Lang. Rocky accepts the challenge to proove once more that there is only one world-champion. But Lang wins and becomes the new champion. Nobody believes in Rocky anymore, except one man: former world-champion Appolo Creed. And Creed tries to the stimulate his fighting spirit and get Rocky back in top-form.


Rocky IV!!!

Image Hosted by ImageShack.us-When Rocky's old friend Apollo Creed is killed during a fight with a superfit Russian boxer, Ivan Drago, Rocky blames himself for the death when he could have thrown in the towel before the crucial moment. Fuelled by the Russian's arrogance, Rocky arranges a fight with the new champion, only this time in Russia.


Rocky V!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us-Rocky Balboa is forced to retire after having permanent damage inflicted on him in the ring by the Russian boxer Ivan Drago. Returning home after the Drago bout, Balboa discovers that the fortune that he had acquired as heavyweight champ has been stolen and lost on the stockmarket by his accountant. His boxing days over, Rocky begins to coach an up-and-coming fighter named Tommy Gunn. Rocky cannot compete, however, with the high salaraies and glittering prizes being offered to Gunn by other managers in town.


Rocky VI!!!

Image Hosted by ImageShack.us-'Rocky Balboa' examines one of America's greatest icons at a vulnerable period in his life--middle age. A former heavyweight boxing champion, known and renown throughout the world for going the distance, Rocky finds a new venture: giving back to his community. This is where he, once more, finds himself at the opposing side of opportunity, not unlike the one he has seen decades ago. Heavyweight champ Mason Dixon and his representation offer Rocky a shot for the title. For Balboa, it'll be one last hurrah he'll never forget.....but with his glory days far behind him can he withstand the inevitabilities of what's to come? A look at going full circle and wanting more, when life turns out how you least expect it and then some.

- 15:37 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 04.02.2007.

Rocky!!!!!!My sould!!





That is all for now I hope you like it!!!!

- 16:07 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Notorious!!!

New movie it is going out in 2008!!!!I cant wait!!!It is about deaths of 2-pac and Biggie!!!!I think its coooooooooooooooool!!!!!

-A film about the deaths of Biggie and Tupac, and the Los Angeles Police Department corruption scandal that lurks beneath the story. Stallone plays LAPD detective Russell Poole. The real-life Poole was a key figure in exposing the corruption in the LAPD's Rampart division, and his interpretation of events is key in the theories that say Biggie and Tupac were killed as part of a gang-police-rap power triangle.Im sorry but I dont have a picture!!Bye Bye!!!




- 14:25 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo I,II,III and IV!!!

Rambo I


Image Hosted by ImageShack.us-John Rambo is a disoriented Vietnam Vet. He is hitchhiking from town to town to see friends from the war. A sheriff tries to make him leave town and when he refuses, arrests him for vagrancy. While in jail, a deputy takes delight in abusing him. Rambo escapes showing his old Vietnam fighting skills and takes to the woods as the sheriff and deputies try and find him in his element. Things get out of hand as Colonel Trautman Rambo's old commander appears to shed light on the situation.

Rambo II


Image Hosted by ImageShack.us-John Rambo is removed from prison by his former superior, Colonel Samuel Troutman, for a top-secret operation to bring back POW's still held in Vietnam. Rambo's assignment is to only take pictures of where the POWs are being held, but Rambo wants to get the POWs out of Vietnam. Teamed up with female Vietnamese freedom fighter Co Bao, Rambo embarks on a mission to rescue the POWs, who are being held by sadistic Vietnamese Captain Vinh and his Russian comrade, Lieutenant Colonel Padovsky. Rambo falls in love with Co Bao, and when Co Bao is killed by Captain Vinh, Rambo wants revenge, so he starts killing every enemy in sight while still focusing on his intentions to rescue the POWs. There are also corrupt American officials involved in the mission, including Marshall Murdock, one of Rambo's superiors.


Rambo III



Image Hosted by ImageShack.us-John Rambo's former Vietnam superior, Colonel Samuel Trautman, has been assigned to lead a mission to help the Mujahedeen rebels who are fighting the Soviet invasion of Afghanistan, but the Buddhist Rambo turns down Trautman's request that Rambo help out. When the mission goes belly up and Trautman is kidnapped and tortured by Russian Colonel Zaysen, Rambo launches a rescue effort and allies himself with the Mujahedeen rebels and gets their help in trying to rescue Trautman from Zaysen.

Rambo VI:Pearl of the Cobra


-The next chapter finds Rambo recruited by a group of Christian human rights missionaries to protect them against pirates, during a humanitarian aid deliver to the persecuted Karen people of Burma. After some of the missionaries are taken prisoner by sadistic Burmese soldiers, Rambo gets a second impossible job: to assemble a team of mercenaries to rescue the surviving relief workers.(Sorry a didnt put the picture but I will put the video he,he!!!!)!!!!!!



- 13:39 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

FrOm ThE BeGiNiNg tHiLl ThE EnD!!!



EvErYtHiNg AbOuT RoCkY!!!!

- 13:28 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

srijeda | 28.02.2007.

Rocky V deleted scenes!!!Rocky is Drunk!!!

Part 1!!



Part 2!!!

- 17:42 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky I:Steps Running and Fight!!!

Jeste li se ikada pitali kako je kamera u Rocky-u I snimila Rocky-evo trcanje po stepenicama ili kako je snimana bitka izmedu Rocky-a i Apollo-a??!!!Te scene su snimane danasnjom poznatom kamerom Steadicam,Garretta Browna.Rocky je prvi film na kojem je koristio ovu kameru.Za Rocky-a je dobio Oscara za najbolju sliku 1976 i Emmy-a.Brown je koristio svoju kameru u tri Rocky-a:To su Rocky I naravno,II,V!!!1978 je za Rocky-a II dobio Oscara za najbolje specijalne tehnicke snimke!!!

Slika Steadicam kamere u Rocky-u I!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 11:44 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky steps and Stallone"s foot print!!!

Na vrhu "Rocky stepenica" ispred Philadelphia muzeja umjetnosti mozete vidjeti oticke glavnoga glumca koji je proslavio Philadelphiu svojim filmom Rocky Balboa!!!Sylvester Stallone je i sam odrasta pa je zelio da dadne malo svoje slave tom gradu koji je danas poznat po tim stepenicama ispred muzeja umjetnosti!!Te stepenice danas i zauvijek su nazvane "Rocky Steps"!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Ove otiske Sylvester Stallone ili Rocky kako ga vise volite zvati napravio je u Rocky-u II 1979 godine svojim starkama koje je koristio za trening!!!

- 11:23 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

utorak | 27.02.2007.

Slike Slya u Parizu!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
<aImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

"I veliko finale!!!!"

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:38 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky VS. Huck Hogan!!!



-Ovo mi je najsmijesnija bitka u cjelom Rocky-u ali nekazem najbolja nego najsmijesnija!!!Samo mi smeta ovaj kineski prevod nadam se da vama ne!!!Meni je najsmijesnije kad on kaze-"Adrian""""-a Adrian-"Rocky""""""-a Rocky-"Hvatajte me!!!!!!!!!!"I isto mi je skroz smijesno kada se on zaleti na njega pa mu govori-"Kako se tebi svoda ha????!!!"Gledajte,smmiji te se i uzivajte uz Balbou!!!Bye Bye

- 11:27 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 26.02.2007.

Specialist!!!!Pink TV!!!2.00h!!!

-Peruanska obitelj Llosa ima svojih uspona i padova: Mario Vargas Llosa je dobio Nobelovu nagradu za književnost, ali ga to nije spriječilo da izgubi na predsjedničkim izborima. Njegov nećak Luis je, pak, dospio u prvu holivudsku ligu filmskih režisera. No, njegov trijumfalni put do tvornice snova će se najvjerojatnije pretvoriti u hod po mukama, jer je njegov dosada najambiciozniji projekt - SPECIJALIST - kritika širom svijeta dočekala na nož sa ždanovskom jednodušnošću.

Zaplet se, inače, temelji na romanima cyberpunk-pisca Johna Shirleya, koji, izgleda, postaje holivudski scenaristički adut, s obzirom na njegov rad na kultnoj VRANI. Stallone glumi Raya, bivšeg CIA-nog specijalista za eksplozive, koji (ovo će vam se svidjeti!) upoznaje preko BBS-a May (Stone), ženu kojoj je kubanska mafija ubila roditelje i pristaje na njenu molbu da likvidira tipove koji su to učinili. Zaplet je, sam po sebi, banalan i već tisuću puta viđen u B-akcijadama. Ono po čemu se ovaj film ističe, i što je najvjerojatnije uzrokovalo antipatije kritike, jest casting. Razlog zbog čega su producenti za glavne uloge rezervirali Stallonea i Sharon Stone nije bio toliko njihov glumački talent, koliko komercijalni efekt. I, zbilja, nitko se od glumaca ovdje nije pretrgao da da oskarovsku kreaciju: Stallone je super cool tip, koji se uopće ne smije cijeli film; James Woods preglumljuje glavnog negativca; Eric Roberts glumi standardnog ljigavca, a ni Steiger, inače, najjače ime od svih, nije bogznašto. Naravno, najatraktivnije ime je ipak Sharon Stone. Na radost svih njenih obožavatelja, imam priopćiti kako su sve glasine o tome da se u ovom filmu na njoj vide godine ipak samo glasine; Sharon izvrsno izgleda i u onih par standardnih erotskih scena daje sve od sebe, isto kao što i u ostalim standardno dobro glumi femme fatale.

Toliko o glumcima - obavili su rutinski posao. Režisera Llosu sam upamtio po SNAJPERU iz 1993, filmu u kojem dva tipa tumarajući po panamskoj džungli rasture armiju gerilaca i dilera kokaina. Taj film je, usprkos par nedostataka, bio neobično realističan i opor, pa sam očekivao da će i ovaj biti takav. U SPECIJALISTU se ne vidi ništa od toga, možda zbog toga što milje ipak nije južnoamerička džungla za koju je Llosa ipak pravi specijalist. Dobijamo standardnu akcijsku razbibrigu, koja nije ni pretjerano domišljata ni pretjerano duhovita.Usprkos svemu, film je bez nekih pretjeranih mana i preporučujem ga kao kvalitetnu razonodu osim naravno nekih pretjeranih erotickih scena kojih ima mnogo ali sta ces!!!Specijalist ce bit u Srijedu u 2.00 navecer!!!

Eto trailer!!!







- 21:48 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Rocky IV!!!Poli"s birthday!!!




Ok i ja sam vidila da izmedu ima nekih glupih scena ali nema veze!!!!

- 12:04 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly pictures and one funny Rambo clip!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us


- 11:52 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rambo deleted scenes(All are deleted)!!!!

Rambo"s memories!!!(Jest da su ova sjecanja prostacka ali staces i on je musko!!!)!!!



Funny deleted Rambo I scene!!!!



Pravi ali izbrisani pocetak Ramba III!!!



Rambo III ending(Deleted)!!!

- 11:31 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rocky V Deleted scene!!!

Cijela izbrisana scena Rocky-a i Mary!!!!



Cool,ha???

- 10:32 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 25.02.2007.

Sly Is Talking To Us!!!

Sly says-"Znam da svi stojite za vazne odluke i ja to postujem.Kao otac i muz proveo sam svaki dan boreci se za svoje voljene i za sebe.Prije 30 godina stvorio sam lik Rocky koji je opravdao tu borbu i koji je iako nekada izgubio osjecao se kao da je uvijek uspjeo!!!Bilo to jenda ili mnostvo izgubljenih bitaka on je postao junak zbog njegove vjere,njegove nade i onoga sto mu je bilo u srcu!!Nadam se da ste uzivali gleddajuci Rocky-a koliko sa ga ja uzivao glumiti!!Zadnji serijal dolazi u mom novom filmu Rocky Balboa!!Kao i u prvom Rocky-u imao sam mnoge izazove da ovaj film bude ikako napravljen no na kraju ipak sam znao da je borka ipak vrijedila jer film ima poucnu pouku koja je nadahnula mnoge ljude........Nadam se da je nadahnula vas!!!"

Image Hosted by ImageShack.us

- 19:09 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rambo scenes!!!!!

Rambo Scenes!!!





Ova scena je pravi zavrsetak Ramba I!!!Rambo se na kraju prvog djela trebao ubiti ali Sly ih je zamolio da to nerade jer je on htjeo da bude jos nastavaka!!!!



- 18:22 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 24.02.2007.

Rocky news!!!



Good news,ha???!!!!

- 20:58 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

Kip se vraca na "Rocky steps"!!!!!

Odlukom odbora za umjetnost u vijeću grada Philadelphije statua Rockyja Balboe vraćena je na svoje mjesto – ispred stepenica koje vode do Muzeja umjetnosti.U filmovima o boksaču Rockyju Sylvester Stallone je te stepenice koristio za trkački trening, pa su nakon toga postale popularna turistička atrakcija.Prizor ljudi koji trče uz te stepenice i potom trijumfalno dižu ruke u zrak imitirajući Rockyja postao je već uobičajen u Philadelphiji.Međutim, nakon što ga je Stallone 1982. godine donirao muzeju, kip je tamo proveo samo nekoliko mjeseci – nakon toga selili su ga po skladištima i drugim lokacijama sve dok sada napokon nije odlučeno da se vrati na mjesto kojemu je namijenjen.Skulptura od bronce u natprirodnoj veličini će ponovno biti postavljena,kada će biti održana i svečana ceremonija.


- 19:21 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

My Rocky Montage!!!



Ovo mi je najbolje do sada,zar ne???!!!!!!!!Na kraju sam napisala svoje ime i stranicu!!!!!!!!!Ha!!!

- 16:40 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

My Get Cartet Trailer!!!



Znam,nemorate govorit malo je glupo ali nema veze jes me briga!!!!

- 14:42 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Draws from Slys fans!!!!

Image Hosted by ImageShack.usNije mu bas neka glava ali eto,zar ne??

Elijahu je 15 godina i on je pravi umjetnik i on kaze Stallone Zone stranici-"Ja sam veliki fan Sly-a i vase stranice pa cak veci i od njega.Takoder mogu reci da mi je ova stranica prava inspiracija za moje crtanje."

Image Hosted by ImageShack.usOva slika je super!!

Brett kaze-"Ja sam jedan od najvecih fanova Sylvester-a Stallone-a!!Ja sam njegov fan vise od 20 godina."-Brett redovito posjecuje SZ.Ovaj crtez je jedan od mnogih koje nam salje!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Horvath kaze-Kako ste ja sam Horvath i ja sam jedan od najvecih fanova Sly-a.Poceo sam gledati njegove filmove od 3 godine.Imam nekih crteza pa sam vam ih htjeo pokazati.Inspiaciju za crtanje sam dobio 2004 gog. kada sam vidjeo vasu stranicu!!!Zato vam zahvaljujem"

Image Hosted by ImageShack.usCool!!!!!!!

Elijahovo crtanje postaje sve bolje i bolje!!!Mozete li vjerovati a on je jos teen.

Image Hosted by ImageShack.usSo cool!!!!

Imam ih jos mnogo ali mi se neda stavljat vidimo se!!!!







- 14:06 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky fight mix!!!



Cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wave

- 09:48 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Its a fight/Eye of the tigre remix!!!!So cool!!!




This is great ha???It is right!!!

- 09:46 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Virtual game:Rocky VS. Maison The Line Dixson!!!



So,but so cool ha????!!!Isnt it ha??!???!!

- 09:40 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 23.02.2007.

Mistakes from Rocky movies!!!

Rocky!!!

1. Pogreska:Rocky kaze Micky-u "Rezi me" i dok mu rezu oko mozete vidjeti ako bolje pogledate kako neki covjek prosipa nesto crveno izgleda stvarno smijesno!!


2. Pogreska:Kada Apollo izabire protiv koga ce se boriti u jednoj sceni mozete vidjeti kako prstom pokazuje rijeci a u slijedecoj ruka mu je u depu!!

Rocky II!!!

1. Pogreska:Kada se Rocky priprema za drugu rundu na njegovim prsima se nalazi krv ali u drugoj sceni krvi vise nema!!

2. Pogreska:U sceni kada Rocky prosi Adrian u zoloskom vrtu na njegovom ramenu se nalazi snjeg.U slijedecoj sceni kada govori Adrian da skine sluslice za hladnocu na ramenu mu nema snijega.Poslije kada je poljubi snjeg je opet na ramenu a kada podu idi snijega nema!!!


Rocky III!!!

1. Pogreska:U drugoj borbi Rocky-a i M.T kada pokazu publiku ako bolje pogledate u kutu cete vidjeti poster bitke Apollo-a i Rocky-a iz Rocky-a II.Znaci to je scena iz Rocky-a II.

Rocky IV!!!!

1. Pogreska:Kada se Apollo priprema za bitku protiv Drage dolazi u ring sa bijelim rukavicama na rukama.Negdje izmedu predstavljanja boraca kamera se okrene prema Rocky-u i Apollo-u koji stoje u Apollo-vom kutu.Apollo polagano skakuce i pokazuje rukom na kojoj nema rukavice prema Dragi dok govori:"I want you"-Sto znaci "Zelim te".Poslije opet pokazuju Apollo-a sa rukavicom na ruci.

2. Pogreska:Kada je Apollo nokautiran za vrijeme bitke sa Dragom i kada pada to su prikazali sporo.Dok pada ruke mu idu dolje ali u slijedecoj sceni dok zeli na podu njegove ruke su pored njegove glave,a u slijedecoj snimci njegove ruke su ope dolje!!


3. Pogreska(Audio pogreska):Kada Rocky dolazi u Rusiju i kada izlazi iz aviona cuje se vijetar a u slijedecoj sceni vjetar se ne cuje.(Dok sam ovo prevodila sjetila sam se da je ova pogreska netocna koliko se ja sjecam jer u prvoj sceni oni pricaju a u sljedecoj pocinje pjesma pa se vijetar ne cuje!!!)



Rocky V!!!

1. Pogreska:Na kraju Rocky-a IV Rocky-ev sin Robert ima oko 6 ili 7 godina.Kada se Rocky vrati u SAD u Rocky-u V njegov sin ima oko 12 godina sto bi znacilo da je izmedu Rocky-a IV i V bilo sest godina razlike.Rocky je rekao u Rocky-u pet kada ga je prevario njegov racunovoda da je samo ostao u Rusiji nekoliko mjeseci sto nemoze biti moguce kada bi sve "zbrojili" jer dva i dva nije jedan.

2. Pogreska:Kada Rocky zadaje Tommy-u zadnji udarac njegova ruka je jedno metar dalje od Tommy-eve glave!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 19:27 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Sly Pictures

Image Hosted by ImageShack.us

Yo!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Ovaj tekst na slici su rjeci iz Rocky I kada on poziva Adrian na date(Spoj)!!!

Image Hosted by ImageShack.us

-Pictures of him and his first wife!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

- 14:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Tajladani zele pazljivog Ramba!!!

Vlasti u Tajlandu zamolile su filmsku ekipu koja će početkom iduće godine snimati film "Rambo IV" da bude pažljiva kako tijekom snimanja ne nanese štetu okolišu.Veći dio filma će se snimati u nacionalnim parkovima u Tajlandu, pa su vlasti zamolile filmsku ekipu da na najmanju moguću mjeru svede pirotehničke efekte kako bi se sačuvala priroda.Ravnatelj državnog Ureda za filmsku djelatnost Wanasiri Morakul kazao je da bi pri snimanju trebalo paziti i na prekomjerno nasilje, kako se ne bi nepovoljno utjecalo na mlađu populaciju.


Image Hosted by ImageShack.us

Vidite li??!!On ima Rocky majicu ispod jakine!!!

- 14:33 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Pola borbe iz Rocky 6!!!

- 14:32 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

četvrtak | 22.02.2007.

Wow!!!!!I made it!!

-Yes,napokon sam uspijela stavit dva videa na YouTube!!!!Evo pa cu ih vama pokazat!!!Ako mi neverujete na kraju jednog od filmova pise Josipa Simic Croatia iako sam ja iz BiH!!!!!Eto,a sad vidite pa recite kakvi su!!!Jedan je naslovnice mojih filmova koje imam,a drugi slike Sly-a!!!



Evo jednog!!Ovo su njegove slike!!!



Naslovnice filmova!!!

- 18:53 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

srijeda | 21.02.2007.

Dobila sam novi film!!!!!!!!!

Ljudi cobila sam novi film!!!!!Aj pogodite koji......Daylight!!!!!A znate ko mi ga je kupio moj voljeni brat,brat koji mi je takoder kupio prvi film od Sylester-a Stallone-a "Rambo FIRST BLOOD Part II"


Bata(Nadimak mog brata Josipa) je najbolji!!!!

Eto sada imam jos jedan film u svojoj koleciji!!!Sada ih imam 25!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:20 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rocky II song-P. Didde



This is so,but so cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 19:30 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rise up Rocky!!!!




Yo,blog Rocky6 ovo moras vidit znas kako je cool!!Sve na taktove pjesme Eye OF The Tigre!!!!!Svi morate ovo pogledat!!!!

- 13:44 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Cool Sylvester stuff!!!!

Pogleajte sto ova pjesma govori o Rambu i sto Iriva misli o njemu!!!!



Negdje na pocetku pjesme on kaze:"Rambo",a isto tako nede u sredini dok ona nepjeva on kaze "Rambo....(Pa malo ceka i onda kaze)...Johny....(I onda opet)...Rambo"




Cool,ha???

Wacth this guy!!




Jeste li vidjeli!!!!Hahahahahahahahah!!!!

Assassin Chase!!!!




Rambo:Frank Stallone-Peace in our lifes!!!







- 13:01 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Rambo saga!!!!!

RAMBO: FIRST BLOOD (1982)
Budget: 14,000,000 $ (American)
Stallone’s Salary(Koliko je Sly dobio): 3,500,000 $
North-America Gross: 47,212,904 $
Overseas Gross: 78,000,000 $
Rentals: 22,948,000 $ (U.S.A.)
B.O. adjusted for inflation: 102,473,000 $ (U.S.A.)
  170,061,000 $ (Overseas)

Video Rentals: 6th place (1983)

RAMBO: FIRST BLOOD Part II (1985)

Budget: 44,000,000 $ (American)
Stallone's Salary(Koliko je Sly dobio): 15,000,000 $
North-America Gross: 150,415,432 $
Overseas Gross: 150,000,000 $
Rentals: 78,919,000 $ (U.S.A.)
B.O. adjusted for inflation:
  270,845,000 $ (U.S.A.)
  275,845,000 $ (Overseas)

Video Rentals: 6th place (1986)

RAMBO:FIRST BLOOD Part III (1988)

Budget: 65,000,000 $ (American)
Stallone’s Salary(Koliko je Sly dobio): 15,000,000 $
North-America Gross: 53,715,611 $
Overseas Gross: 135,300,000 $
Rentals: 28,509,000 $ (U.S.A.)
B.O. adjusted for inflation: 82,659,000 (U.S.A.)
  210,547,000 (Overseas)



About Rambo IV!!!!

-Sylvester Stallone je spreman za reprizu Ramba vijetnamskog ratnika.Stallon ce producirati i direktirati film koji ce se zvati( Sada je promjenjen u "Rambo:Pearl of Cobra")“Rambo IV: In The Serpent’s Eye.”Snimanje ce poceti u sjecan na Tajlandu.


Image Hosted by ImageShack.us



- 12:39 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 20.02.2007.

Rambo montages!!!



Cool,ha??!!!!Jeste li vidili sta sve radi hehe!!!!A kad sprzi ranu!!!Prvo usu baruta unutra i onda zapalio!!!!Jak!!!



Rambo is the chapion!!!



Rambo III-Stick fight!!!


- 15:08 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Neki stari Hajdukov igrac govori.........

"U to vrijeme je strašno popularan bio film “Bijeg u pobjedu” u kojemu je glavnu ulogu, i to ulogu golmana, igrao Sylvester Stallone koji je u jednoj sceni obranio penal, a još smo obojica imali dugu kosu pa je Zdravko Reič u Slobodnoj stavio veliki naslov “Rambo donio Kup” i tako je to ostalo."

Cool,ha??!!!


-DayLight!!!!

Daylight_Donna Summer-Whenever there is love!!!



Ova pjesma je na kraju filma Day Light!!!

- 14:48 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

Sly obecava!!!!

-Neponovljivi Sylvester Stallone obećao je da više neće biti nastavaka legendarne sage o Rockyju Balboi, neuništivom boksaču kojeg je utjelovio i ulozi koja ga je proslavila. Stoga Rocky 7 nikad neće biti snimljen. Nakon Rockyja VI, 60-godišnji glumac je ustvrdio da je završio s Rockyjem i da želi samo da "Rocky bude zapamćen po onome što je iza sebe ostavio. Po usponu na stepenicama i glazbi. Glumac je novinarima također ispričao da je boksački šampion Mike Tyson tražio od Sylvestera da tumači Balboinog protivnika u filmu, no Stallone je to odbio jer, kako je objasnio, smatra da je premlad za umiranje. "Nazvao me i pitao može li tumačiti ulogu protivnika, na što sam mu automatski odgovorio-ne. Rocky da umre nasilno u posljednjem nastavku? Nema šanse!" Unatoč podsmjesima i traženju pogreški Rocky VI se u prosincu popeo na prvo mjesto dnevnih i tjednih blockbustera u USA. Fanove Slyja i priča o nepobjedivim individualcima možemo utješiti informacijom da film Rambo IV mogu očekivati ove godine.

Hmmmmm,on je najbolji!!!!!!Ali bi bio jos bolji da snimi Rocky VII!!!Ali neka zadovoljn sam i sa ovim!!!He,He!!!Sve je bio tako tiho nigdje se nije pojavljivao prija a sada odjedno-BUM!!!!!!!Uzdigao se iz pepela!!!Ha,Ha,Ha!!!

- 14:14 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 19.02.2007.

Sly on a football game!!!



Covjece mislila sam da ce se ubiti ali kada su izjednacili!!!To se zove radost!!!HE HE!!!


S tribina je odgledao i slavni holivudski glumac Sylvester Stallone, odjeven u boje domaće momčadi...Stallone je bio posebni gost Evertona na ovoj utakmici, a prije susreta pozdravio je navijače s Evertonovim šalom u rukama. Ne znamo je li ovaj posjet Goodison Parku imao neko posebno značenje, ali mnogi se vjerojatno sjećaju njegove uloge u filmu "Bijeg u pobjedu" u kojem je popularni Rocky i zaigrao nogomet. Za pretpostaviti je da su mu neka pravila ostala u sjećanju. Napustio je susret nekoliko minuta prije kraja, ali je uspio vidjeti izjednačujući pogodak "svoje" momčadi.

Slika iz filma "Escape to victory"

All team together!!!


- 16:33 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Cool Rocky Mix and Sly Pictures!!!!




Cool Rocky Mix,haaa...it is so cool,right!!!!


Pictures!!!!

Pictures when he was young!!!!


Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

He is so,so sweet!!!!Isnt he??!!!!







- 15:57 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

One more Interview!!!With hwo?!!!With Sly!!!

An interview on Larry King Live!!!

Larry:Dobrodosly u Larry King Live!!!Moj stari prijatelj,dobar decko,Sylvester Stallone,glumac,pisac,direktor,ekskluzivni producer,zvijezda
NBC-evog reallity showa "The Contenter".Ima svoj magazin "Sly" kojega ja imam tocno ovdje i napisao je knjigu "Sly movies".Imam i to tocno ovdje zato imamo pricati o mnogo stvari.Kako nista od ovoga nema veze sa filmom?!!!

Sly:Ne,pa,poslije nekog vremena....

King:Sto se dogodilo?!!

Sly:Pa,poslije Rocky-a i Ramba mnogo me ljudi i cesto me pitaju kako ostajem u formi.Mislio sam da je jednostavnije i za mene i za sve ostale
da sve to jednostavno zapisem.U 45 ili 40 godini ljudi moraju izabrati,naprimjer,zelis li prozivjeti ono jos malo zivota osjecajuci se dobro
ili cete nastaviti ici nizbrdo!!

King:Pa jeli to znaci da ste se odrekli filmova ili............??

Sly:Ne,ne,ne,ne...ustvari jucer sam potpisao da cu raditi novoga Ramba i mnogo je drugacije nego sto vi mislite.

King:Vietnam??!!!

Sly:Ne,zapravo to je nesto sto je uobicajno."Smirio" se i sada vodi smiren zivot!!!

King:Jeli nacionalno osiguranje ili??.......Sto??!!!

Sly:Ne!!

King:Stvarno??

Sly:Zapravo on radi,u vojsci ima problema sa drogom,a pogotovo u bazama.Ft. Bragg,(Znam ovo,ovo je onaj grad so ga je on spominjao u Rambu I,Forth Bragg!!)grad u kojem on nailazi na mnoge motociklicke bande i sa raznim vrstama banda(gangstera) koje saznaju sto se dogada...

King:I sto Rambo poduzima??!!

Sly:E pa sada to je sto poduzimaju on i njegova ZENA!!!

King:Oh!!!Koliko ce se snimati??!!!

Sly:Pa nadam se jedno pet do sest mjeseci!!!

King:Jesi li uzbuden.....

Sly:Jos nesto se dogada i sa Rocky-em.Napisao sam posljednu borbu,Rocky.

King:To je super oba lika odjednom!!......Onaj film koji si ti napravio sa De
Sly:"CopLand"

King:To je bio super film.

Sly:Hvala vam!!

King:Ali ljudi uvijek misle "Rocky" i ljudi misle "Rambo"

Sly:Kada udaris sa necim takvim to sigurno ispadne dobro!!!

King:Znaci vi to prihvacat??!!

Sly:Potpuno!!

King:Eto dosao je kraj nasem interviju i samo mala napomena knjiga je "Sly movies" magazin je"Sly" podukcija je "Stallone High-Protein Pudding."

Sly:Jesmo li ista zaboravili reci??!!!!

King:Jennifer ce sve ovo prodavati sljedeci tjedan!!

Sly:Sramotno je ali obozavam to!!

King:SLY STALLONE!!!!

Sly:Hvala ti Larry.Hvala!!!


Eto jos jedan interviju!!!Neam vise pisat bas nis pa evo prevodim intervijue!!!Yo,ljudi dovidenja!!!



- 14:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 18.02.2007.

RockyMontage!!!!



This is so so tuching!!!This song and scene!!!Well I don even need to say you saw it all!!!

- 17:26 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky odlazi......!!!!!

Sylvester Stallone će se povući iz glume poslje snimanja četvrtog filma o Rambu. Akcijski heroj, koji će početi sa snimanjem filma Rambo 4:Pearl of Cobra početkom sljedeće godine, otkrio je da će nastaviti sa radom u Hollywood-u - ali samo kao režiser.

Sylvester objašnjava: "Poslje ovog filma, vidim svoju budućnost kao režiser. Nisam zadovoljan sa svojih nekoliko posljednjih filmova, kao ni sa nekim filmovima u prošlosti."
U četvrtom nastavku Ramba, vijetnamski veteran John Rambo spašava nestale misionare u Tajlandu. 60-godišnji glumac je uživao u velikim uspjesima na bioskopskim blagajnama sa filmovima o Rambu i Rocky-ju tokom 70-ih i 80-ih godina, ali često nije uspjevao da impresionira kritičare.

Sylvester, takođe poznat i kao Sly, napisao je scenario za prvi film Rocky (1976), a režirao je i filmove Rocky II (1979), Rocky III (1982) i Rocky IV (1985). Međutim, osvojio je najviše Zlatnih malina - nagrade koje se dodeljuju za najgoru glumu - nego bilo koji drugi glumac u povjesti.
Premijera filma Rocky Balboa (2006) - šestog u seriji - najavljena je za prosinac.

-On nije najgori glumac u povjesti on je bas suprotno!!Ali ne......stvarno to mislim!!!


- 14:17 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

No matter what!!!!Rocky VS. Drago!!!!

- 14:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Interview with Sly Stallone!!!!

Mark:Kako si Sly!!?

Sly:Veoma dobro,hvala!!Ustvari ovo je bio jako dobar tjedan za mene!

Mark:Ovo je veoma cudno zar ne!!30 godina??!!!

Sly:Da,kao da se sve vrti u krug!!

Mark:A da??!!

Sly:Evo da kazem zasto sam napravio Rocky-a VI.Razlog je to sto nisam htjeo iznevjeriti ljude jer i sam nisam bio toliko zadovoljan Rocky-em V.Kada pogledamo sve ove filmove mozete zakljuciti da box nije jedina stvar u ovom filmu u ovome filmu ja sam se vise bavio emocijama i njegovim zivotom.

Mark:Nema cestih filmova koji su u serijalima!!!Kao sto ste rekli film se nekada nastavlja!!!

Sly:Mislite li da to funkcijonira!!

Mark:Da,naravno!!!Mislim da je super

Mark:Ja stvarno vjerujem da Rocky nije motiviran novcem!!!

Sly:Posjetio sam jednom Jack Dempsey"s restoran kada sam imao 12 godina i 48 godina poslije¸kazem:Hmmm......Jack Dempsey's restoran!!Onda sam htijeo nazvati restoran Rocky"s ali sam se predomislio.Svadao sam se sa suradnicima i jedan je rekao:"Samo ga nemoj nazvati Adrian"s"-a onda sam odgovorio:"Pa da covjece,zvat ce se Adrian"s!!!"-Rocky nebi zelio restoran sa operom ali ona bi.

Mark:Pa kada bolje promislim Adrian,iako nije u filmu,ona je ipak veoma vazan dio filma jer tako ispada na nacin koji ste vi to napisali i ja mislim da je briljantno!!!

Sly:Hvala vam puno jedva cekam sada da joj to pokazem!!!

Mark:Jeli Talia bila uznemirena?!!!

Sly:Pa malo jeste.Rekao sam joj-"Evo dobre vijesti,napisao nam pricu i milim da djeluje,mislim da stvarno djeluje,a evo lose vijesti prva scena je na tvome nadgrobnom sponeniku!!"-Poslije toga mi je davala veliku potporu,kada je razumjela!!Ona dolazi iz jako obrazovane obitelji stoga je odmah razumjela!!!

Mark:Izgleda da Rocky ovo ne radi radi popularnosti ni radi novca cini se da on ovo radi radi sebe.I onda su ga svi poceli zvati kao da je vic.No Rocky im je kroz ovaj film odgovorio "Jos je neotklonjenih stvari ostalo u podrumu!!!

Sly:Neki ljudi se zele dokazati fizicki,ali ovo je nesto jos dublje.Rocky ne ide na terapije,Rocky ne crta,Rocky ne pise.Tako se on "izrazava".Tako on "izrazava" svoje osjecaje.U njemu je neka zvijer,zvijer koja mu neda ,ira dok je on neistjera.

Mike:Mislim da ste stvarno potukli godine ovim filmom.

Sly:Hvala vam!!

Mike:Jeli vam sada teze primati udarce nego prije!!!

Sly:Da,mnogo teze.

Mike:Da??

Sly:Da!

Mike:Kako si se osjecao kada si skinuo ogrtac!!

Sly:Isao sam kao "Oh,covjece"

Mike:Naprimjer "Covjece nadam se da izgledam dobro"

Sly:Bio sam iznenaden kako su neki ljudi ostajali satima bili su super publika!!

Mike:Da??

Sly:Da,to su bili ljudi koli su pogledali sve Rocky-je ili su sada htijeli...bilo je super!!!

Mike:Bilo je mnogo glasina da cete snimati jos jedan Rocky poslije ovoga??

Sly:NE!!!!

Mike:Osjecate li se kao da ste rekli sve sto ste zeljeli reci??

Sly:Da!!!!!!!!

Mike:Pa eto kada se vec i osjecate onda dobro jer je dosao kraj nasem interviju!!!Dovidenja Sly!!

Sly:Dovidenja!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 12:29 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

On the Specialist set!!!



Oh,man this is so cool!!I dont know from were do I got this stuff!!!

- 12:00 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Pictures from Rambo 4 set!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Pokazuje kak bi trebao pucati,valjda!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
He smokes,he cant be!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Cool,ha!!!!

Nadam se da cu ih jos nac hehe!!!!

- 09:36 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky theme song!!!!



Haaaaa...this song is soooooooooo.........so good!!!!

- 09:31 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 17.02.2007.

Rocky is popular!!!!!



- 23:47 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

The priser of the second avenue!!!

-"The prisoner of the second avenue" je Americka komicna predstava koju je napisao Neil Simon.Poslije je pretvorena u film i pustena na ekrane 1975.Film je o cojeku koji zivi u New York-u i upravo je izgubio posao.

Evo jedne scene iz filma!!!



Cool haaaa.....

- 13:52 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky game!!!



Cool,haaaaa.......!!!!

- 13:46 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky is back to the "House of pain"!!!!!



Cool,haaa............!!!!

- 12:42 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Rambo "Tito"!!!!

Ovih je dana potvrđena senzacionalna vijest da dva hollywoodska superstara, Robert De Niro i Sylvester Stallone, neovisno jedan o drugom kreću u snimanje filmova o Titu: prvi radi na špijunskoj sagi o CIA-i i Titu kao Staljinovom trojanskom konju, a drugi u sklopu serije pet velikih biografija povijesnih ličnosti 20. stoljeća.

-Silvester Stallone i Robert De Niro snimat će filmove o Josipu Brozu Titu. Ovu senzacionalnu informaciju Globus je doznao iz europskih medijskih krugova bliskih dvojici glumaca. Sredstva za film što će ga snimati Stallone osigurao je talijanski biznismen Roberto Zadini, bliski prijatelj slovenske ljepotice i bivše Miss Jugoslavije Bernarde Marovt, a s hollywoodskom zvijezdom upoznao ga je u Milanu čuveni fotograf i producent Čedo Komljenović. Stallone je odlučio snimiti pet filmova o osobama koje su obilježile povijest 20. stoljeća - Brozu, Eisenhoweru, Mao Ce Tungu, Castru... Za film o Titu planira utrošiti 200 milijuna dolara i nada se trostrukoj zaradi.

-Istinoljubivi Sly

"Dosta mi je nevjerodostojnih filmova, preplavljeni smo povijesnim spektaklima koji grubo iskrivljavaju činjenice. Želim snimiti igrane filmove koji će imati dokumentarističku vrijednost", izjavio je za Globus Stallone. Američki je glumac potvrdio da će se film snimati u Hrvatskoj, a on je najavio da će već sljedeće godine posjetiti Zagreb kako bi obavio pripremne radnje za projekt.
U Americi je već angažirao ekipu stručnjaka koji pripremaju dokumentarističke i povijesne materijale o Josipu Brozu Titu, a na scenariju će surađivati i povjesničari. Kako su o Titu, samo za njegova života, snimljena 232 dokumentarna filma, američki će scenaristi imati solidnu količinu materijala za pregledavanje i upoznavanje s Brozom.
Istovremeno, Titom će se sljedeće godine baviti i Stalloneov prijatelj Robert De Niro, jedan od najvećih glumaca današnjice. Njegova producentska kompanija Tribeca Film Center, koja je već producirala "Dozvolu za vjenčanje", angažirala je Matta Damona za projekt "The Shepherd", u kojem će se ispričati uzbudljiva biografija najpoznatijeg agenta CIA-e Jamesa Angletona. Mladog agenta trebao je glumiti Leonardo DiCaprio, ali je otkazan, a za ulogu je predviđen adekvatniji Matt Damon.
Jedna od najvećih opsesija Jamesa Angletona, karizmatičnog šefa u američkoj obavještajnoj agenciji, bio je upravo Josip Broz, a Angleton je do kraja svog života bio uvjeren da je Tito zapravo "Staljinov trojanski konj". Agent kojeg će glumiti Matt Damon, a u drugom dijelu filma - u starijim godinama - i De Niro, od 1948. neprestano je tvrdio kako sukob Beograda i Moskve nije stvaran te da SSSR vješto iskorištava jugoslavenske veze sa Zapadom.

-Glumci-Režiseri

De Niro će i režirati biografiju agenta koji je karijeru započeo u Italiji, gradeći bliske odnose s talijanskim komunistima. Potom se Angleton zbližio i sa židovskim grupacijama, a najzaslužniji je za uske veze CIA-e i Mossada. Kad je početkom šezdesetih Angletonu od krtice iz KGB-a dojavljeno da u srcu CIA-a djeluje ruski špijun, američki se agent manijakalno bacio na istragu. Zbog svojih napora i opsesija marginaliziran je i ismijavan, a nitko mu nije vjerovao ni kada je upozorio da je britanski agent Kim Philby zapravo - ruski čovjek. Angletonu je tada ponovno porastao ugled u Agenciji, dopušteno mu je autonomno djelovanje i enorman budžet. Kada je William Colby postao šefom CIA-e, Angleton je 1974. razriješen svih dužnosti.
Globus je doznao da bi oba projekta, Stalloneov i De Nirov, mogla biti kasnije iskorištena za petodijelnu dokumentarno-igranu seriju o Josipu Brozu. Pregovore o tom filmskom pothvatu ovih je dana pokrenula bečka producentska kuća Lisa Film.




- 12:25 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 16.02.2007.

Sly and Arnold cartoons!!!

This on is so cool!!!Wacth!!!


You see what an I talking about!!!!


This is so cool to!!!!



This video is not cartoon as you see but it is funny and cool!!!Wacth!!!



- 17:35 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Rambo VS. Matrix!!!!Wait no I think that is Arnlond!!!

Here is the First part!!!





Here is the second part!!!!



Cool,Right!!!

- 17:12 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

E ovo se stvarno zove bezobraznost!!!



Samo pogledajte kak se rugaju!!Znate li sta kazu evo ovo "Sto trositi vrijeme na staro kada mpozemo gledati nesto bolje,novije i brze!!Phhhh.....

- 14:32 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

četvrtak | 15.02.2007.

What does Sly says about his girls!!!!

-Sly ima tri djevojcice Sophia Rose,10, Sistine Rose,8 i Scarlet Rose,3.U jednom interviju je rekao sljedece:"Morate skuziti da i uspjeh nije ono sto je najvaznije i ono se ne ubraja toliko koliko se ubraja nacin zivota kojeg pravis za sebe i za svoje bliznje"

Better father at 50!!!

-Sylvester ima dva starija sina Seargeoh("Seth"), 27 i Sage, 30 ali on misli da je bio bolji otac svojim djevojcicama:"Mnogo sam bolji ptac i muz sada nego ranije...Nekada pomislim sve sto covijek treba uraditi je pricekati 50-te i primiriti se"Sly je takoder rekao da je lakse odgajati djevojcice nego sto je djecake!!!

Na kraju Sly je dodao:"Jedino sto zelim reci jeste da su se rodile sretne i u sretnoj okolini i zelim nada odrastu da postanu jake i dovoljno spremne za samostalan zivot!!!!"

Evo Sly-ove djecurlije a ima ih jos dvoje samo sto su veliki!!



- 23:25 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Slys book,magazine and show!!!!

-Sly pise knjigu o dijetalnim navikama i o fitnesu jer njemu je vise zlo koliko ga ljudi pitaju kak izgleda ovako dobro u 56-toj godini.On zeli objasniti u svojoj knjizi kak danasnje dijete nisu tokiko ucikovite,koja ce se mi se nadamo poizvesti ovoga ljeta i inzistirati cemo na tajni njegovog uspjeha.On je rekao:"Pokusao sam skuziti sto sam sve za svoje tijelo radio u proteklim godinama pa sam se pokusao toga opet pridrzavati!!....Ici ce smao od sebe samo se trebaz toga pridrzavati i nakon nekog vremena postati ce kak dio prirode!!!!Dijete nefunkcijoniraju!!Traje zauvijek dok tako smrsavite.....Ja samo to zelim reci javnosti!!!" i Sly priznaje njegovi djetalne informacije su vec bile i jos jesu na bivsem
sampijonu SUGAR RAY LEONARD.Sly onda dopunjuje:"Kada sam tek upoznao Raya izgledao je kao veliki glupavi tip.Bio je strpljiv.......I pogledajte ga sada!!!"Ovo je uspjela ali i zatrpana godina za filmsku zvijezdu-Takoder je najavio i vec je poceo Reality show,THE CONTENDE.Takoder je napravio i Sly magazin za muskarce!!!!!

Sly Magazin!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Sly and Ray!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Slys book-Cover!!!

Image Hosted by ImageShack.us


A sada mala Rocky reklama za Fiat Palio!!!!



He,he cool,jelde








- 22:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

First Blood "Rambo"-book!!!

-First blood(prva krv)je roman iz 1972 kojega je napisao David Morrell.1982 napravljen je film po toj knjizi.Rambo(Super film!!!!!).Ova knjiga je upala American cultural landscape.Fim koji se temelji na ovoj knjizi to jest First Blood ili Rambo pogledalo je milijune i milijune ljudi,ali oni koji nisu procitali knjigu koja je sve ovo zapocela moraju biti pripremljeni za iznenadenje.Rambo u prvom dijelu prema knjizi treba umrijeti!!!Ali u filmu nije jer Sly je htijeo snimiti jos dijelova Ramba.Takoder je u knjizi on poubijao desterak ljudi ali Sly je inzistirao jer nije htijeo da on izgleda kao neki ludak nego covijek ili ratnik koji nezna sto zeli sa zivotom pa nije nikoga ubio nego ih je pustio samo je ubijen Golf kreten koji je u helikopteru otkopcao pojas i kad je Rambo(Sly) bacio kamen na staklo covijek koji je upravljao helicom je izgubio kontrolu i on je sletio na glavu tocno u kamenja!!!Eto toje sve sto sam nasla pa prevela o knjizi i sto je doslo na DVD-u jedan interviju!!!Eto to je sve ajde bok!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Prava slika sa knjige-Naslovnica!!!!

- 19:05 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Get Carter!!!!

This movie is so cool!!!You"ve got to see it!!!!



The bum-"Hey mali,kud si krenuo!!!"
Sly-"Jeli ovo dio kada se ja trebam bojati!!!"
The bum-"Ti si Carter!!!
Sly-"Da....i ti me stvarno nezelis upoznati!!!"
Sly-"Majku mu,kako je dobro biti kuci!!!"

You see,I think now you know what am I talking about!!!

- 10:18 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo IV!!!!

-Iako su mu se mnogi s pravom podsmjehivali kad je najavio povratak u 2006. i 2007. sa završnim dijelovima njegovih uspješnih komercijalnih saga o malim američkim borcima individualcima, svakog navudrenog na svoju stranu, Sly ih je demantirao. U vidu šestog dijela Rockyja Balboe i četvrtog Johnnyja Ramba. Dvojice mitova koji su postali arhetipovima obožavanja i omalovažavanja, očekivanja i ismjehivanja, već ovisno o tome s koje pozicije Sylvesteru Stalloneu prilazite.
Tako je prošlog prosinca Rocky 6 unatoč očekivanim kardinalnim kritikama zasjeo na prvo mjesto dnevnih i tjednih blockbustera u USA. A Rambo se očekuje u kinima tokom ove godine.

Rambo 4

-Vijetnamski veteran John Rambo živi povučeno u Bangkoku. Od zadnje je akcije prošlo više od desetljeća. Tko se toga sjeća? Ali onda nenadano nestane tim mirotvoraca, kojima nitko do njega ne može bolje pomoći. Rambo kreće u potragu zajedno sa svojim timom.

-Nemojte se smijati djetinjarijama molimo vas. Dajte čovjeku da ne stari dostojanstveno. Jer sve već što je poprimalo brojke iza dva odlična originalna filma, bilo je nedostojanstveno. Iako, jedva čekamo odlazak u kina.

Is he singing?!!!!


Vidite,Rocky VI je blockbuster!!He,He!!!!

- 10:09 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

srijeda | 14.02.2007.

Interview and behind the scenes with Sly in Rocky VI!!

-Bill Conti govori:"Kakvo je?!!"
-Sly govori:"Blizu!!!"
(Svi se pocnu smijati!!!)

- 18:46 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Sylvester Stallone - Najveća akcijska zvijezda tisućljeća ili najgori glumac stoljeća?(Ovo prvo je tocno drugo ne!!)

-Unatoč tome što je nominirana za šest Zlatnih malina, koje se u Americi već dva desetljeća dijele najgorim ostvarenjima sezone, 'Divlja vožnja' uopće nije tako grozan film: Finac Renny Harlin odlično je režirao prizore utrka trkaćih automobila, a dio priče koji se odnosi na rivalstvo među vozačima prilično je zanimljiv.Sylvester Stallone zasigurno će biti ponosan kad ga ovoga tjedna u Las Vegasu proglase akcijskom zvijezdom tisućljeća. To će mu priznanje uručiti američka organizacija Video Software Dealers Association, u povodu 20. obljetnice objavljivanja na videu filma “Rambo”, svojedobno golemog hita u tamošnjim videotekama i dućanima. Kad bi kinoprikazivači dodjeljivali to priznanje, Stallone ga sigurno ne bi dobio (znatno prije Tom Cruise), no na videu situacija je posve drukčija: osim “Cliffhangera”, svi Stalloneovi blockbusteri iz prve polovice devedesetih – “Razarač”, “Specijalist”, “Posljednji sudac”, “Ubojice” i “Svjetlost dana” – ostvarili su u kinima – u odnosu na visoke cijene koštanja -prosječne do umjereno solidne zarade.



Cool right!!!

- 18:17 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Njegova slava nije gotova!!Sta je sa Rocky VI!!!He,he!!!

Karijera Sylvestera Stallonea definitivno je na zalasku. Još od gledljivog “Razbijača” (1993.) nekadašnji nedodirljivi akcijski junak nije nastupio u decentnom filmu. Iz te tvrdnje jedino se donekle može izuzeti krimi-drama “Cop Land” (1997.), samo što je u tom filmu pristao biti jedan od ravnopravnih nositelja cjeline, uz glumačke “teškaše” poput Roberta De Nira i Harveyja Keitela. Ni taj projekt nije, međutim, donio Stalloneu priželjkivani glumački prestiž, pa svojedobno moćni tumač likova Rockyja i Ramba danas luta u pokušajima da očuva staru slavu.A sada novim filmom Rocky VI on je probudio staru slavu!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

- 17:53 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Slys biografija(Za one koji neznaju Enleski!!!!!)He,he!!!

-Sylvester "Sly" Enzio Stallone je roden 6.7.1946 godine u New York city-u!!!!(Preskocit cu djetinjsto jer sam ga vec napisala)!!!1961 Sly se preselio u Philadelphiu da bude sa svojom majkom i ocuhom!!!Stalno su ga u Devereaux srednjoj skoli izazivala mnoga djeca kao i u osnovnoj!!Takoder je bio emocijonalno narusen kao djecak!!U skoli je sudjelovao u sportskm aktivnostima i u dramskoj sekciji!!Na maturi je nagraden stipendijom sa kojom je otisao American College u Svicarskoj.Tamo je bio trener zenskoj atletskoj skupini.Svoje slobodno vrijeme je sudjelovao u produkci Arthur Millera "Death of a Salesman".Iskustvo ga je inspirisalo da postane glumac i nakon povratka u SAD,prebacio se na studij drame u Miamiu(Majamiju).U 1969 odlucio se vratitiu New York da napravi svoju glumacku karijeru.Do k je bio na "putu gore" nasao je cudne poslove.Takoder je pristao pojaviti se u porno filmu The party at Kitty and Stads ili poslije Rockya je nazvan Italion Stallion.Njegov duboki glas i cudna faca(koja je jako lijepa)je bila bas ono sto je Woddy Allen 1971 godine trazio za svoj film Bananas no Sly-u to nije pomoglo da dobije ulogu u "Godfather" filmu.Zato je Sly napisao neke scenarije,dobro puno scenarija.Neki su producirani kao naprimjer "The lords of Flatbush" 1974.On je takoder dobio glavnu ulogu u filmu "Rabel" 1973.Bilo kako bilo tek se zaprave iskazao u filmu koji je napisao Rocky-u.Mnogi su bili zainteresirani za film ali ga nisu prihvacali jer je Sly htio da glumi glavnu ulogu Rockya.Napokon producenti Irwin Winkler i Robert Chartoff su prihvatili njegove zahtijeve i 1976 Rocky je bio hit.Cim je Sly zavrsio sa prvim Rocky-em upao je medu Hollywood-ske zvijezde!!!U sljedecih godina planirao je snimiti samo sest nastavaka Rockya sto nije ocno hvala Bogu i u to ukljucujuci Rambo triologiju.Upoznao se sa direktiranjem u filmu "Paradise Alley" kojeg je snimao u staroj Njujorskoj ulici u kojoj je on zivio.Hell's Kitchen.Tek kada se uspio progurati medu prve njegov privatni zivot je zapoceo.Sa njegovom prvom zenom Sasha Czach,kojom je vjencan 1974,ima
dva sina.Sage (koji je glumio sa njim u "Rocky V" i u "Daylight") i Seargeoh.Stres u braku dovodi do razvoda 1985 godine.Poslije toga Sly je postao jedan od najpozeljnih likova u tabloidima.Sa drugom zenom Brigitte Nielsen je bio u braku 18 mjeseci i nisu imali nijedno dijete.Brak im je zavrsio jako primjetan u javnosti.Govorkalo se da je nasao 19-godisnji model Jennifer Flavin i jeste.Oni dvoje su zivjeli skupa 3 godine i vjencali 1997.Kako su ljeta prolazila dobili su malu djevojcicu,Sofia,koja je rodena sa rupom u srcu.Bila je na operaci iste te godine i sve je proslo dobro.Poslije su dobili jod dvije djevojcice!!!!

Image Hosted by ImageShack.us



Jesam li opet dobro prevela haaaaaaa.....He,he!!!

- 16:45 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

!!$!!"I dare you"!!$!!

Wacth this!!!!



Cool,right!!!!

- 10:55 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

!!¨@¨!!All Rocky Trailers!!¨@¨!!

Rocky I-!!!!!!




Rocky II-!!!!!



Rocky III-!!!!!





Rocky IV-!!!!



I couldn"t find Rocky V trailer and I allready put Rocky VI trailer!!!

- 10:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 13.02.2007.

!¨@¨!#!10 Stallones movies!#!¨@¨!

-Covjece,kakva sreca!!!!!!!!Za nekolko dana donjet ce mi 10 njegovih filmova!!!!!Yeah!!!Samo tu ima jedan problem!!!!Sve ce me kostati 60 maraka!!!!Ubit cu se,ali nema veze ipak imam money,money za kupit!!!!Imam 180KM!!!Bit ce svi filmovi od 68 do 89 ali ne svi nego naprimjer ah..........:The lords of flatbush!!!!The prisoner of secont avenue!!!Over the top!!!Lock up!!! ima ih jos ali nemogu se sad sjetit samo da nebude "The party at Kitty and Studs!!!!",Zamisli da mi tata uzme da gleda jer on nekad gleda njegove filmove ovaj film ako bude uopce u kolekci!!Covjece!!!Bi to bila prava ludnica!!He,he!!!!Yo,eto to je sve aj adio bye,bye!!!!!



Potpuno isto!!!Jelde!!!He,He!!!

- 20:43 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 11.02.2007.

*¨!Sly!¨# @nd #¨!Jennifer!¨*

Image Hosted by ImageShack.us

Ahhh..."Aint love great"!!!!

- 21:12 - Komentari (3) - Isprintaj - # -

!¨$¨!@AwArDs@!¨$¨!

1976
David di Donatello Award for Best Actor : Rocky

1977
Oscar Award for best scriptwriter : Rocky
Oscar Award for best actor : Rocky
Golden Globe Award for best Actor : Rocky
Golden Globe Award for best script : Rocky

1979
Special Award ‘Star of the Year’

1983
Silver Bravo Otto-Magazine-Bravo Award.
Cinema Jupiter Magazine – Cinema Award.

1984
Hall of Fame – Hollywood Boulevard.

1985
Golden Bravo Otto-Magazine – Bravo Award
Golden Schlumpfhammer – Magazine Pop Rocky
Golden Leinwand – German Movie Award

1986
People’s choice Award – Favorite actor
Golden Apple – Man Of The Year
Silver Bravo – Otto Magazine Award

1988
Silver Bravo – Otto Magazine Award

1991
Special Award – National American-Italian Foundation

1992
Cesar Honorary Award

1996
Golden Apple – Man Of The Year

1997
Golden Apple – Man Of The Year
Lifetime Achievement Award

2000
Laurens Sport Award


Prava nagrada za pravi film!!!!¨@_RoCkY_@¨!!!!




- 20:33 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

¨*¨SlYs @/@ ChIlDhOoD¨*¨

¨@¨%/ThE ChIlD In TrOuBlE/%¨@¨

-Sly je roden 6.7.1946 u New York-u!!!Njegov otac je Frank Stallone izbjeglica(valjda,mozda nisam dobro prevela)sa Sicilije koji djelom posjeduje salon za uljepsavanje.Njegova majka Jackie Stallone zadivljujuci i nadahnudi plesac i astrolog.Vec kad je imao dvije godine odnos njegove majke i oca je bio uzdrman!!U obitelji je bilo puno stresa!!!Djeca su zafrkavala Sly-ja radi njegova imena jer se neki lik iz Looney Tunes crtanih zvao Sylvester u crtanima Warner Brother’s.Takoder su ga izazivali radi skakljivog oka i spustene usne te cudnog govora,a to su posljedice zivaca tjekom poroda koji su izazvali da mali djecak bude subjekt u tim podlim salama!!!Njegovi roditelji su bili u stalnom ratu i bitci da potaknu Sylvestera i njegova mladeg frata Franka Junior Stallone!!!U prvih pet godina zivota koje nisu bile tako vesele Sly je zivjeo po mnogim domovima pa i sa obiteljskim prijateljima u Queens-u vidjevsi roditelje samo jednom na vikend.Sly je rekao da pocetak njegovog zanimanja za glumu je pocelo od mnogo gluma koje je rabio da dobije pozornost od ljudi koji su ga pokusavali uzdrzavati.Kada mu je bilo pet godina Stallones su se preselili u Silver Spring, Maryland.Ali opet roditelji(Jackie i Frank)su ignorisali svoju vlatitu djecu svadajudi se cijelo vrijeme!!!Stalno vikanje i svadanje je tada definitivno preslo granice.

Image Hosted by ImageShack.us

Evo....Uf!!!......jedva nekako sam prevela ovaj tekst!!!Eto sada vidite kako je bilo Sly-u u njegovom djetinjstvu!!!

- 19:56 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Some music videos!!!

Rocky IV!!!!

Suvivoers!!!-Burning heart!!!


Survivor - Burning Heart



Cobra!!!!

Jean Beauvoir!!!-Feel the heat!!!


- 14:45 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

subota | 10.02.2007.

!!!¨#¨AbOuT @_@ StAllOnE¨#¨!!!

-Glede cega se mnogi slazu u veza sa Stallonom?!!!

-Svi oni koji su sjedili u blizini Sylvestera Stallonea na Versaceovoj reviji suskaju da Sly baš i ne zna govoriti.Neustrašivi Sly navodno može izgovoriti riječi s najviše četiri slova. Sve ostalo je umjetnost. Ey možda je ipak pred silnim ljepoticama jednostavno ostao bez teksta!!!

-Sly o crtanju!!!!

"Jedini sretan umjetnik je mrtav umjetnik jer se jedino tada više ne može mijenjati. Nakon što umrem vjerojatno ću se vratiti kao kist za bojanje."

Tocno tako Sly i ja obozavam crtanje!!!!



-Proslava 60. rodendana!!!Sretan rodendan Sly!!!


-Sylvester Stallone proslavio 60. rođendan.Hollywood i Planet Hollywood našli su se u nedjelju navečer u Las Vegasu gdje je Sylvester Stallone proslavio 60. rođendan.Zvijezdi Rockyja i Ramba pridružili su se kolege i utemeljitelji lanca restorana Planet Hollywood Bruce Willis i kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger.Zabavu je organizirala Stalloneova žena Jennifer, a rođendansku je serenadu otpjevao Tom Jones. Među gostima uočeni su i John Travolta sa ženom Kelly Preston, David Spade.



-Sly glumi u TV seriji!!!


-Velika akcijska filmska zvijezda Sylvester Stallone pojavit će se u četiri epizode nove američke televizijske serije 'Brotherhood' .Sly će načiniti malenu pauzu u radu na najavljenim novim nastavcima 'Rockyja' i 'Ramba' kako bi zaigrao mafijaškog vođu u posljednje četiri epizode prve sezone serije 'Brotherhood'.'Italian Stallion' ovaj put će se boriti protiv irske mafije u Providenceu na Rhode Islandu.Serija inače prati život irskog mafijaša i njegovog brata koji je na visokom političkom položaju, a zasnovana je na stvarnoj priči o braći Bulger od kojih je jedan bivši senator, a drugi jedan od najpoznatijih FBI bjegunaca.


-Cobra najgori film!!!!

Nebrojeno puta izabran za jednog od najgorih holivudskih uradaka svih vremena, Stalloneov akcijski film 'Cobra' iz 1986. nama je ostao u sjećanju po jednom jedinom detalju… Prekrasno dorađenom Mercury Customu iz 1950.Sam film je među publikom prošao relativno dobro, no kritičari su ga doslovno razapeli. Na glavnom posteru, sa Stalloneom u krupnom planu, pisalo je 'Kriminal je bolest… upoznajte lijek'. Američki kritičari su u svojim osvrtima izvrtali ovu rečenicu do iznemoglosti pa je uskoro svaki naslov glasio 'Stallone je bolest… glumačke vježbe su lijek'.Stalloneu ipak valja odati priznanje za nešto. Naime dorađeni Mercury Custom viđen na velikom platnu zapravo je bio njegovo vlasništvo. Uz Stalloneov automobil, za potrebe snimanja iskorišteno je nekoliko replika koje su uništene u akcijskim scenama. Zanimljivo je da je isti taj Mercury Custom 2000. doživio restauraciju kako bi mogao glumiti Gabrielu - jedno od ukradenih vozila u filmu 'Nestali za 60 sekundi' s Nicholasom Cageom u glavnoj ulozi. Mercury je pogonio četirilitreni V8 motor s dva ventila po cilindru i jednom bregastom osovinom. Golemi agregat razvijao je svega 163 KS što je za pedesete godine prošlog stoljeća bilo više nego dovoljno za status hot-rod vozila.Kao kod većine američkih automobila tog doba, Mercuryjev motor bio je smješten sprijeda, a snaga se prenosila na stražnje kotače putem automatske mjenjačke kutije s tri stupnja prijenosa. To je bilo dovoljno za 'sumanutu' jurnjavu do 100 km/h za 12 sekundi te više od 150 km/h maksimalne brzine.No ono što je Mercury Custom učinilo besmrtnim u očima auto zaljubljenika bio je njegov dizajn, koji i danas plijeni pozornost prekrasnim linijama. Zapravo, Mercury iz 50-ih je bio toliko popularan zbog svog izgleda da je cijela jedna generacija odrasla na dorađivanju ovih automobila, kako bi se mogli natjecati u nelegalnim utrkama. Pod poklopac motora vlasnici bi uredno gurali agregate znatno veće zapremnine i snage. Najčešći izbor bio bi superpunjeni Chevroletov V8 ili neki od Fordovih motora sličnih atributa. Na brojnim hot rod natjecanjima diljem američke obale te manifestacijama posvećenim oldtimerima, Mercury iz 50-ih bi redovno osvajao nagrade, a čak i danas, više od pola stoljeća nakon predstavljanja ovog prekrasnog automobila, njegove linije nekima služe kao inspiracija. Koncem prošle godine na auto salonu u Sydneyju Holden je predstavio Efijy, automobil koji vanjskim linijama vraća minula vremena hot-rod ere.



-Sly je napokon zavrsio film o smrti B.I.G.-a!!!

Dugo očekivani film Sylvestera Stallonea o ubojstvu legendarnog repera završit će na malom ekranu.Stallone je potpisao ugovor prema kojem će film premijeru imati na televiziji HBO, iako ga je prethodno namjeravao plasirati u kino distribuciju. On sam će u njemu glumiti policijskog detektiva koji otkriva pravu istinu o Biggiejevom ubojstvu. Taj slučaj u stvarnosti je ostao neriješen, a u posljednje je vrijeme opet u središtu pažnje javnosti, a čini se je u svemu ulogu imala i etiketa.


Sylvester Stallone dog–bokser Gangster

Stallone o reality show-u "The Contender"

"Za Rockyja se ne treba previše brinuti, jer je sam Sylvester Stallone producent dotičnog showa. Agonija poraza u ringu više je nego realna situacija, ali nije garantirano da će dotična osoba i izgubiti u realityju, jer gledatelji, kao glasačko tijelo, imaju moć odluke u svojim rukama. Svako od prijavljenih natjecatelja sanja pobjedu i osvajanje nagrade od milijun dolara, ali ne treba zaboraviti i one koji će popiti dobru količinu batina i koji će kući otići praznih džepova."

Nakon sto mu je majka bila u Big Brotheru,Sly radi vlastiti reality show. Očito je da obitelj Stallone zna nanjušiti i prokopati gdje je novac!!!!

Sly u Hrvatskoj!!!!!

Kako navodi Globus, Stallone planira snimiti pet filmova o osobama koje su obilježile povijest 20. stoljeća: Titu, Eisenhoweru, Mau Ce-tungu i Castru. Peta osoba se ne spominje.Glumac je potvrdio da će se film snimati u Hrvatskoj, a već sljedeće godine planira posjetiti Zagreb. Svoju potrebu za snimanjem filma o povijesnim ličnostima obrazložio je riječima da mu je 'dosta nevjerodostojnih filmova.'Robert de Niro će se, pak, Titom baviti u filmu 'The Good Shepherd' koji će se uglavnom temeljiti na biografiji poznatog agenta CIA-e Jamesa Angletona. Kako piše Globus, jedna od najvećih Angletonovih opsesija bio je upravo Josip Broz, a agent je do kraja života bio uvjeren da je Tito zapravo 'Staljinov trojanski konj'.Agenta, koji će se u filmu zvati James Wilson, u mlađim će danima glumiti Matt Damon, a u starijim De Niro.



Get Carter najgori remake!!!!



Steta meni je jako dobar film!!!!

'Get Carter', sa Sylvesterom Stalloneom u glavnoj ulozi, najgori je filmski remake svih vremena. U anketi koju je proveo britanski website www.screenselect.co.uk, taj je film zaslužio neslavnu titulu najgoreg.U originalu iz 1960. godine glumio je Michael Caine, a za novu verziju priča je premještena iz Newcastlea u Seattle.Mnogi ljubitelji filma iz Velike Britanije ogorčeni su i remakeom 'Alfieja' s Judeom Lawom, još jednog filma u kojem se proslavio Caine. Visoko su plasirani još i Gus Van Santov pokušaj modernizacije Hitchcockovog 'Psiha', 'Charliejevi anđeli' i 'Planet majmuna', kao i 'Oceanovih jedanaest'.


Rambo sa bazokom u ruci!!!

Jednom Rocky – vazda Rocky. Snagu svojih mišića prije boksačkog ringa demonstrirao je u krevetu ('Party at Kitty and Stud's'), a nakon uspjeha Balboe i legendarnog krika 'Adriaaaaaaan' nizao je sve same uspješnice. Hoćeš sa bazukom u ruci ('Rambo'), pištoljem ('Cobra'), bez ičega u ruci ('Over the Top')… Najbolju ulogu ostvario je u crtanom filmu 'Mravi'.


Sly i Tom nose baklju na Olimpiskim igrama!!!!


Hollywoodske super-zvijezde Tom Cruise i Sylvester Stallone nosit će olimpijsku baklju kada ona na svom putu oko svijeta sljedećeg tjedna stigne u Los Angeles.Stallonea i Cruisea je za nošenje baklje odabrao Samsung, tvrtka koja sponzorira njezin put oko svijeta.Ovaj je hollywoodski dvojac izabran 'jer je njihov život postao dio američke kulture i jer su se osobno zalagali i podupirali važne ciljeve', navodi se u priopćenju Samsunga.Olimpijska je baklja upaljena u antičkoj Olimpiji 25. ožujka, kada je i krenula na put oko svijeta koji će završiti na Olimpijskom stadionu u Ateni 13. kolovoza. U međuvremenu će proći kroz ruke 11.000 ljudi na pet kontinenata.


Predvidanja o Rambu i Rockyu!!!


Rockyja Balbou i Johna Ramba, likove koji su s vremenom postali neizostavni dio američke pop kulture, utjelovio je Sylvester Stallone
Oba imaju dosta sličnosti sa Stalloneom i njegovim teškim životnim putem od siromašnog dječaka do jedne od najbolje plaćenih holivudskih zvijezda.Jednom je prilikom izjavio kako se glumom počeo baviti jer je u dječačkom dobu žudio za pažnjom okoline. Sve to bila je posljedica odrastanja u nesređenoj obitelji.Na studiju je radio kao ženski sportski trener, a u slobodno vrijeme glumio u školskim predstavama. Kasnije najrazličitijim poslovima zarađuje za život i redovito odlazi na audicije, no dobiva tek male kazališne uloge, uglavnom u off-Broadway produkcijama. U to vrijeme snima i meki pornić 'Party at Kitty's and Studs' nakon kojeg dobiva nadimak Talijanski Pastuh. Prekretnica u Stalloneovoj karijeri bio je scenarij za film 'Rocky'. Tijekom školovanja njegovi razredni kolege nisu ni pomišljali da bi mali Sylvester mogao postati slavan glumac.


Rocky Balboa!!!

'Yo, Adrian, I love You!' - nezaboravna je rečenica koju izgovara Rocky u istoimenom, svima dobro znanom filmu, poluživ ili polumrtav, jedva stojeći u ringu i toliko izdeformiranog lica da u najmanju ruku djeluje kao da su ga maltretirali tjedan dana bez prestanka – potpuno krvav, izrezan i slomljen. Ipak, pobjednički je uzvik postao legendaran.Lik siromašnog klupskog boksača iz Philadelphije ušao je u legendu zbog toga što predstavlja realizaciju idealnog heroja, posve predanog i srčanog te odlučnog da uspije. Mogli bismo ga nazvati produktom 'američkog sna', utjelovljenjem ljudskog duha i snage koji ne preže ni pred čime, koji se bori ne samo za pobjedu, već za život ili smrt. To su savršene riječi koje opisuju svu teatralnost filma stvorenog u doba krajem osamdesetih kada su heroji bili traženi i potrebni.Takvih mitskih, crtanih i izmišljenih likova bilo je i ranije – od Herkula, He-mana do Rockyjevog suvremenika Brucea Leeja. Međutim 'talijanski pastuh' ('The Italian Stallion') izdignuo se iz mase time što je dokazao da se takav heroizam krije u svakoj osobi, samo svatko u sebi treba pronaći snage i volje da ostvari svoj potencijal i da se bori za sebe. Rocky nije klasičan junak-heroj jer nije najjači, najbrži, a posebno nije najpametniji, ali je postigao da bude najbolji što može biti i to je poruka koju nam prenosi.Priča započinje predstavljanjem klupskog boksača, neperspektivnog i malodušnog, čija karijera stagnira. Igrom slučaja svjetski prvak u teškoj kategoriji Apollo Creed iz dosade odluči nepoznatom boksaču pružiti priliku da osvoji naslov svjetskog prvaka. Sudbina je htjela da od silnih imena izabere upravo našeg junaka te Rocky započinje s pripremama pod budnim okom trenera Mickeyja. Creed shvaća predstojeći meč kao 'dječju igru' u kojoj će sigurno pobijediti, ali Rocky shvaća da je to životna prilika koju ne smije propustiti, prilika da od 'nitko' postane 'netko'.Sylvester Stallone slučajno je jednom prilikom odgledao televizijski meč u kojem je slabo poznati boksač Chuck Wepner izdržao u ringu petnaest rundi s legendarnim Muhammedom Alijem. Borba mu je dala ideju za scenarij i trebalo mu je samo tri dana da napiše priču o propalom boksaču Rockyju Balboi. Snimljen s malim budžetom za manje od mjesec dana 'Rocky' je preko noći postao hit 1976. godine, dobivši Oscara za režiju i najbolji film godine uz nominacije za scenarij i glavnu ulogu.


Jedan od 10 najpopularnih filmskih likova!!!!


Tko ne pamti legendarne filmove u kojima se Rocky Balboa bori protiv zločestih dečki. Premda nije odglumio uloge vrijedne Oscara, Sylvester Stallone je ovim filmovima u našim srcima zauvijek ostao Rocky, a generacije dječaka 'natjerao' je da požele postati boksači.


R Kelly dovodi Rockyja na Broadway

MOLIM!!!!!!!!!!!

R Kelly želi skladati glazbu za mjuzikl zasnovan na filmu 'Rocky' Sylvestera Stallonea.Njegov glasnogovornik otkrio je da je R&B zvijezda već u ozbiljnim pregovorima s brodvejskim producentima. Scenarij će napisati Thomas Meehan, član tima koji je radio na mjuziklima 'Annie', 'The Producers' i 'Hairspray'. Originalni scenarij 'Rockyja' napisao je sam Stallone i prodao ga po maloj cijeni uz uvjet da on igra glavnu ulogu.



-Eto to su sve male ili velike sitnice koje sam nasla o Sylvestru Stalloneu!!!!Nadam se da cu ih naci jos puno!!!I samo da znate ode ja u Bugarsku gledat kak snimaju Ramba IV!!!HE,HE!!!!



The moust cool man on this palnet!!!!


























- 23:56 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Oscar!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

-"Amo,pokupio sam sve sta se moglo pokupit!!!I samo ko napomenu oproostite se od ovog Oscara!!Adio!!!

- 23:49 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Stallone for the president!!!!



- 19:43 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Slys Filmography!!!

-Stvarno neznam ali evo pokusala sam nac sve njegove filmove!!!!Evo njegove filmografije!!Ne nemislim mislim da je ovo sve!!MIslim da ih osam fali ali neam pojma koji!!!



Poe (2008) .... director only
Rambo IV: Pearl of The Cobra (2008) .... John J. Rambo
Rocky Balboa (2006) .... Rocky Balboa (also director and writer)
Spy Kids 3-D: Game Over (2003) .... The Toymaker
Shade (2003) .... Dean 'The Dean' Stevens
Taxi 3 (2003) .... Le premier passager (cameo)
Avenging Angelo (2002) .... Frankie Delano
D-Tox (2002) (released on DVD as Eye See You ) .... FBI Agent Jake Malloy
Driven (2001) .... Joe Tanto (also writer)
Get Carter (2000) .... Jack Carter
Antz (1998) .... Weaver (voice)
The Good Life (1997) .... Boss
Cop Land (1997) .... Sheriff Freddy Heflin
An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn (1997) .... Himself (cameo)
Daylight (1996) .... Kit Latura
Judge Dredd (1995) .... Judge Joseph Dredd
Assassins (1995) .... Robert Rath
The Specialist (1994) .... Ray Quick
Last Action Hero (1993) .... The Terminator (fictional poster for Terminator 2: Judgment Day)
Cliffhanger (1993) .... Gabe Walker (also writer)
Demolition Man (1993) .... John Spartan
Stop! Or My Mom Will Shoot! (1992) .... Sgt. Joe Bomowski
Oscar (1991) .... Angelo 'Snaps' Provolone
Rocky V (1990) .... Rocky Balboa (also writer)
Lock Up (1989) .... Frank Leone
Tango & Cash (1989) .... Raymond 'Ray' Tango
Rambo III (1988) .... John J. Rambo (also writer)
Over the Top (1987) .... Lincoln Hawk (also writer)
Cobra (1986) .... Lieutenant Marion 'Cobra' Cobretti (also writer)
Rambo: First Blood Part II (1985) .... John J. Rambo(also writer)
Rocky IV (1985) .... Rocky Balboa (also director and writer)
Rhinestone (1984) .... Nick Martinelli (also writer)
Staying Alive (1983) .... Man on Street (cameo; also director, producer, and writer)
Rocky III (1982) .... Rocky Balboa (also director and writer)
First Blood (1982) .... John J. Rambo (also writer)
Nighthawks (1981) .... Det. Sgt. Deke DaSilva
Victory (1981) a.k.a Escape to Victory .... Captain Robert Hatch
Rocky II (1979) .... Rocky Balboa (also director and writer)
F.I.S.T. (1978) .... Johnny D. Kovak (also writer)
Paradise Alley (1978) .... Cosmo Carboni (also director and writer)
Cannonball .... Mafioso (1976)
Rocky (1976) .... Rocky Balboa (also writer)
The Prisoner of Second Avenue (1975) .... Youth in Park
Capone (1975) .... Frank Nitti
Death Race 2000 (1975) .... Machine Gun Joe Viterbo
Farewell, My Lovely (1975) .... Jonnie
The Lords of Flatbush (1974) .... Stanley Rosiello (also writer)
Bananas (1971) .... Subway Thug #1
Klute (1971) .... Extra/Man dancing in club
No Place to Hide (1970) .... Jerry Savage
Lovers and Other Strangers (1970) .... Extra
Party at Kitty and Stud's (1970) (re-released as Italian Stallion) .... Stud

- 18:58 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Samo mala napomena!!!!

-Od sada ovaj cu blog pisat i na Engleskon i Hrvatskom!!!!Eto samo da kazem!!!Bye bye¨!!!¨roflroflroflnutnaughty

- 18:53 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky statue!!!!

-Phily!!!!I wont to go there!!!!



I wont that statue!!!!I am going to cry!!!zujo

- 14:58 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Mike Tayson wonts to "kill" Sly Stallone!!!

-Nije mi se dalo pisat na engleskom pa cu pisat na nasem!!!!

-Prije snimanja Rocky VI Mike Tayson je zelio glumiti Rockyevog protivniga no Sly je to odbio jer bivsi teskaski prvak bi ga mogao ubiti u ringu ako se razljuti!!!Sly je rekao da se nije bas "zagrijao" za ulazak u ring sa Mikom Taysonom!!!"Mike je to predložio, ali... Znam da baš nisam mlad, ali sam ipak premlad da umrem."-rekao je Sly!!!"Nisam mu to dopustio no ipak da bi ga "omeksao" rekao sa mu da moze doci na snimanje!!!!Otada se nismo culi a kada sam usao u ring ugledao sam ga na tribinama!!!
Okrenu oam se zastitaru i rekao da drze podalje od ringa tog kur.... sina!!!Ako dode "vamo ubit ce me!!!On je ubojica!!!!!!"-Sly govori!!!Dalje neam pojma sta se dogadalo!!!

Pa,Sly.............dobro si proso!!!!!!!!!!!zujonaughty

- 14:34 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

petak | 09.02.2007.

Interwiev with Sly!!!!

- 20:10 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

The Rritam!!!

Yes it i so cool,wacth!!!I hope you like that before!!I can wait to get the game!!!

- 12:35 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky Game Fight!!!!



Yeah!!!!

-About all characters!!!!

Rocky"The Italion Stallion"Balboa!!!

Name: Rocky Balboa
Nationality: American
From: Philadelphia, Pennsylvania
Age: 30
Height: 5'11''
Weight: 190 lbs.
Reach: 74''

Trainer's Comments: "Rocky is a raw talent who uses an old-fashioned boxing style. He has a granite chin and remarkable heart. Rocky has the guts and courage of a great fighter but lacks finesse. His basic fight style can make him predictable; use this to your advantage."

Apollo"Master of disaster"Cread!!!


Name: Apollo Creed
Nationality: American
From: Los Angeles, California
Age: 32
Height: 6'2''
Weight: 210 lbs.
Reach: 81''

Trainer's Comments: "Apollo is very experienced and has the fastest hands of any heavyweight in the game. Get in close and throw quick combos to the body, then step out of range. Stay away from his stinging jabs, and remember to block his flur.

Clubber"Southside Slugger"Lang!!!

Name: Clubber Lang
Nationality: American
From: Chicago, Illinois
Age: 28
Height: 6'1''
Weight: 235 lbs.
Reach: 78''

Trainer's Comments: "You gotta stay switched on when fighting Clubber. He has immense KO power in both hands. Don't go toe-to-toe with Clubber. He's too strong. Wear him down with jabs and quick combos, wait for an opening, and start throwing those big bombs for a KO finish."

Ivan"The Sirebian Bull"Drago!!!

Name: Ivan Drago
Nationality: Russian
From: Moscow, Russia
Age: 24
Height: 6'5''
Weight: 261 lbs.
Reach: 84''

Trainer's Comments: "Drago is a new breed of fighter: ultra-fit and trained to perfection. This guy is tough, but he ain't unbeatable. To win against Drago, you have to take the fight to him and break his spirit. Don't mess about with fancy footwork - just hit him hard, hit him fast, and keep your guard up."

Tommy"The Machine"Gunn!!!

Name: Tommy Gunn
Nationality: American
From: Jay, Oklahoma
Age: 23
Height: 6'2''
Weight: 225 lbs.
Reach: 80''

Trainer's Comments: "Tommy Gunn is described as the 'Great white hope.' He's young, fast, and has a lot of heart. Gunn has youth on his side and gallons of stamina in his tank. Use a balanced attack, stick and move, then mix it up with a few body blow combos to keep him on his toes."

Micky-Rockys Coach!!!

Name: Mickey Goldmill
Nationality: American
From: Philadelphia, Pennsylvania
Age: 72
Height: 5'8"
Weight: 135 lbs.
Reach: 68"

Trainer's Comments: "Mickey started his career as a welterweight and went on to win the world title, successfully defending his crown eight times before retiring at the top. He's getting on now, but still has energy and time to train budding boxers at his gym on a daily basis. He knows all there is to know about the 'sweet s

- 12:18 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky Pictures

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

- 11:35 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

četvrtak | 08.02.2007.

Rocky Training!!!

-"You gona kill him!!!!"



-This song is so good!!!!Yeah!!!!It makes you fell like a winner,It makes you fell like you can beat enybody!!!

- 22:21 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Avenging Angelo(or Mafia Love)

-This movie is so funny!!!If you wacth it I think you know what am I talking about!!!!!It is great.It was on Nova TV two times!!!!I hope you wacth it.Now here is a trailer to refresh your memories!!!



-Ha?Do you rebember now?!!!I think you do!!!

- 18:22 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

All movies that I collect!!!

-I have 24 Stallones movies and I will collec them all!!!Now I am going to write every of my movies!!!


Rocky:

1.Rocky
2.Rocky II
3.Rocky III
4.Rocky IV
5.Rocky V
6.Rocky Balboa 6

Rambo:

1.First Blood:Rambo
2.First Blood part two:Rambo
3.First blood part three:Rambo
4.First blood part four:Rambo.I dont have it but soon I will!!!

1.Demolition Man
2.Tango and Cash
3.Cobra
4.Cliffhanger
5.Oscar
6.Escape to Victory
7.Get Carter
8.Shade
9.Specialist
10.Assanssas
11.Judge Dred
12.Driven
13.Avenging Angelo
14.Spy Kids
15.D-Tox

These are all of my movies,this is my collection!!!!!!!

- 15:10 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Music videos from Rocky movies!!!

Rocky IV-No easy way out!!!




Rocky V-Measure of a man!!!



Rocky VI-Hearts on fire!!!!




- 15:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Interwiev about Rocky and with Rocky!!!




- 13:12 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

srijeda | 07.02.2007.

Lock Up!!!(Name and Number)

Who wrote this ridiculous screenplay?It is funny:"Name and Number.......!!!"


- 22:11 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky talks his son about life!!!!

-This scene Sly took from his life so wacth it is very very good sad!!!



-Rocky says to his son:"The world aint no sunshine and rainbows its a very mean and nasty place and it doesnt care who tuff you are it will beat you till your knees......if you let it!!!You,me or nobody is gona hit as hard as life!!But aint about how hard you hit its about how hard you can get hit and keep moving foward its how much you can take and keep moving foward!!!Thats how winning is done!!!Now if you know what you wort than go out and get what you wort but you"ve got to be willin to takes the hits!!!And not pointing fingers saying you aint what you wont to by because of him of her of enybody bams to that and that aint you.....you are bether than that!!!!!"

- 21:41 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

My Fellings after wacthing Rocky I,II,III,IV,V,VI!!!!

(Malo mi je dosadilo pist na engleskom pa cu na nasem)-Sve se ovo dogodilo jdne veceri!!!Na mom selu u Drinovcima!!!Vidjela sam najavu no mislila sam ma ima boljih filmova no onda je moja tetka rekla da je ono skoz dobar film i da ce ga ona gledat.Te veceri u vrucoj ljetnoj noci(tocno se sjecam bio je cetvrtak 21:00)tetka,sestra,rodica i ja smo legle u jednu sobu i pocele gledati film na prvi pogled jako mi se dojmio a pogotovo on!!!MLJAC!!!Ja samo sestri i rodici rekla da mi je onaj naravno Rocky lijep,a one su rekle pa normalno!!I one su takoder pridonjele ovome ludilu koje ja se nadam nije privremeno!!!Od te veceri pa nadalje toliko sam iscekivala sljedece cetvrtke pa i samo najavu ja bi bila sretna!!!!Nekad mi se plakalo vise koliko cekam!!Obozavala sam gledati najavu isla je nes ovako:"SUZE,KRV,ZNOJ!!!!"Nemogu se sada sjetiti!!!!Moj prvi njegov film bio je Rambo II rojeg mi je kupio moj dragi voljeni braco!!!!!(takoder mi je kupio Specijalita ali poslije)!!!Sada imam 24 njegova filma i zelim ih sve skupiti osim "Party at Kitty and Studs".UFFFF!!!Ako ga ikad vidim zadavit cu ga zbog tog!!!Rocky je meni uzor no iako ga toliko OBOZAVAM nestavljam ga ispred JEDNOG I JEDINOG BOGA!!!Rocky je na mene ostavio nevjerovatan dojam iako je imao komplikacija pri rocenju sto je dovelo do tezeg govora on je za mene nevjerovatno stvorenje!!!Za mene nijedan dio nije ispred drugog svi su mi dali pouku o zivotu i o tome kako se odnositi prema drugima!!!Ljudi su zavolili Rockya dmah u prvome djelu kao i ja na prvi pogled kada je maloj Mary ja mislim da se tako pise iako je izgledao i imao govor i odjecu kao propalica
Image Hosted by ImageShack.usE evo vam odjecu pa gledajte(Imam puno slika nije mi se dako trazit)
on joj je rekao da prestane pusiti i visiti na dokovima jer poslije 20 godina ljudi ce je se sjecati kao kako on kaze ali ne zeli samo objasnjava "kuje" no kada dodu do njenih vrata od kuce ona ga zovne:"Yo,Rocky!!!!Fuck You Cripo!!!Sto znaci :"Hej,Rocky!!!Jebi se kretenu(ili cudace)"!!!!!Ja zelim sve najbolje Rockyu to jest Sylvesteru Stalloneu u njegovoj 6o-toj godini zivota!!!!!


Rocky,Rambo,Sly YOU ARE THE BEST!!!!

- 20:45 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Why....we love him!!!!Well ok why I love him!!!

-Why we like him?

-Stallone is one of the world's most famous men. He is one of the top earners in Hollywood, yet for all that he has done, he never gets any respect. What did John Wayne do that Sylvester Stallone didn't match? Around the world, characters from his movies have been the subjects of stamps (the ultimate sign your career is over), cult-like fan clubs, and countless imitations.

-Why is he famous?

-We loved Rocky and Cliffhanger, we liked Rambo and The Specialist, but we hated Judge Dredd. But what did all these movies have in common? They were big movies that needed a big star to anchor them, and Stallone will always fit the bill. Bottom line, as far as movie stars go Stallone is one of the biggest ones out there!

- 15:26 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

OvEr ThE tOp!!!!




Good place to get ready for the fight!!!!!!!!!!!!

- 12:39 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Some details about Sly!!!!!!!!!!!

Trivia

His trademark sneer and slurred speech are the result of paralysis in the left side of his face caused by birth complications.
Turned down lead roles in blockbuster hits Romancing the Stone, 48 Hours, Seven, Pretty Woman, Frequency, Die Hard, Witness, Beverly Hills Cop, Basic Instinct, Pulp Fiction (role of Butch Coolidge that later went to Bruce Willis), Jackie Brown (Max Cherry role that later went to Robert De Niro), The Negotiator (later went to Samuel L. Jackson), and Enemy of the State. [citation needed]
Was developing an action adventure film called Gale Force in 1990 with Renny Harlin about pirates attacking a coastal town in the middle of a windstorm. The project was cancelled due to budget concerns. Plans for a team up comedy with John Candy titled Bartholomew and Neff also fell through. Stallone was also developing a hollywood remake of the hong kong action hit The Killer in 1993 which also was shelved. [citation needed]
The 1997 film Face/Off starring Nicolas Cage and John Travolta was originally conceived as a sci-fi film and written specifically for Sylvester Stallone and Arnold Schwarzenegger.
Unmade film projects include sci-fi scripts Fatalis (pre-historic animals loose in a futuristic LA) and Hunter (A tracker and a special forces team are unleashed into the wilderness to track down a bloodythirsty genetically enhanced pre-historic monster) which were part of his 60 million dollar 3 film deal with Universal that was scrapped upon the domestic failure of 1996's Daylight. He was originally set to star in the sci-fi film Isobar with Kim Basinger and Joel Silver producing in 1990. It fell through when Dean Devlin quit the project over script issues with Carolco. The film revolved around a futuristic supersonic train traveling between LA and Tokyo in a post-apocalyptic world. During the trip, a genetic mutant unleashes horror upon the passengers of the train in a claustrophobic nightmarish fashion. The movie has been revived and is set to release in 2007 with a new cast.
Cobra and Judge Dredd were intended to spawn franchises, but due to their lukewarm reception at the boxoffice, those plans were cancelled. Cliffhanger had a sequel script written for it entitled The Dam but this was later retooled as a separate film entitled Daylight which Stallone made in 1996.
Sustained serious injuries making the Rambo films, particularly First Blood. In that film, he attempts to jump from a cliff into a tree. The look of pain he shows in the film is in fact real as the branches were lodged in his chest, breaking ribs and puncturing a lung.
Does most of his own stunts including much of the dangerous stuntwork in the Rambo films and Cliffhanger. He overcame serious agoraphobia to make Cliffhanger. His willingness to go to extreme lengths to make the stuntwork in his films as authentic as possible is matched only by another action movie legend, Jackie Chan.
Is good friends with Planet Hollywood pals Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, and Don Johnson.
Widely considered to have inspired the one-man army action films of the 1980s with the genre classic First Blood.
Stallone claims to have been able to bench press 385-400 lbs and squat 500 lbs in his prime. While in a bench pressing contest with former Mr. Olympia Franco Columbu, he severely tore his pectoral muscle and needed over 160 stitches on it. This is why one half of his chest is more veiny than the other.
With the monetary success of the Rocky films, Stallone gave professional wrestler Hulk Hogan his first mainstream exposure, personally offering him the role as the character Thunderlips in 1982's Rocky III. Stallone inducted Hogan into the WWE Hall of Fame in 2005.
He and The Contender co-host Sugar Ray Leonard were pallbearers at the funeral of Najai Turpin, a former contestant on the show.
According to NNDB.com, "Stallone has always been politically active, but his politics defy easy labels. He has written checks for candidates as far to the left as Jerry Brown and Barbara Boxer, and as far right as John Ashcroft and Rick Santorum."[5]. However, he has openly been known to identify himself as a Republican. In his book "Rush Limbaugh is a Big Fat Idiot and Other Observations," Al Franken cited Stallone as one of the biggest Republican supporters in Hollywood.
He is one of President George W. Bush's two favorite actors. The other is fellow action hero and conservative Chuck Norris. Both men attended Bush's inauguration as President in 2001.
Stallone and President Bush share the same birthday.
Stallone supported President Bill Clinton during his impeachment trial and hosted a Democratic fundraiser at his Miami home on 9 July 1998.
A long-time American football fan and supporter of the Philadelphia Eagles, Stallone used his Rocky persona to introduce Monday Night Football on ABC; set in a gymnasium, he pounded a punch ball, glared at the camera with clenched fist and uttered the signature tagline "Are ya ready for some football?".
On January 14, 2007, Stallone was at Goodison Park to promote Rocky Balboa, and to watch Everton take on Reading. The match ended as a 1-1 draw. After receiving a brilliant reception from over 30,000 fans he now claims to be an official Everton fan.
Stallone's films have grossed over $1.7 billion in the USA and over $3.5 billion worldwide.
Attended a private school in the Romandy (Switzerland). Stallone was not a very good student but he took part in the play Death of a Salesman which made him want to become an actor.

- 12:35 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Liverpool and Stallone!!!!!

-You know why is he for liverpool!!!!Because he was a goal ceaper for them when he was young!!!!


- 11:37 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

utorak | 06.02.2007.

Oscar 1977!!!!Sly VS. Muhammad Ali!!!!

Wacth!!!!Finally I find it!!!Yes Thanks GOD!!!!!!ITs a fight!!!!




I finally found it I am so lucky,but.............there is two more and I didnt found it!!!!!But I will!!!!

- 21:03 - Komentari (2) - Isprintaj - # -

Funny Sly!!!!

-Funny scenes from some movie!!!From Sly!!!!!



Did you see that!!!!

Now this is............something.....this is the moust funny think I"ve ever see!!!!




It is on france but what If you listen you will anderstand!!!




Rambone is a porno movie!!!!He,He!!!!




Sly goes:"Eye of the tigre!!!!"He sings!!




Ok...I didnt find that much songs but so what next time I will!!!!He,He!!!Bye bye!!!

- 18:01 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Sly in som show!!!!

-PINK clouse!!!!.........I mean,God,in Rocky he was in blue clouse now in PINK!!!!!!What was he thiking!!!!nonoeekeekThis is....I dont know!!!!Wacth!!!PiNk....

-Part one!!!



-Part two!!!



-Part three!!!!!




Cool!!!!!!!!!!

- 17:46 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Behind the Scenes:Rambo III!!!!!




- 16:21 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Everything about Sly!!!!From start till now!!!!

-Short about him

-Sylvester Stallone (born July 6, 1946) is an American Academy Award-nominated actor, director, producer and screenwriter. He achieved his greatest successes in a number of action films, notably the Rocky and Rambo series. He is often referred to by his nickname, "Sly".

-Early life

Stallone was born in Hell's Kitchen, New York to Frank Stallone and Jacqueline "Jackie" Labofish, an astrologer. Stallone's father was an immigrant from Castellammare del Golfo, Sicily while his mother is American. One of his maternal grandmothers, Rosa Rabinovich, was from Odessa,Ukraine and was half Jewish. [2][3] At fifteen, his classmates voted him the one "most likely to end up in the electric chair." In the 1960s, Stallone attended the University of Miami for three years. He came within a few credit hours of graduation, before he decided to drop out and pursue an acting career. After Stallone's request that his acting and life experiences be accepted in exchange for his remaining credits, he was granted a Bachelors of Fine Arts (BFA) degree by the President of the University of Miami in 1999.


-Early film roles

Stallone's career began with the leading role, Stud, in a hard-core pornographic film called Party at Kitty and Stud's(Oh,this movie is driveing my crazy!!!madburninmadmad!!!!). The film was originally hard core and depicted sexual acts, but after Stallone's later success, the film was re-cut to soft-core and re-packaged as Italian Stallion (a reference to Rocky Balboa's nickname). The hardcore footage is apparently lost.

Stallone's first few film roles were minor, and included brief uncredited appearances in Woody Allen's Bananas (1971) as a subway thug, in the psychological thriller Klute (1971) as an extra dancing in a club, and in the Jack Lemmon vehicle Prisoner of 2nd Avenue (1975) as a youth. In the latter film, Jack Lemmon chases and tackles Stallone, thinking he is a pickpocket. He had his first starring role in the cult hit The Lords of Flatbush (1974). In 1975 he appeared in supporting roles in Farewell, My Lovely, Capone, and another cult hit Death Race 2000. He also made guest appearances on TV series such as Police Story and Kojak.

-Success with Rocky

Sylvester Stallone: footprints and hands stamped at Hollywood walkthroughStallone did not gain world-wide fame until his starring role in the smash hit Rocky (1976), the film was awarded the 1976 Academy Award for Best Picture. On March 24, 1975, Stallone saw the Ali-Chuck Wepner fight which inspired the foundation idea of Rocky. That night Stallone went home, and in three days he had written the script for Rocky. After that, he tried to sell the script with the intention of playing the lead role. Robert Chartoff and Irwin Winkler in particular liked the script (which was suggested by Stallone after a casting), and planned on courting a star like Burt Reynolds or James Caan for the lead role.

The final result was an unequalled success; Rocky was nominated for ten Academy Awards in all, including two for Stallone himself, for Best Actor and for Best Original Screenplay. In addition to winning Best Picture, Rocky won for Best Director and Best Film Editing. Rocky cost about US$1.1 million to make, and grossed about US$225 million worldwide. The sequel Rocky II was released in 1979 and also became a major success, grossing US$200 million worldwide. The Rocky series has made the steps of the Philadelphia Museum of Art a Philadelphia tourist attraction.

On the list of the top heroes of all time by American Film Institute (AFI) in 2003, Stallone is listed seventh as Rocky Balboa behind Gregory Peck (Atticus Finch), Harrison Ford (Indiana Jones), Sean Connery (James Bond), Humphrey Bogart (Rick Blaine), Gary Cooper (Will Kane) and Jodie Foster (Clarice Starling).


-Rambo & the 80s

Stallone in 1983.Stallone had another major franchise success as John Rambo in First Blood (1982) and the sequels, Rambo: First Blood Part II, and Rambo III. During the 1980s he built a reputation as a major action star, frequently setting the record in multi-million dollar salaries. After the release of Rocky IV and Rambo: First Blood Part II, Stallone became the biggest film star in the world. Many consider him the most famous film star of the 80s and one of the most popular celebrities of the decade. 1986's Cobra and 1989's Tango and Cash continued the hit parade, further solidifying Stallone's overseas fanbase.

After starring in the critical and commercial failures Oscar and Stop! Or My Mom Will Shoot during the early 90s, he made a major comeback in 1993 with the blockbuster hit Cliffhanger which became an enormously successful venture grossing over US$255 million worldwide. Later that year he enjoyed another hit with Demolition Man which grossed in excess of $158 million worldwide and. His string of hits continued with 1994's The Specialist (over $170 million worldwide gross and Daylight (blockbuster business overseas grossing in excess of $158 million worldwide). His overseas box office muscles even saved the domestic disappointment Judge Dredd with a worldwide tally of $113 million.

His phenomenal worldwide recognition and popularity (and the advent of DVD sales) was able to gain him roles in films and continued commercial success, and until recently he was still able to command high salaries for roles. In 2006 he made a comeback with the sixth installment of the Rocky series, Rocky Balboa, which was a critical and commercial hit. It looks to end with a final domestic gross of $69 million, thus nearly tripling its production budget. Stallone also has a new chapter in his Rambo franchise, Rambo IV: Pearl of The Cobra, upcoming and in production. It has been receiving positive buzz due to favorable script reviews on the internet.


-Serious actor

Following his breakthrough performance in Rocky, critic Roger Ebert said he could become the next Marlon Brando - however arguably Stallone has never recaptured the critical acclaim he won in Rocky. Stallone did receive plaudits for his role in Cop Land in which he starred alongside Robert De Niro and Ray Liotta, but the film was only a minor success at the box office.

His most recent performance in Rocky Balboa has been praised and garnered mostly positive reviews.

-Director

Stallone's debut as a director came in 1978 with Paradise Alley, which he also wrote and starred in. In addition, he directed Staying Alive (the sequel to Saturday Night Fever), along with Rocky II, III, IV and Rocky Balboa.


-Writer

In addition to writing all six Rocky films, Stallone also wrote Cobra and Driven. He has co-written several other films, such as F.I.S.T., Over the Top and the first three Rambo films. His last major success as a co-writer came with 1993's Cliffhanger.


-Current status

The new Rocky film Rocky Balboa was released on December 20, 2006. At the time of writing, Stallone is in production on the latest Rambo sequel Rambo IV: Pearl of The Cobra.

It was also recently announced that Sylvester Stallone would be directing a movie on The Forty Days of Musa Dagh, based on the book written by Franz Werfel.


-Personal life

-Family

Stallone's family include his brother, former actor/singer Frank Stallone, his mother, Jacqueline Stallone, who achieved notoriety in the middle 1990s as an astrologer and his son, Sage Stallone, who played Rocky's son in 1990's Rocky V and appeared in his 1996 movie, Daylight. At the time of ownership, Stallone's pet Bullmastiff, Butkus Stallone, appeared in the first Rocky film as an often-teased favorite pet of Balboa's who lived in Adrian's pet shop.


-Marriages

Stallone has been married three times, to Sasha Czack (1974–1985), Brigitte Nielsen (1985–1987), and Jennifer Flavin (1997–present). He has five children, sons Sage Moonblood and Seargeoh, who is autistic (with Czack, born 1976 and 1979 respectively), and daughters Sophia Rose, Sistine Rose and Scarlett Rose (with Flavin, born 1996, 1998, 2002 respectively). He and Flavin, an Irish-American, were married at Winston Churchill's birthplace, Blenheim Palace, Oxfordshire, England.

In addition to these marriages, he has had romantic relationships with models Susan Anton, Angie Everhart, Pamela Anderson, Naomi Campbell and Janice Dickinson. The latter once believed that Stallone was the father of her daughter Savannah.


Rocky Statue!!!









- 15:38 - Komentari (1) - Isprintaj - # -

Deleted scenes from Rambo III!!!!

-Knife scene in Rambo III!!!!



-Killing scene!!!!



Cool,right!!!Second one is so cool!!!His friend is saying:"Right.....HIT.....Left......HIT!!!!"Later I will write something!!!I am tired of these YouTube scens but I will continue to put them OK!!!!!Bye Bye!!!

- 15:25 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

ponedjeljak | 05.02.2007.

The Contender!!!




The show!!!!!I think ist great!!!!

- 16:09 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Dad and Son!!!!

-Dad and son....!!!Thogether is one movie!!!!Sage Stalone Slys son wasnt very about is dad because he was never with them he had to work all the time!!!!So Sly because of that distance ask his son to act with him in Rocky 5!!!!And that was the first thing that put them together again,Dad and Son!!!!

Dad and Son!!!!!!!!!!


- 16:02 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Fight Rocky 5!!!!!Go For It Rock!!!!!!



He will always be a champ!!!!!

- 15:55 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rocky I,II,III,IV,V,VI!!!!

Rocky I!!!!

Image Hosted by ImageShack.us-Rocky Balboa is a struggling boxer trying to make the big time. Working in a meat factory in Philadelphia for a pittance, he also earns extra cash as a debt collector. When heavyweight champion Apollo Creed visits Philadelphia, his managers want to set up an exhibition match between Creed and a struggling boxer, touting the fight as a chance for a "nobody" to become a "somebody". The match is supposed to be easily won by Creed, but someone forgot to tell Rocky, who sees this as his only shot at the big time.


Rocky II!!!!

Image Hosted by ImageShack.us-After his fight with Apollo Creed, Rocky decides to live a peaceful life with his wife Adrian. Unfortunately, he soon runs out of money, so he is forced to accept Creed's offer for a rematch. The second "Rocky" film has many similarities with the original.


Rocky III!!!

Image Hosted by ImageShack.us-Boxer Rocky Balboa enjoys the wealth he has as world-champion. He only fights against easy opponents. Then he is challenged by the arrogant Clubber Lang. Rocky accepts the challenge to proove once more that there is only one world-champion. But Lang wins and becomes the new champion. Nobody believes in Rocky anymore, except one man: former world-champion Appolo Creed. And Creed tries to the stimulate his fighting spirit and get Rocky back in top-form.


Rocky IV!!!

Image Hosted by ImageShack.us-When Rocky's old friend Apollo Creed is killed during a fight with a superfit Russian boxer, Ivan Drago, Rocky blames himself for the death when he could have thrown in the towel before the crucial moment. Fuelled by the Russian's arrogance, Rocky arranges a fight with the new champion, only this time in Russia.


Rocky V!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us-Rocky Balboa is forced to retire after having permanent damage inflicted on him in the ring by the Russian boxer Ivan Drago. Returning home after the Drago bout, Balboa discovers that the fortune that he had acquired as heavyweight champ has been stolen and lost on the stockmarket by his accountant. His boxing days over, Rocky begins to coach an up-and-coming fighter named Tommy Gunn. Rocky cannot compete, however, with the high salaraies and glittering prizes being offered to Gunn by other managers in town.


Rocky VI!!!

Image Hosted by ImageShack.us-'Rocky Balboa' examines one of America's greatest icons at a vulnerable period in his life--middle age. A former heavyweight boxing champion, known and renown throughout the world for going the distance, Rocky finds a new venture: giving back to his community. This is where he, once more, finds himself at the opposing side of opportunity, not unlike the one he has seen decades ago. Heavyweight champ Mason Dixon and his representation offer Rocky a shot for the title. For Balboa, it'll be one last hurrah he'll never forget.....but with his glory days far behind him can he withstand the inevitabilities of what's to come? A look at going full circle and wanting more, when life turns out how you least expect it and then some.

- 15:37 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

nedjelja | 04.02.2007.

Rocky!!!!!!My sould!!





That is all for now I hope you like it!!!!

- 16:07 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Notorious!!!

New movie it is going out in 2008!!!!I cant wait!!!It is about deaths of 2-pac and Biggie!!!!I think its coooooooooooooooool!!!!!

-A film about the deaths of Biggie and Tupac, and the Los Angeles Police Department corruption scandal that lurks beneath the story. Stallone plays LAPD detective Russell Poole. The real-life Poole was a key figure in exposing the corruption in the LAPD's Rampart division, and his interpretation of events is key in the theories that say Biggie and Tupac were killed as part of a gang-police-rap power triangle.Im sorry but I dont have a picture!!Bye Bye!!!




- 14:25 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

Rambo I,II,III and IV!!!

Rambo I


Image Hosted by ImageShack.us-John Rambo is a disoriented Vietnam Vet. He is hitchhiking from town to town to see friends from the war. A sheriff tries to make him leave town and when he refuses, arrests him for vagrancy. While in jail, a deputy takes delight in abusing him. Rambo escapes showing his old Vietnam fighting skills and takes to the woods as the sheriff and deputies try and find him in his element. Things get out of hand as Colonel Trautman Rambo's old commander appears to shed light on the situation.

Rambo II


Image Hosted by ImageShack.us-John Rambo is removed from prison by his former superior, Colonel Samuel Troutman, for a top-secret operation to bring back POW's still held in Vietnam. Rambo's assignment is to only take pictures of where the POWs are being held, but Rambo wants to get the POWs out of Vietnam. Teamed up with female Vietnamese freedom fighter Co Bao, Rambo embarks on a mission to rescue the POWs, who are being held by sadistic Vietnamese Captain Vinh and his Russian comrade, Lieutenant Colonel Padovsky. Rambo falls in love with Co Bao, and when Co Bao is killed by Captain Vinh, Rambo wants revenge, so he starts killing every enemy in sight while still focusing on his intentions to rescue the POWs. There are also corrupt American officials involved in the mission, including Marshall Murdock, one of Rambo's superiors.


Rambo III



Image Hosted by ImageShack.us-John Rambo's former Vietnam superior, Colonel Samuel Trautman, has been assigned to lead a mission to help the Mujahedeen rebels who are fighting the Soviet invasion of Afghanistan, but the Buddhist Rambo turns down Trautman's request that Rambo help out. When the mission goes belly up and Trautman is kidnapped and tortured by Russian Colonel Zaysen, Rambo launches a rescue effort and allies himself with the Mujahedeen rebels and gets their help in trying to rescue Trautman from Zaysen.

Rambo VI:Pearl of the Cobra


-The next chapter finds Rambo recruited by a group of Christian human rights missionaries to protect them against pirates, during a humanitarian aid deliver to the persecuted Karen people of Burma. After some of the missionaries are taken prisoner by sadistic Burmese soldiers, Rambo gets a second impossible job: to assemble a team of mercenaries to rescue the surviving relief workers.(Sorry a didnt put the picture but I will put the video he,he!!!!)!!!!!!



- 13:39 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

FrOm ThE BeGiNiNg tHiLl ThE EnD!!!



EvErYtHiNg AbOuT RoCkY!!!!

- 13:28 - Komentari (0) - Isprintaj - # -